iskanje sopotnika
Lahko pa dober moški zapusti slabo žensko…:)
Ali se to ne dogaja ? :)[/quote]Ne.
Dober moški bo iz slabe ženske naredil dobro žensko, če tega ne zmore potem pa že ni dober….. he,he,he[/quote]
Všeč mi je ta smeh na koncu. :))
V SŠ sem bila divja pa potem še tudi en čas, zamenjala sem kar nekaj fantov. Ko sem pa spoznala pravega, sem vedela, da je to to. Srečno živiva skupaj, dva otroka, hiška, razumeva se. Luštno je. Zdaj, ko imam pravega, nimam potrebe po menjavanju moških.
Dokler pa nisem našla pravega pa sem si dala duška. Pa kaj?
Glavno ,da sta oba zadovoljna. Vsak ima svoje vrednote. Mene bi to motilo, če bi bil tam ene deseti? hehe :)) Če si kupiš novi avto, imaš tudi rad, da je nov, če pa že je rabljen, pa najraje vsak vidi, da ima čim manj prevoženih kilometrov. 😀 Malo karikiram. ;))
Jaz pa priznam, da sem ga polomila. Zaljubila sem se v SŠ in se takoj po SŠ tudi poročila, pri 30ih sem imela že 4 otroke. Največji je sedaj že 9. razred. Saj imam rada moža, obožujem najine otroke, ampak nikoli nisem imela tistega brezskrbnega življenja.
Nisem imela možnosti potovat okrog, nisem imela možnosti se zdivjat. Ljubim moža in otroke, sem pa včasih naveličana vsega dela in skrbi. Po pravici komaj čakam, da otroci odrastejo, da si bom dala malce duška.
Ker gledam kolegice, še samske, potujejo, uživajo, breskrbne, samo služba in to je to. Mene pa še kup drugih stvari čaka.
Jaz njega nisem spraševala po številu bivših, on pa mene ne. Vem, da je imel kar nekaj punc pa me to ne moti. V nasprotju z avtom, se moški ne izrabi. Tako, da mi je vseeno, če sem njegova 20.
Vem, da mi je zvest in da jaz nimam razloga, da bi ga varala, ker je pravi zame. Skupaj sva pa že skoraj 15 let. Sva pa proti 40.
Človek se ob branju tega vpraša, kaj človeka, ki tako trpi v svojem načinu življenja, žene k temu, da ima 4 otroke. Zakaj ne enega ali dva, zakaj štiri?
Glej, nič ni narobe s tem, če sta oba ZADOVOLJNA. Vsak ima svoje moralno-etične poglede, kaj se mu zdi sprejemljivo pri partnerju. Jaz bi to gledal iz tega vidika, da če bi imela oba veliko partnerjev, je fer igra, drugače pa mi motilo, da bi mi “vsi preizkušali” žensko, pogosto so to celo prijatelji, potem bi se počutil malo budala, a ne…
Odvisno od tvoje vrednostne prioritetne lestvice. Pri tebi pač družina ni na vrhu, veeliko ljudi, še posebej žensk, pa družina zelo izpolnjuje.[/quote]
Pri 4ih otrocih mi rečeš, da mi družina ni neka prioriteta?
Ni pa to celo življenje. Manjka mi recimo to, da bi kam potovala. Manjka mi to, da bi lahko brezskrbno sama šla kam na potep. Gledam sosedo, ki je po SŠ šla študirat, po študiju potovala, pride iz službe domov, gre na kolo, hodi smučat. Pa si mislim, da bi tudi jaz vse mogoče počela. Saj imam rada svoje otroke. Samo rabim pa čas zase pa ga nimam. Ta večji že veliko doma pomaga, ta drugi tudi. Ta najmlajša je pa še mali kobacač. Zdaj mi je ta večji pomagal pazit otroke pa se leto odpravlja v internat. Zdaj bo ta drugi pomagal pazit ta mala dva. Mož pa je redko doma, ker ves čas dela. Tast je vse slabši z zdravjem, mu je treba tudi pomagat. Prej, ko je bila še tašča, je bilo treba še njej streči.
Odvisno od tvoje vrednostne prioritetne lestvice. Pri tebi pač družina ni na vrhu, veeliko ljudi, še posebej žensk, pa družina zelo izpolnjuje.[/quote]
Pri 4ih otrocih mi rečeš, da mi družina ni neka prioriteta?
Ni pa to celo življenje. Manjka mi recimo to, da bi kam potovala. Manjka mi to, da bi lahko brezskrbno sama šla kam na potep. Gledam sosedo, ki je po SŠ šla študirat, po študiju potovala, pride iz službe domov, gre na kolo, hodi smučat. Pa si mislim, da bi tudi jaz vse mogoče počela. Saj imam rada svoje otroke. Samo rabim pa čas zase pa ga nimam. Ta večji že veliko doma pomaga, ta drugi tudi. Ta najmlajša je pa še mali kobacač. Zdaj mi je ta večji pomagal pazit otroke pa se leto odpravlja v internat. Zdaj bo ta drugi pomagal pazit ta mala dva. Mož pa je redko doma, ker ves čas dela. Tast je vse slabši z zdravjem, mu je treba tudi pomagat. Prej, ko je bila še tašča, je bilo treba še njej streči.[/quote]
Število otrok bi naj bila izbira in ne “božja danost”! Nevem, zakaj bi imel toliko otrok in tako rano, če bi se počutil ujetnik družinskega življenja.
Marko, ne trpim. Rada imam svoje otroke, ne bi mogla brez njih. Sem pa v letih, ko sem se začela spraševat kaj sem sploh lahko počela v življenju? Takoj po šoli sem se poročila.
To pride z leti, ko ugotoviš, da boš kmalu 40 pa se nisi nikoli zdivjal, nikoli sam okrog hodil. No saj jaz bom, ko bodo otroci odrasli.
To so samo trenutki, ko je človek bliže 40 kot 30 začne tako razmišljat.
Ampak vseeno praviš, da si ga polomila. Zakaj? Kako si ga lahko polomila, saj otrokov ti verjetno niso nastavili pred vrata in te prislili, da jih vzgajaš. Sama si se odločila zanje, ker si si jih želela. Ali ne? Ali ne lepo, če si človek lahko sam izpolni željo?
Kaj, ko si med sabo malce izmenjamo nasvete, kaj se nam je izšlo in kaj ne?
In tisti, ki ste v vezah, če poveste kje ste se našli?
S katerimi portali imamo dobre izkušnje s katerimi ne?
Kako uspešno širiti družbo?
Kje se sploh še skrivajo samski?
Kam zahajate tisti, ki niste žurerji pa ste samski.
Tu gor nas je po mojem veliko samskih.
Tisti, ki ste pa v vezah pa lahko poveste kako vam je uspelo.
Veliko nas je na tem, avtorica teme, nisi edina.
Zakaj moške tako moti, če je ženska imela že prej kake moške?
Mene sploh ne moti, če je imel moj prej kup žensk. Važno je, da se sedaj ujameva, da se imava lepo.
Veste moški, da je bilo kar pestro za marsikatero žensko v dijaških letih. Tiste, ki smo se takrat zdvijale, smo potem postale resne, poročene gospe, ki ne varamo, ki smo dobre mame.
Pa so se včasih zgražali nad nami češ kake smo, ker menjamo fante. Potem smo se pa umirile, dobile pravega moža in to je to.
Eni moški pa se bojijo žensk, ki imajo izkušnje, ker se bojijo slabe ocene :).
Forum je zaprt za komentiranje.