Ignoranca do gospodinjskih del
Za tistole imaginarno nažigavanje pa je res premalo…[/quote]
Kdo te sili, da bereš? 😀
Meni sta zelo zabavna.[/quote]
Še S ni bilo od smešno. To je bilo patetično nažigavanje.Prenesen realni primanjljaj v drug namišljen svet. Vzrok realnega primanjklaja? Več možnih vzrokov, morda strah, lažna morala, …
Kdo te sili, da bereš? 😀
Še S ni bilo od smešno. To je bilo patetično nažigavanje.Prenesen realni primanjljaj v drug namišljen svet. Vzrok realnega primanjklaja? Več možnih vzrokov, morda strah, lažna morala, …[/quote]Aja? Pa še sam si v začetku sodeloval pri “smehu”, kaj sedaj zganjaš lažno moralo, strah, takšne in drugačne primanjkljaje?….
Še S ni bilo od smešno. To je bilo patetično nažigavanje.Prenesen realni primanjljaj v drug namišljen svet. Vzrok realnega primanjklaja? Več možnih vzrokov, morda strah, lažna morala, …[/quote]Aja? Pa še sam si v začetku sodeloval pri “smehu”, kaj sedaj zganjaš lažno moralo, strah, takšne in drugačne primanjkljaje?….[/quote]
Tisto je bil moj obupan poizkus, da vaju umirim. Žal res ni bil premišljen, še manj pa uspešen 🙂
Kdo te sili, da bereš? 😀
Še S ni bilo od smešno. To je bilo patetično nažigavanje.Prenesen realni primanjljaj v drug namišljen svet. Vzrok realnega primanjklaja? Več možnih vzrokov, morda strah, lažna morala, …[/quote]
Pretežke beseda zame, odstopam od teh (ne?)smislov.
Aja? Pa še sam si v začetku sodeloval pri “smehu”, kaj sedaj zganjaš lažno moralo, strah, takšne in drugačne primanjkljaje?….[/quote]
Tisto je bil moj obupan poizkus, da vaju umirim. Žal res ni bil premišljen, še manj pa uspešen :)[/quote]
Boš že prebolel. Sicer tvoj manjko zato ne bo nič manjši, ampak tak je lajf. Amen.
Če je doma gol, še to ni neka katastrofa. 🙂
Pa ne vem, če bi še vedno isto razumel, ko bi hotel iti kam ven. 🙂
Res ? Kaj pa posteljnino, pa kuhinjske krpe ? 🙂
Pri sebi nisem opazil, da bi sušilec uničeval material. Mogoče sušiš pri previsoki temperaturi. Ali pa imaš pri pralnem stroju centrifugo nastavljeno na več kot 800 obratov.
Seveda pa ni isto, če samo zložiš ali zlikaš. Je pa manj likanja, če takoj zložiš. :)[/quote]
Tudi posteljnino, kuhinjske krpe likam. Meni je lepo, če se uležem v urejeno posteljo:). Pravtako mi je zlikana pidžama ljubša kot nekaj na hitro zloženo:). A sem čudna al kaj?? Bi morala tisto, kar se ne vidi navzven, nehati likati?:)
Sušilec je agresiven stroj. Pri pralnem stroju imam centrifugo na 700 le pri belem perilu, sicer vedno manj, ker mi ni do tega, da boben “raztrga” tkanino:). V sušilcu je pa temperatura tista, ki vpliva na življenjsko dobo ter izgled materiala. Meni ni problem kakšnih stvari tudi obesti in potem pobrati. Res ni posušeno v eni uri, ampak zato dam prej prati, ker računam na daljši čas:).[/quote]
Samo neki še…al pižamo menjaš dnevno al pol naslednji dan se pa lohk oblečeš vanjo? Glih tko posteljnina..
Tudi posteljnino, kuhinjske krpe likam. Meni je lepo, če se uležem v urejeno posteljo:). Pravtako mi je zlikana pidžama ljubša kot nekaj na hitro zloženo:). A sem čudna al kaj?? Bi morala tisto, kar se ne vidi navzven, nehati likati?:)
Sušilec je agresiven stroj. Pri pralnem stroju imam centrifugo na 700 le pri belem perilu, sicer vedno manj, ker mi ni do tega, da boben “raztrga” tkanino:). V sušilcu je pa temperatura tista, ki vpliva na življenjsko dobo ter izgled materiala. Meni ni problem kakšnih stvari tudi obesti in potem pobrati. Res ni posušeno v eni uri, ampak zato dam prej prati, ker računam na daljši čas:).[/quote]
Samo neki še…al pižamo menjaš dnevno al pol naslednji dan se pa lohk oblečeš vanjo? Glih tko posteljnina..[/quote]
Govorim o tem, kaj naredim z opranimi stvarmi. Seveda tekom uporabe ni vse brezhibno, poravnano na rob…pa nisem jst nek psiho:))).
Samo neki še…al pižamo menjaš dnevno al pol naslednji dan se pa lohk oblečeš vanjo? Glih tko posteljnina..[/quote]
A moraš drezat? 🙂 Komaj je mal nehala nakladat o svojem perfect lajfu, ti pa …
Govorim o tem, kaj naredim z opranimi stvarmi. Seveda tekom uporabe ni vse brezhibno, poravnano na rob…pa nisem jst nek psiho:))).[/quote]
Noo, zarad enega dneva, da zlikaš za spat pižamo… še sreča, da uživaš pr peglanju…mi smo samo znižali kriterije, ko smo šli na svoje in se je število članov povečevalo.
Čaki, da vidim… naslednji dan posteljnino snameš in še enkrat zlikaš ali bolj previdno spiš? 🙂
Čaki, da vidim… naslednji dan posteljnino snameš in še enkrat zlikaš ali bolj previdno spiš? :)[/quote]
Naslednji dan zamenjam:))). Kako se lahko previdno spi v globoki fazi REM?:)[/quote]
Mogoče imaš v sebi kakšen nezavedni vzorec, ki te drži bolj pri miru, da ne pomečkaš posteljnine. 🙂
Če bi bila vsak večer v postelji akcija, potem bi šla najprej speglat posteljnino in potem spat ? 🙂
Čaki, da vidim… naslednji dan posteljnino snameš in še enkrat zlikaš ali bolj previdno spiš? :)[/quote]
Naslednji dan zamenjam:))). Kako se lahko previdno spi v globoki fazi REM?:)[/quote]
To bi bilo tudi moje naslednje vprašanje. 🙂
Mogoče imaš v sebi kakšen nezavedni vzorec, ki te drži bolj pri miru, da ne pomečkaš posteljnine. 🙂
Če bi bila vsak večer v postelji akcija, potem bi šla najprej speglat posteljnino in potem spat ? :)[/quote]
Sem že prerasla to miselnost, da je akcija le v postelji:). A ti samo zvečer, v temi?:)))
Če bi bila vsak večer v postelji akcija, potem bi šla najprej speglat posteljnino in potem spat ? :)[/quote]
Sem že prerasla to miselnost, da je akcija le v postelji:). A ti samo zvečer, v temi?:)))[/quote]
Ne, samo pri luči. 🙂
Saj imaš prav..Je bolje, če ni samo v postelji, ker ni treba potem toliko peglat. 🙂
Sem že prerasla to miselnost, da je akcija le v postelji:). A ti samo zvečer, v temi?:)))[/quote]
Ne, samo pri luči. 🙂
Saj imaš prav..Je bolje, če ni samo v postelji, ker ni treba potem toliko peglat. :)[/quote]Zato pa pere umivalnik vsak dan…… 😉 :)))
Ej, Fiši kaj pult in mizo v kuhinji tut vsak dan spucaš? :)))
Zanimivo, kako ti je v sosednji temi, ko si se izživljala nad Sadnim, bilo vse smešno. Primer:
Goldfish, če bi ti dal za počekirat moje sms-se, koliko deklet nori za mano te dni, ne bi mogla verjet s kom si se pogovarjala cel cajt. Z getting sex nikoli nisem imel problemov. Naj ne bom v tvoji glavi zarisan, kot tipičen forumaš…[/quote]
Glej, ne vem zakaj imaš potrebo po pojasnjevanju, kaj vse se dogaja v tvojem real lajfu:). Mene ni potrebno v nič prepričevati. Lahko mi daš sto bučk in bodo to še vedno bučke. Samo blemiraš se s takšnimi izjavami. Kot da vsi ostali živimo v kloštru in se nam nič ne dogaja. Halooo? Nekateri ne potrebujemo pozornosti in ne rabimo razlagati o vsakem svojem koraku.
A ne vidiš, da se ves čas hecam in je neodvisno od tega, kar se ti v resnici dogaja tam nekje zunaj zidov?:)) Al mi boš pisno poslal celotno korespodenco, da ti začnem verjeti?:))) Ne trudi se no, ker v končni fazi…še vedno se bom pozabavala iz tebe:))).[/quote]
Ko pa ti nekdo vrne v enaki meri in pokaže na tvojo dvojnost, ti pa ni več smešno. In vse to se zgodi v razmaku dobre urce ali dveh. Res si bedna Goldika…
Zanimivo, kako ti je v sosednji temi, ko si se izživljala nad Sadnim, bilo vse smešno. Primer:
Glej, ne vem zakaj imaš potrebo po pojasnjevanju, kaj vse se dogaja v tvojem real lajfu:). Mene ni potrebno v nič prepričevati. Lahko mi daš sto bučk in bodo to še vedno bučke. Samo blemiraš se s takšnimi izjavami. Kot da vsi ostali živimo v kloštru in se nam nič ne dogaja. Halooo? Nekateri ne potrebujemo pozornosti in ne rabimo razlagati o vsakem svojem koraku.
A ne vidiš, da se ves čas hecam in je neodvisno od tega, kar se ti v resnici dogaja tam nekje zunaj zidov?:)) Al mi boš pisno poslal celotno korespodenco, da ti začnem verjeti?:))) Ne trudi se no, ker v končni fazi…še vedno se bom pozabavala iz tebe:))).[/quote]
Ko pa ti nekdo vrne v enaki meri in pokaže na tvojo dvojnost, ti pa ni več smešno. In vse to se zgodi v razmaku dobre urce ali dveh. Res si bedna Goldika…[/quote]
A ne vidiš, da si napet in zato, da bo tebi bolje, je čas da se nehaš ukvarjati z mano. Vse to je v tvoje dobro:). Odločil si se, da mi boš v vsem nagajal, ampak nisi sposoben voditi te igre, zato raje nehaj.
Ko pa ti nekdo vrne v enaki meri in pokaže na tvojo dvojnost, ti pa ni več smešno. In vse to se zgodi v razmaku dobre urce ali dveh. Res si bedna Goldika…[/quote]
A ne vidiš, da si napet in zato, da bo tebi bolje, je čas da se nehaš ukvarjati z mano. Vse to je v tvoje dobro:). Odločil si se, da mi boš v vsem nagajal, ampak nisi sposoben voditi te igre, zato raje nehaj.[/quote]
Lahko mi daš sto bučk in bodo to še vedno bučke. Samo blemiraš se s takšnimi izjavami. Kot da vsi ostali živimo v kloštru in se nam nič ne dogaja. Halooo? Nekateri ne potrebujemo pozornosti in ne rabimo razlagati o vsakem svojem koraku. Ne rabimo razlagat o svojem prfect lajfu in peglanju in kako se hecamo ko pa se v bistvu ne hecamo in kako znamo ločit med realnim in imaginarnim življenjem. Kako ti lahko moje izjave pridejo do živega, saj to je le namišljen svet. Daj sprosti se. Saj v svojem akvariju si še vedno lahko glavna riba… 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.