Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ignoranca do gospodinjskih del

Ignoranca do gospodinjskih del

Lej to ti, ko hodiš vedno z isto spat…. Če pa ima kdo kaj več prometa v spalnici je pa prav, da se tut za spat mal lepš obleče in da je posteljnina zlikana na rob….. :)))))[/quote]

On_, se ti briješ, tuširaš in podobno? Za koga to delaš?:)[/quote]Samo zate ribice, samo zate…. :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

On_, se ti briješ, tuširaš in podobno? Za koga to delaš?:)[/quote]Samo zate ribice, samo zate…. :))))[/quote]

Itak ja:)))).
Kaj so te v otroštvu silili s hrano in si vsako žlico pojedel za nekoga (za babico, dedka, strica, mamico, brata, sestro…) in ti je v odrasli dobi še ostal ta vzorec, da vse kar počneš, je izključno zaradi in za druge?:))

Samo zate ribice, samo zate…. :))))[/quote]

Kaj so te v otroštvu silili s hrano in si vsako žlico pojedel za nekoga (za babico, dedka, strica, mamico, brata, sestro…) in ti je v odrasli dobi še ostal ta vzorec, da vse kar počneš, je izključno zaradi in za druge?:))[/quote]A si ti ena tistih, ki se ne more uležt v posteljo, če ni vse tip top in pol še ne more zaspat, če je ostala kak vilica v kuhinji na pultu nepomita?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Morda. Veliko sreče mu želim pri spoznavanju. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj so te v otroštvu silili s hrano in si vsako žlico pojedel za nekoga (za babico, dedka, strica, mamico, brata, sestro…) in ti je v odrasli dobi še ostal ta vzorec, da vse kar počneš, je izključno zaradi in za druge?:))[/quote]A si ti ena tistih, ki se ne more uležt v posteljo, če ni vse tip top in pol še ne more zaspat, če je ostala kak vilica v kuhinji na pultu nepomita?[/quote]

Saj nimaš problemov z mano, torej je vseeno kaj vse “trpim” hahaha. Glej, se trudim in kdaj tudi popustim:)))).
Dej no On_…nočem, da si me zapomniš po tem:).

Kaj so te v otroštvu silili s hrano in si vsako žlico pojedel za nekoga (za babico, dedka, strica, mamico, brata, sestro…) in ti je v odrasli dobi še ostal ta vzorec, da vse kar počneš, je izključno zaradi in za druge?:))[/quote]A si ti ena tistih, ki se ne more uležt v posteljo, če ni vse tip top in pol še ne more zaspat, če je ostala kak vilica v kuhinji na pultu nepomita?[/quote]
Ni šans, da bi ostala kakšna vilica na pultu. Pa najbrž se uleže zelo previdno, da se ivica ne bi pomečkala..

A si ti ena tistih, ki se ne more uležt v posteljo, če ni vse tip top in pol še ne more zaspat, če je ostala kak vilica v kuhinji na pultu nepomita?[/quote]

Saj nimaš problemov z mano, torej je vseeno kaj vse “trpim” hahaha. Glej, se trudim in kdaj tudi popustim:)))).
Dej no On_…nočem, da si me zapomniš po tem:).[/quote]Eh, sem si delal neke iluzije o tebi, kako v navalu strasti razmečeš pol stanovanja za cel teden, pa sem se očitno zmotil.
Nič ne de, lahko živim tudi s tem…. :))))

Dej no On_…nočem, da si me zapomniš po tem:).[/quote]Eh, sem si delal neke iluzije o tebi, kako v navalu strasti razmečeš pol stanovanja za cel teden, pa sem se očitno zmotil.
Nič ne de, lahko živim tudi s tem…. :))))[/quote]

Čaki, zdaj ti vse možne situacije mečeš le v en koš. Sposobna sem tudi kaosa, nč bat:). Sicer je to bolj organiziran kaos, ampak ok:)))).

Eh, sem si delal neke iluzije o tebi, kako v navalu strasti razmečeš pol stanovanja za cel teden, pa sem se očitno zmotil.
Nič ne de, lahko živim tudi s tem…. :))))[/quote]

Čaki, zdaj ti vse možne situacije mečeš le v en koš. Sposobna sem tudi kaosa, nč bat:). Sicer je to bolj organiziran kaos, ampak ok:)))).[/quote]Pejt se solit….. :))))
Zdej mi je pa vse dol pal……. 😀 😀
Organiziran kaos praviš?
A pol se že v naprej ve kam bo nap. pouštr letel? :)))

On_ to moraš doživeti, kaj čem ti zdaj praviti o vseh možnih scenarijih:))). Bo tvoja žena zraven?:) Moram vedeti, da pripravim teren:))).

Če bo ona zraven močno dvomim, da bo šlo vse po naprej določenem scenariju….. 😉 :))))
Ko se njej strga……. 😀 😀

Če bo ona zraven močno dvomim, da bo šlo vse po naprej določenem scenariju….. 😉 :))))
Ko se njej strga……. 😀 :D[/quote]

Moja kontrola je še vedno pod mano:))). Misliš, da ne bi bila kos novim izzivom?:))

Ko se njej strga……. 😀 :D[/quote]

Moja kontrola je še vedno pod mano:))). Misliš, da ne bi bila kos novim izzivom?:))[/quote]Nimam te za nesposobno, ampak vseeno močno dvomim, da bi lahko točno ukalkulirala kako bi štunfki leteli in kje bi pristali…..

Moja kontrola je še vedno pod mano:))). Misliš, da ne bi bila kos novim izzivom?:))[/quote]Nimam te za nesposobno, ampak vseeno močno dvomim, da bi lahko točno ukalkulirala kako bi štunfki leteli in kje bi pristali…..[/quote]

Tebe bi zadolžila za letanje, torej bi poskrbel, da bi stvari prišle na svoja mesta in bi se zadeva stabilizirala:)). Vidiš, vse je v razdaljevanju nalog:).

Nimam te za nesposobno, ampak vseeno močno dvomim, da bi lahko točno ukalkulirala kako bi štunfki leteli in kje bi pristali…..[/quote]

Tebe bi zadolžila za letanje, torej bi poskrbel, da bi stvari prišle na svoja mesta in bi se zadeva stabilizirala:)). Vidiš, vse je v razdaljevanju nalog:).[/quote]No sedaj smo pa tam…. in potem bi jaz bil kriv, če se tvoji načrti ne bi uresničili…. :)))

No saj to pa niti ni tako težko načrtovat….. :))))

Tebe bi zadolžila za letanje, torej bi poskrbel, da bi stvari prišle na svoja mesta in bi se zadeva stabilizirala:)). Vidiš, vse je v razdaljevanju nalog:).[/quote]No sedaj smo pa tam…. in potem bi jaz bil kriv, če se tvoji načrti ne bi uresničili…. :)))

No saj to pa niti ni tako težko načrtovat….. :))))[/quote]

Glej s svetle plati, ne bit tako črnogled še predno se je kaj zgodilo:).

No sedaj smo pa tam…. in potem bi jaz bil kriv, če se tvoji načrti ne bi uresničili…. :)))

No saj to pa niti ni tako težko načrtovat….. :))))[/quote]

Glej s svetle plati, ne bit tako črnogled še predno se je kaj zgodilo:).[/quote]Temu se reče realno načrtovanje…. 😉 :))))

A lahko vidva sporočita, ko bosta končala s tole sranjado? Sam tolk, da ne bomo brali vsega nepotrebnega imaginarnega balasta.

Se popolnoma strinjam z @On_

@lizzie885, če je od mame navajen tako kot praviš, ga daj pa na suho! Pa bomo videli kako dolgo bo še želel biti po maminih standardih 😀

Umiri hormončke:). Enkrat ga eni serjemu, drugič drugi. Uredi si filter ali nabavi očala:). Neki ukren nooo…ne mormo vse mi namesto tebe:).

Midva sva samo praktično ponazorila kako izgledajo pogajanja in usklajevanja glede nekih opravil v najini imaginarni vezi. 😉
Kaj bi ti rad, da ti v 10k € plačujemo, da nas bereš? :))))))

Midva sva samo praktično ponazorila kako izgledajo pogajanja in usklajevanja glede nekih opravil v najini imaginarni vezi. 😉
Kaj bi ti rad, da ti v 10k € plačujemo, da nas bereš? :))))))[/quote]

To bo premalo 😀

Ja to je edino kar ga drži pri njej in ko se bo še tega naveličal nima orodja, da ga kakorkoli premakne….
Takrat bo lahko samo še pucala za njim…. v večih pomenih besede 😉

Umiri hormončke:). Enkrat ga eni serjemu, drugič drugi. Uredi si filter ali nabavi očala:). Neki ukren nooo…ne mormo vse mi namesto tebe:).[/quote]
Moji hormončki so čist ok. Preslikani iz reale semkaj. Ne dajem si duška tukaj, da bi potešil realni primanjkljaj, za razliko od ….

Kaj bi ti rad, da ti v 10k € plačujemo, da nas bereš? :))))))[/quote]

To bo premalo :D[/quote]
Za tistole imaginarno nažigavanje pa je res premalo…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close