Ignoranca do gospodinjskih del
Lej to ti, ko hodiš vedno z isto spat…. Če pa ima kdo kaj več prometa v spalnici je pa prav, da se tut za spat mal lepš obleče in da je posteljnina zlikana na rob….. :)))))[/quote]
On_, se ti briješ, tuširaš in podobno? Za koga to delaš?:)[/quote]Samo zate ribice, samo zate…. :))))
On_, se ti briješ, tuširaš in podobno? Za koga to delaš?:)[/quote]Samo zate ribice, samo zate…. :))))[/quote]
Itak ja:)))).
Kaj so te v otroštvu silili s hrano in si vsako žlico pojedel za nekoga (za babico, dedka, strica, mamico, brata, sestro…) in ti je v odrasli dobi še ostal ta vzorec, da vse kar počneš, je izključno zaradi in za druge?:))
Samo zate ribice, samo zate…. :))))[/quote]
Kaj so te v otroštvu silili s hrano in si vsako žlico pojedel za nekoga (za babico, dedka, strica, mamico, brata, sestro…) in ti je v odrasli dobi še ostal ta vzorec, da vse kar počneš, je izključno zaradi in za druge?:))[/quote]A si ti ena tistih, ki se ne more uležt v posteljo, če ni vse tip top in pol še ne more zaspat, če je ostala kak vilica v kuhinji na pultu nepomita?
Kaj so te v otroštvu silili s hrano in si vsako žlico pojedel za nekoga (za babico, dedka, strica, mamico, brata, sestro…) in ti je v odrasli dobi še ostal ta vzorec, da vse kar počneš, je izključno zaradi in za druge?:))[/quote]A si ti ena tistih, ki se ne more uležt v posteljo, če ni vse tip top in pol še ne more zaspat, če je ostala kak vilica v kuhinji na pultu nepomita?[/quote]
Saj nimaš problemov z mano, torej je vseeno kaj vse “trpim” hahaha. Glej, se trudim in kdaj tudi popustim:)))).
Dej no On_…nočem, da si me zapomniš po tem:).
Kaj so te v otroštvu silili s hrano in si vsako žlico pojedel za nekoga (za babico, dedka, strica, mamico, brata, sestro…) in ti je v odrasli dobi še ostal ta vzorec, da vse kar počneš, je izključno zaradi in za druge?:))[/quote]A si ti ena tistih, ki se ne more uležt v posteljo, če ni vse tip top in pol še ne more zaspat, če je ostala kak vilica v kuhinji na pultu nepomita?[/quote]
Ni šans, da bi ostala kakšna vilica na pultu. Pa najbrž se uleže zelo previdno, da se ivica ne bi pomečkala..
A si ti ena tistih, ki se ne more uležt v posteljo, če ni vse tip top in pol še ne more zaspat, če je ostala kak vilica v kuhinji na pultu nepomita?[/quote]
Saj nimaš problemov z mano, torej je vseeno kaj vse “trpim” hahaha. Glej, se trudim in kdaj tudi popustim:)))).
Dej no On_…nočem, da si me zapomniš po tem:).[/quote]Eh, sem si delal neke iluzije o tebi, kako v navalu strasti razmečeš pol stanovanja za cel teden, pa sem se očitno zmotil.
Nič ne de, lahko živim tudi s tem…. :))))
Dej no On_…nočem, da si me zapomniš po tem:).[/quote]Eh, sem si delal neke iluzije o tebi, kako v navalu strasti razmečeš pol stanovanja za cel teden, pa sem se očitno zmotil.
Nič ne de, lahko živim tudi s tem…. :))))[/quote]
Čaki, zdaj ti vse možne situacije mečeš le v en koš. Sposobna sem tudi kaosa, nč bat:). Sicer je to bolj organiziran kaos, ampak ok:)))).
Eh, sem si delal neke iluzije o tebi, kako v navalu strasti razmečeš pol stanovanja za cel teden, pa sem se očitno zmotil.
Nič ne de, lahko živim tudi s tem…. :))))[/quote]
Čaki, zdaj ti vse možne situacije mečeš le v en koš. Sposobna sem tudi kaosa, nč bat:). Sicer je to bolj organiziran kaos, ampak ok:)))).[/quote]Pejt se solit….. :))))
Zdej mi je pa vse dol pal……. 😀 😀
Organiziran kaos praviš?
A pol se že v naprej ve kam bo nap. pouštr letel? :)))
Če bo ona zraven močno dvomim, da bo šlo vse po naprej določenem scenariju….. 😉 :))))
Ko se njej strga……. 😀 :D[/quote]
Moja kontrola je še vedno pod mano:))). Misliš, da ne bi bila kos novim izzivom?:))[/quote]Nimam te za nesposobno, ampak vseeno močno dvomim, da bi lahko točno ukalkulirala kako bi štunfki leteli in kje bi pristali…..
Moja kontrola je še vedno pod mano:))). Misliš, da ne bi bila kos novim izzivom?:))[/quote]Nimam te za nesposobno, ampak vseeno močno dvomim, da bi lahko točno ukalkulirala kako bi štunfki leteli in kje bi pristali…..[/quote]
Tebe bi zadolžila za letanje, torej bi poskrbel, da bi stvari prišle na svoja mesta in bi se zadeva stabilizirala:)). Vidiš, vse je v razdaljevanju nalog:).
Nimam te za nesposobno, ampak vseeno močno dvomim, da bi lahko točno ukalkulirala kako bi štunfki leteli in kje bi pristali…..[/quote]
Tebe bi zadolžila za letanje, torej bi poskrbel, da bi stvari prišle na svoja mesta in bi se zadeva stabilizirala:)). Vidiš, vse je v razdaljevanju nalog:).[/quote]No sedaj smo pa tam…. in potem bi jaz bil kriv, če se tvoji načrti ne bi uresničili…. :)))
No saj to pa niti ni tako težko načrtovat….. :))))
Tebe bi zadolžila za letanje, torej bi poskrbel, da bi stvari prišle na svoja mesta in bi se zadeva stabilizirala:)). Vidiš, vse je v razdaljevanju nalog:).[/quote]No sedaj smo pa tam…. in potem bi jaz bil kriv, če se tvoji načrti ne bi uresničili…. :)))
No saj to pa niti ni tako težko načrtovat….. :))))[/quote]
Glej s svetle plati, ne bit tako črnogled še predno se je kaj zgodilo:).
No sedaj smo pa tam…. in potem bi jaz bil kriv, če se tvoji načrti ne bi uresničili…. :)))
No saj to pa niti ni tako težko načrtovat….. :))))[/quote]
Glej s svetle plati, ne bit tako črnogled še predno se je kaj zgodilo:).[/quote]Temu se reče realno načrtovanje…. 😉 :))))
Se popolnoma strinjam z @On_
@lizzie885, če je od mame navajen tako kot praviš, ga daj pa na suho! Pa bomo videli kako dolgo bo še želel biti po maminih standardih 😀
Forum je zaprt za komentiranje.