Najdi forum

HRANA

Te moram razočarati. japkica ne dela na MONu.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jaz pa ti povem, da take ženske takih moških nimajo rade. Rade imajo samo njihov denar. Človeka, ki ga imaš rad ga tudi spoštuješ.
Če pa nekoga izkoriščaš, ga varaš, to pa pomeni,da ga nimaš rad.

Nekoga imamo radi zato, ker smo lahko z njim to, kar smo. Če je naš namen nekoga izkoriščati, imamo radi takšne, ki se pustijo izkoriščati.
Ženska, ki ima namen moškega izkoriščati ali varati, bo imela rada takšnega, ki ji bo to omogočal.
Res se sliši čudno, vendar si jaz to tako razlagam.[/quote]

Saj ljubezen ni samo tisto ta lepše.
Dostikrat ženska pravi, da ima rada moškega, pa čeprav jo tepe..In on njo seveda…Da ne more brez nje….Na primer….

Ljudje na različne načine doživljamo ljubezen.

Uf, ti pa imaš globoke :).
Zame, če nekoga varaš, če mu lažeš, če ga ne spoštuješ, če ga tepeš… to ni ljubezen.
Jaz imam bolj preprosta merila.

Saj ljubezen ni samo tisto ta lepše.
Dostikrat ženska pravi, da ima rada moškega, pa čeprav jo tepe..In on njo seveda…Da ne more brez nje….Na primer….

Ljudje na različne načine doživljamo ljubezen.[/quote]

No, saj imam sam ista merila. Da ne boš mislila, da na takšen način doživljam ljubezen, če me ženska izkorišča. 🙂

Sem se že ustrašila, da si copatek 🙂 pa se hočeš prepričat, da te ima tvoja res rada :).
Malce se hecam…

No, saj imam sam ista merila. Da ne boš mislila, da na takšen način doživljam ljubezen, če me ženska izkorišča. :)[/quote]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close