HRANA
Hočeš reči, da še kar vztrajaš glede cvekarja? :)) Upam, da je vreden tega truda.[/quote]
Antilopa, jaz sem na splošno vztrajna; in veš včasih se mi tudi obrestuje, ne pa vedno. Sam jaz si vedno rečem, sem probala vse, če pa ni, pač ni. :))))
Cvekar(ček) pa …. saj nič ne rečem… saj on ti takoj vse zbije. Si videla, kaj je zgoraj napisal, čvek je čvek…. mi je kar vroče postalo, ker sem jaz tako netaktna in napeljujem na druge vode, čeprav še vedno čiste. :))))))
No tako, zdaj se pa še opravičuje za pesem!!! Vretenčar pa nisi, aaaaa? :)))
Si videla antilopa, takoj se ustraši, da si je zaprl vrata pri tebi. :))))
ps; moski 111 preveč bereš horoskope. ;)[/quote]
Joj, tole sem spregledala. Moški 111, motiš se, če misliš, da so vse rakice nežne dušice (to morda velja za japkico).
Japkica, ne vem, zakaj misliš, da tako visoko kotiram pri moškem 111, jaz sem vedno mislila, da si mu ti ukradla srce. :)))
Jaz? Name sploh ne reagira. Niti, ko ga vprašam če bi orado v pečici, da bi napolnil želodec. Pravzaprav je pa on samo lačen, a ne mene. 🙂
Kaj pa ti daš?
Aja, to je tako kot pri zavarovalnici: večinoma samo plačuješ premije. TOrej ti si zavarovalnica, ženska pa plačuje premije. Samo lahko se ti kaj zalomi, tudi zavarovalnice morajo včasih seči v žep, ne le kasirat premij. Ti pa bi samo kasiral, če te prav razumem. IZplačil pa ni s tvoje strani.
Pregledal sem … navodila pa se vedno nic ne razumem
http://www.howcast.com/videos/426969-How-to-Understand-Women
Pregledal sem … navodila pa se vedno nic ne razumem
http://www.howcast.com/videos/426969-How-to-Understand-Women%5B/quote%5D
Ah ja, kdaj se bodo ljudje naučili, da je hitro prilagajanje okolju in spremembam pomembno za preživetje v svetu 🙂 Ženske so se kot tudi moški spremenile v primerjavi s prejšnjim stoletjem – pač postale enakovredne, s kariero, večjimi cilji in močjo v družbi. Ampak ne glede na vse to jih še vedno iste stvari “spravijo s tira” (pač v dobrem smislu), ki jih moški lahko naredi. Če poznaš svojo ciljno skupino, bo vse lažje 🙂
Mislim, da tega niso nikoli “želele” 😉
Le nekoč so bile v takšnem položaju, da ni bilo veliko drugih možnosti in so se potem nekako sprijaznila s to vlogo, žele ali ne.
Danes je pa ženska ekonomsko ne odvisna in rabi “le” (bolj ali manj) čustveno povezanost, kar pa zna bit težko za nekoga, ki je (še vedno) pripet na “mamico/očija” in takšne povezanosti ne rabi, rabi pa objekt za zadovoljevanje svojih fizičnih potreb, ki jih ne more uresničit starš… 😉
Faunus in On, kar dva moška, ki razumeta ženske :).
Ja, tista želeti je malce čudna beseda. Res je, da včasih niso imele kaj veliko izbire. Danes pa ne rabimo moških zato, da nam bodo denar nosili k hiši, same hodimo v službo. Rabimo pa to kar omenjaš ti On. Ampak to rabite tudi moški, torej je obojestransko.
Moska trditev: LACEN SEM. Pomeni LACEN SEM. 100% potrjeno.
Zenska trdite LACNA SEM pa pomeni (prosim pomagajte ker so tole samo domneve zelo verjetno vse napacne):
a) Zmigasj se vrzi kaj na zar, lacna sem
b) Bi me lahko peljal v nobel restavracijo
c) Zanemarjas me-zmiga se Misko
d) Potrebujem nekaj novega (cevlje)
Če začneta prodajat na MONu, recimo moskemu111, bo kar dober začetek :). Me zabava to, da ga morata moška podučiti o ženskah in to verjetno, vsaj en, precej mlajši :).
Saj razmišljam, da bi “On”-mu ponudil koavtorstvo knjige Intro v žensko psiho, Vol. 1. Pa jo na tekmah, gostilnah in striptiz jointih prodajava :)[/quote]
Razumeva?
Trudiva se, koliko resnično razumeva je pa druga zgodba…… :)))
Ja tudi moški rabimo to, le da moški se največkrat slepimo z nečim, ve pa kar nekako veste kaj želite in potem je “baba tečna”….. 😉
Všeč mi je ta pregovor:
Moškega osreči marsikaj, žensko samo ljubezen……
Saj vidiš kako mi bil cvekar zadovoljen že z enim sendvičem, njim pa tudi Afrika ni dovolj….. 😉 🙂
Bi morala napisat, da v tej temi pametno pišeta On in Faunus :). Čeprav s strani faunusa sem že prebrala par stvari in deluje precej ok. Njega (on, njega, njemu,…) pa še res nisem drugje brala.
Res pa je, da šele ko človeka res poznaš, lahko rečeš, ta je ok, ta pa ne. POd res poznaš, mislim poznaš v živo. Virtuala vse prenese. Pa še tako se človek kdaj pa kdaj zmoti.
Forum je zaprt za komentiranje.