Najdi forum

HRANA

moja žena pozimi zelo nerada kuha in ko pridem zvečer domov, je vedno z rito naslonjena na radiator in ko jo vprašam, kaj ima za večerjo, odgovori: “grejem jo”.

Seveda, nekaj besed na forumu ni dovolj, da si pravi moški. Pa tudi sam se navsezadnje še ne jemljem kot (pravi) moški, mi še par točk manjka. Trenutno sem še fant, ki si ureja življenje (služba, stanovanje,…), da bo lahko nosil big boy-pants 🙂

Sicer pa nekatere ženske nalašč “bluzijo”, da jih ja ne bi kdo razumel…zraven pa se zaradi tega še pritožujejo. Drugače pa vsak z dvema ušesoma, ki zna poslušati ženske, jih lahko razume. Navsezadnje tudi niste tako komplicirane, kot se poskušate same in družba prikazati.

Seveda, nekaj besed na forumu ni dovolj, da si pravi moški. Pa tudi sam se navsezadnje še ne jemljem kot (pravi) moški, mi še par točk manjka. Trenutno sem še fant, ki si ureja življenje (služba, stanovanje,…), da bo lahko nosil big boy-pants 🙂

Sicer pa nekatere ženske nalašč “bluzijo”, da jih ja ne bi kdo razumel…zraven pa se zaradi tega še pritožujejo. Drugače pa vsak z dvema ušesoma, ki zna poslušati ženske, jih lahko razume. Navsezadnje tudi niste tako komplicirane, kot se poskušate same in družba prikazati.[/quote]

Faunus, da te ne bodo izkoriščale, ti mi deluješ kot “veliki dobrotnik”. Takšne “obrnejo čas posla nekatere ženske . Za nekatere si lahko “pravi moški”, če te imajo pod kontrolo kot majhnega otroka, ne da bi ti bilo kaj jasno, da bi se ti vsaj malo šajnalo, da te motajo okrog majhnega prstega in vlečejo za nos. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

matjazko, a si nevoščljiv, ker je en mladenič bolj pritegnil ženske kot si jih ti?
A ti zaupam eno skrivnost? Ženske nimamo rade moških-copat :). Če moškega lahko ovijaš okrog prsta, potem tak moški ni zanimiv.

Faunus mi deluje dobričina, pravzaprav ga cenim kot osebo. Ampak tu je majhen “keč”, če mu vsaka ženska govori, kako je “dober”, mu na vsakem koraku dajejo komplimente in podobno, a ne? 😀

Metka, ti bi z lahkoto “vozila” takšnega, a ne, samo na srečo ti nisi takšna….. :)))

Jej, jej, matjaži, ti me spominjaš na našega psa, ko po pobožam mačka, se takoj pes prislini, ker hoče tudi on pozornost.
Si že mogoče dojel, da ženske ne maramo moških-copat? Zakaj bi ženske sploh marale copatastega moškega?
Če ženske pohvalijo moškega, bi ga ti takoj začel dajat v nič. Joj kako smo fovšni.

Ti mi deluješ bolj tako “rež”, bolj dominantna, “močna ženska”, ki prime za vsako “moško delo” :D.. Ampak dva dominantna ne gresta skupaj, ker bi se “poklala”, zato je tvoja edina možna izbira verjetno kaj submisivnega… :))

Hm, delovna ženska je zate dominantna? Zanimiva teza.
Domnevam, da so tebi všeč take krhke pupice. Aja, pa velike zadnjice in prsi so pa obvezne, a ne? Da bo dovolj mleka, a ne?

Tule bi samo dodal, da še nobena ni odšla od hiše katera je bila kruha lačna…….

Hehehehe …. :))))))))

To ne vem, zakaj jih nekatere marajo. Bi bilo treba njih vprašat. 🙂
Ker če jih ne bi, ne bi bilo raznega jamranja in pritoževanja okrog moških – copat. Bi bili vsi copatasti moški, samski.

Pomena besede “dobričina” nisem nikoli ravno razumel…a je izkoriščanje tudi vključeno al kako (vsaj na to si v enem komentarju ciljal). Drugače brez tega bi se pa strinjal…vsekakor bo dekle vedelo kaj čutim in bom tudi pokazal z malenkostmi, nežnostmi, itd., ampak ne za vsako ceno. Znam ločiti mejo med izkoriščanjem in ustrežljivostjo iz ljubezni.

moski 111 = zalta ribica

Ah ne, zlata ribica izpolni samo tri želje. Praktikantka!!! :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

jast mam najrajši takšne jedi na žlico,

… kot da plava raje poigrava se z menoj …

Ne skrbi, saj si vendar neprijavljen in popolnoma varen pred menoj. 😉
Kar vprašaj druge, jim sploh ne dam dihat. :)))))))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Le zakaj ste nekateri prijavljeni ?

No, nekatere ženske imajo za može copate, to pa še ne pomeni, da jih imajo rade.
POznam par takih primerov, on copata, on služi denar, dela vse, pedena ženo. Ona po možnosti brez službe, takrat, ko njega ni doma pa vesele urice z ljubimcem. To je dokaz, da jih nimajo rade, da to počno.
Torej, če skupaj potegnem, copatasti moški so zaželeni pri izkoriščevalskih ženskah, ki pogosto tega možakarja potem tudi varajo. Da bi ga pa imele rade…

To ne vem, zakaj jih nekatere marajo. Bi bilo treba njih vprašat. 🙂
Ker če jih ne bi, ne bi bilo raznega jamranja in pritoževanja okrog moških – copat. Bi bili vsi copatasti moški, samski.[/quote]

Hja, nismo vsi v isti poziciji, kot ti. 🙂

Jaz sem prijavljena že kar nekaj let (mislim, da tečejo celo pravljična leta) in sem se prijavila z namenom prejemanja konkretnih navodil pri konkretni težavi. Več ti pa ne povem. In ja, ravno zato, ker pač vse ni za javni forum.

In, ne nismo vsi tu zato, da bi … eh saj me bereš, sem zagotovo vsaj desetkrat že to napisala. 🙂

Ce sem kaj razumel med vrsticami si verjetno imele kaksne zdravstvene tezave.
ps.
Premisljjem o svoji poziciji …

MON je poln strokovnjakov, takšnih in drugačnih. In ja, veliko jih je pripravljeno vlagati svoj prosti čas v pomoč tistim, ki potrebujejo nasvet ali karkoli že. Ampak to ni tema tvojega vprašanja.

Tale čvek mi je pa ventilček in mi prav paše. Ko mi ni do tega, me pač ni tu.

Ti kar premišljuj… 🙂

Se bom povrnil na izhodiscni obcutek.
Nekdo pac na tem forumu dela, zraven pa se malce cveka 🙂
Upam da nisem povedal prevec?

ps.
Zlata ribica ima kratkorocen spomin (nekaj sekund) . Ce torej misli da je srecna potem je prepricana da je srecna ze vse svoje zivljenje. Ce pa je zalostna, potem je njeno zivljenje res zalostno in nesrecno.

Povedal preveč o sebi?

O Japkici. Saj jo poznas?

Nekoga imamo radi zato, ker smo lahko z njim to, kar smo. Če je naš namen nekoga izkoriščati, imamo radi takšne, ki se pustijo izkoriščati.
Ženska, ki ima namen moškega izkoriščati ali varati, bo imela rada takšnega, ki ji bo to omogočal.
Res se sliši čudno, vendar si jaz to tako razlagam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close