EUROBASKET
Košarka je zakon! Ljubiteljsko jo igram že od osnovne in igral jo bom dokler mi ne bodo začela škripati kolena….Škripanje tal? Vsaj nekaj pa lahko škripa:)))[/quote]
Mah, ti Poet si neverjetno talentiran – za pisanje pesmi, za dajanje nasvetov o seksu, za športanje tako ali drugače….skratka, superman. Še malo pa mi boš bral misli. :)))
Košarka je zakon! Ljubiteljsko jo igram že od osnovne in igral jo bom dokler mi ne bodo začela škripati kolena….Škripanje tal? Vsaj nekaj pa lahko škripa:)))[/quote]
Mah, ti Poet si neverjetno talentiran – za pisanje pesmi, za dajanje nasvetov o seksu, za športanje tako ali drugače….skratka, superman. Še malo pa mi boš bral misli. :)))[/quote]
še nisi opazila, da misliš, kar on hoče. tele_pa_ti.Ja?
Mah, ti Poet si neverjetno talentiran – za pisanje pesmi, za dajanje nasvetov o seksu, za športanje tako ali drugače….skratka, superman. Še malo pa mi boš bral misli. :)))[/quote]
Superman? Dobra šala, vprašaj mojo ex, bi lahko napisala knjigo o mojih pomankljivostih….
Skratka, še 20 minut pa bo večerja, na meniju….špageti:))))
Superman? Dobra šala, vprašaj mojo ex, bi lahko napisala knjigo o mojih pomankljivostih….
Skratka, še 20 minut pa bo večerja, na meniju….špageti:))))[/quote]
Aha, potem je ženska pobegnila, dokler je še bil čas…..:)))) Je ugotovila, da mora brati med vrsticami v tvojih pesmih. :))
Sistem prodaje kart za nadaljnje tekme so si malce preveč optimistično zastavili. Pa še razni Zokiji bi radi imeli vse zastonj.
Zdaj pa navijat, če vam gre to na forumu dobro od rok, boste znali tudi pred TV! Ob pogledu na modre si predstavljajte, da je to tisti forumaš ali forumašica po katerem ali kateri naraje pljuvate, pa bo šlo. 🙂
pa bo raja,
ki bo na veliko razpravljala kako bi moral kdo vršti žogo, pa kako ji je
in
kaj bi sodnik moral piskati in kaj ne
okradena za 1 milijardo € za reševanje privatnih bank!!
ta golazen naj gre pred Vlado in Banko Slovenije po tekmi “kampirati” in braniti sebe.
sicer bo delažna še slabših iger in ne bo imela niti starega, plesnivega kruha.
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://www.pic4ever.com/images/congratualtions.gif[/img]