Dal mi je zaročni prstan-sedaj imam občutek
Sploh ne. Shranjenje je opomin, kakšni so lahko ljudje, kako močno pokvarjeni in se jim je potrebno izogibati v velikem loku. On meni ne more fejkat, kdo je, ker je svoj pravi obraz že pokazal. Lahko pa vas slepi in zato se čutim dolžna, da vas opozorim.[/quote]
Ribica, kot se ve, pošljem kar nekaj zs, ampak če mi nekdo ne odgovori, se naslednjič več ne zmotim… tako da ne verjamem, da ti jih je pošiljal samo en Tip, ampak si jih pridno vračala, kaj je bilo v njih pa nikakor ni nobene potrebe, da ostali tu izvemo, niti ni potrebno groziti z objavami in takimi zadevami. Menda ja ločuješ virtualo od reale, al ti je zdaj tole že kar reala ratalo?[/quote]
Res je. Tudi od tebe sem dobila ZS, na katerega nisem odgovorila in res mi nisi več nikoli pisala:). Ma ni panike, forum je forum, ugasneš ko ga imaš dosti. Zdaj pa konc o tem.
Ribica, kot se ve, pošljem kar nekaj zs, ampak če mi nekdo ne odgovori, se naslednjič več ne zmotim… tako da ne verjamem, da ti jih je pošiljal samo en Tip, ampak si jih pridno vračala, kaj je bilo v njih pa nikakor ni nobene potrebe, da ostali tu izvemo, niti ni potrebno groziti z objavami in takimi zadevami. Menda ja ločuješ virtualo od reale, al ti je zdaj tole že kar reala ratalo?[/quote]
Res je. Tudi od tebe sem dobila ZS, na katerega nisem odgovorila in res mi nisi več nikoli pisala:). Ma ni panike, forum je forum, ugasneš ko ga imaš dosti. Zdaj pa konc o tem.[/quote]
evo, dobr, da si tle, da mi osvežuješ moj spomin zlate ribice….. :-)))
Tako kot je meni vseeno zate in najbrž še komu… Če pa se spravljaš v debato z ljudmi potem pa definiraj prej kaj zate kaj pomeni, ker brez te osnove, težko debatiramo. Ostalemu svetu poroka pomeni eno samo tebi pa nekaj drugega. Kdo zdaj tukaj izstopa? Aja cel svet…
[/quote] EnTip, če je kdo si to ti piz.da…. Madona si smotan. Tu se piz.diš nekaj na vsakaogar za prazen qra.c! Pa še vsaka pi.ka te lahko vrže iz tira in si si nešen tip? :/
Najprej si tulil v rog, da je poroka zgolj papir (podpisan pri matičarju), sedaj ko ti Marko napiše, da je ta reč brezplačna si pa zraven obesil še ves ceremonial, ki seveda ni zastonj. Ščeneta pa veselo bevskajo s tabo….vsi skupaj ste pa zgrešili bistvo prvotnega vprašanja, ki sploh ni bilo mišljeno finančno….
Pi.ke glupe….ccccc[/quote]
Še vedno je poroka ves ceremonial, ki sodi zraven tega, da dobiš list papirja, ki v bistvu ne spremeni odnosa dveh, ki želita biti skupaj. Če bosta znala prebrodit vse težave, ki jih veza ponudi, bosta ostala skupaj, neglede na ta papir ali brez njega. Lahko pa bevskaš kolikor hočeš in mahaš ženi da imaš papir in če ona želi oditi bo odšla ali obratno.
In tist papir ne dobiš brezplačno pa kakorkoli ga obračaš, razen če si ga spisal sam na roko.
In poroka je zame ves ceremonial, ki sodi zraven. Zate ne vem kako gledaš na to in mi je vseeno.
Zame je poroka le zaobljuba na magistratu. Ceremonial, ki pa je zraven (ali pa ne) pa je izbira posameznika. Vsak si ga naredi drugače. In tisti papir dobiš zastonj, ko se ži že ravno omenil. In napišejo ti ga oni. Prstani niso potrebni, da dobiš papir.
Zame je poroka le zaobljuba na magistratu. Ceremonial, ki pa je zraven (ali pa ne) pa je izbira posameznika. Vsak si ga naredi drugače. In tisti papir dobiš zastonj, ko se ži že ravno omenil. In napišejo ti ga oni. Prstani niso potrebni, da dobiš papir.[/quote]
Prav. Kdo ti brani
Zame pač ne. Zame je poroka vse skupaj. Od zaroke, fantovščine, dekliščine, izbiranja oblek, prič, vablil svatom, izmenjave prstanov, poljuba neveste…..
Tako kot sex ni samo ku.rac v pič.ko ampak je še marsikaj zraven.
Zame je poroka le zaobljuba na magistratu. Ceremonial, ki pa je zraven (ali pa ne) pa je izbira posameznika. Vsak si ga naredi drugače. In tisti papir dobiš zastonj, ko se ži že ravno omenil. In napišejo ti ga oni. Prstani niso potrebni, da dobiš papir.[/quote]
Sam vseen, v čem je smisel, da se zaobljubiš ravno na magistratu…kolko je razlike, če to nekdo naredi doma v kuhinji, če že ne v spalnici? Zarad ene uradne osebe v podobi matičarja? Ker tisto suhoparno branje o tem kaj pravi zakon o sklenitvi zakonske zveze je pa res za dol past, no ja res pa mislim da dvakrat rečeš ja, pa podpišeš se celo. marsikdo s figo v žepu.
Prav. Kdo ti brani
Zame pač ne. Zame je poroka vse skupaj. Od zaroke, fantovščine, dekliščine, izbiranja oblek, prič, vablil svatom, izmenjave prstanov, poljuba neveste…..
Tako kot sex ni samo ku.rac v pič.ko ampak je še marsikaj zraven.[/quote]
Super. Ampak tisti papir še vedno oba dobiva zastonj. 😉
Razlika je vidna na poštnem nabiralniku. :)[/quote]
Srček, pol pa ni zastonj:-))))
Drgač ni mus spreminjat priimek[/quote]
Saj zato pa še vedno pravim, da je zastonj. Sprememba priimka je svobodna izbira. :)) Pa ne gledat tako zelo racionalno na odnose, malo občutka prosim. 🙂
Srček, pol pa ni zastonj:-))))
Drgač ni mus spreminjat priimek[/quote]
Saj zato pa še vedno pravim, da je zastonj. Sprememba priimka je svobodna izbira. :)) Pa ne gledat tako zelo racionalno na odnose, malo občutka prosim. :)[/quote]
Pa….svobodna izbira, priznaj, da pol tud na kaselcu zastonj ni razlike…kaj se vadiš zdaj ven
Občutek mam….za neki že
1raglja
Marko je že bil čist sesut glede te ”zastonj” poroke pa še kar nabija in pametuje in se izvija ven…. pa dobro ve, da še nobena poroka na Svetu skoraj zagotovo ni bila zastonj, ker če nič drugega so se prej napili in potem ”zastonj” oženli …..
Samo Marko je provokatorček, ti pa dalje nasedaš dobronamerno…. 🙂
Saj zato pa še vedno pravim, da je zastonj. Sprememba priimka je svobodna izbira. :)) Pa ne gledat tako zelo racionalno na odnose, malo občutka prosim. :)[/quote]
Pa….svobodna izbira, priznaj, da pol tud na kaselcu zastonj ni razlike…kaj se vadiš zdaj ven
Občutek mam….za neki že[/quote]
Ja pol pa je tud na kaselcu ni, res je. A že spet se jaz vadim? Ne razumem. 🙂 Ampak pri meni je tud na kaselcu. Če napišem, da je poroka zastonj, to ne pomeni, da sem se jaz tako poročil. A je to res enim težko razumet?
Ja pol pa je tud na kaselcu ni, res je. A že spet se jaz vadim? Ne razumem. 🙂 Ampak pri meni je tud na kaselcu. Če napišem, da je poroka zastonj, to ne pomeni, da sem se jaz tako poročil. A je to res enim težko razumet?[/quote]
Pol pa pokaži enega ki se je poročo pa ga je stalo 0€ oz je stalo 0€ oba udeležena vse kar spada k poroki…. ker če je običaj poroka kot praviš in da je ta običaj zastonj bi moralo biti na tisoče primerkov ki so se poročili zastonj… poznam pa nobenega 🙂
Pa bodi ti prvi, ki bo opravil zastonj poroko. Mnogi ti bodo sledili in jih bo že več. 🙂 Do zdaj si mislil, da moraš ne vem kaj vse poleg, pa te je minilo. Evo, zdaj ti bo lažje. To ni nobena provokacija, samo dobronameren nasvet.
Kaj tebe vsi nonstop samo provocirajo? Stvar pogleda. S takim pogledom na svet je težko zaupati.
Ja pol pa je tud na kaselcu ni, res je. A že spet se jaz vadim? Ne razumem. 🙂 Ampak pri meni je tud na kaselcu. Če napišem, da je poroka zastonj, to ne pomeni, da sem se jaz tako poročil. A je to res enim težko razumet?[/quote]
Pol pa pokaži enega ki se je poročo pa ga je stalo 0€ oz je stalo 0€ oba udeležena vse kar spada k poroki…. ker če je običaj poroka kot praviš in da je ta običaj zastonj bi moralo biti na tisoče primerkov ki so se poročili zastonj… poznam pa nobenega :)[/quote]
Lej, jaz tudi ne poznam nobenega pilota, pa ne govorim okrog, da jih ni.
Kako si se ti poročil je vsem figo mar. In sploh ne poskušam razumet kako in zakaj si se… A ti je težko to razumet.
Zagovarjal si tezo, da je poroka zastonj. Povedali smo ti, da mi tako ne mislimo in kaj zdaj. Še naprej nabijaš in vlečeš neumnosti na kup s priimki, kaslci in podobnim sranjem.
Tako kot si nabijal, da je Osnovna šola zastonj.
Seveda je. Če gledaš ozko kot skozi šivankino uho.
Kako si se ti poročil je vsem figo mar. In sploh ne poskušam razumet kako in zakaj si se… A ti je težko to razumet.[/quote]
Meni se zdi, da ti nisi razumel, da tega nisem repliciral tebi, zato je tvoje vsajanje na moje pisanje popolnoma neumestno. Ni potrebe po slabi volji. Pač ostanimo pri različnih pogledih.
Kako si se ti poročil je vsem figo mar. In sploh ne poskušam razumet kako in zakaj si se… A ti je težko to razumet.[/quote]
Meni se zdi, da ti nisi razumel, da tega nisem repliciral tebi, zato je tvoje vsajanje na moje pisanje popolnoma neumestno. Ni potrebe po slabi volji. Pač ostanimo pri različnih pogledih.[/quote]
Mislim da sem ti to predlagal ene 10 postov nazaj. In ne vsajam se in sploh ni pomembno komu si repliciral. Bistvo replike je važno!
Menda je šolstvo tudi.
Menda je šolstvo tudi.[/quote]
Vsaka šola neki stane. Čene druzga cajt in energijo 🙂
Meni se zdi, da ti nisi razumel, da tega nisem repliciral tebi, zato je tvoje vsajanje na moje pisanje popolnoma neumestno. Ni potrebe po slabi volji. Pač ostanimo pri različnih pogledih.[/quote]
Mislim da sem ti to predlagal ene 10 postov nazaj. In ne vsajam se in sploh ni pomembno komu si repliciral. Bistvo replike je važno![/quote]
Je pomembno. Repliciral sem temu, da je treba spremembo priimka plačat (nov dokument). Zato pa sem napisal, da ta sprememba ni nujna. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.