Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dal mi je zaročni prstan-sedaj imam občutek

Dal mi je zaročni prstan-sedaj imam občutek

Ma zdaj bo ziher prvlekla kakšen ZS, seveda čist izven konteksta, ki bo sam,kot tak, morda res še potrdil to njeno tezo. 🙂
Ma boli me k… zanjo in njene ZSje in njen jebe.n lajf. Samo naj ne provocira pa jo bom pustil čist na miru…

Vse ZS-je imam shranjene. Tvoj pristop do žensk je skrajno bolan, težiš in težiš, ne razumeš, kaj pomeni beseda NE. Ti si gnjavator, ne se zdaj delat lepega, ker si parazit in takih ne prenašam.

Si cviknil, ker točno veš, da je resnica povsem drugje kot nakladaš za širšo javnost. Tako ja, lepo se umiri lažnivec.

Vse ZS-je imam shranjene. Tvoj pristop do žensk je skrajno bolan, težiš in težiš, ne razumeš, kaj pomeni beseda NE. Ti si gnjavator, ne se zdaj delat lepega, ker si parazit in takih ne prenašam.[/quote]

Že to da maš ZSje shranjene pove čisto dovolj o tebi 🙂

Jaz tiste za kere me boli K zbrišem ko jih preberem 🙂

Ti pa jih dnevno prebiraš, in se sprašuješ kaj si naredla narobe da si ga zgubla… tvoj ego pač 🙂 moški ego 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kaj naj naredim, da se jo rešim?

Če bi bilo res kaj na tem, bi že zdavnaj vse skopirala na javnega. Tako pa – bla bla bla,…

Glede na to s kakšnimi se obvetavata Entip in GF gre očitno za globoke rane na eni strani. Še vedno ne razumem kako si sploh lahko shraniš ZK.

Vse ZS-je imam shranjene. Tvoj pristop do žensk je skrajno bolan, težiš in težiš, ne razumeš, kaj pomeni beseda NE. Ti si gnjavator, ne se zdaj delat lepega, ker si parazit in takih ne prenašam.[/quote]

Že to da maš ZSje shranjene pove čisto dovolj o tebi 🙂

Jaz tiste za kere me boli K zbrišem ko jih preberem 🙂

Ti pa jih dnevno prebiraš, in se sprašuješ kaj si naredla narobe da si ga zgubla… tvoj ego pač 🙂 moški ego ;)[/quote]

Ne. Njegove sem shranila, ker je tip gnjavator in takšnih ljudi se je potrebno izogibat. Imam jih kot dokaz, če bo preveč sikal. Ne mislim jih pa deliti z vami.

Ne replyaj ji več.

Najprej se moraš registrirat… 🙂

Sploh ne. Shranjenje je opomin, kakšni so lahko ljudje, kako močno pokvarjeni in se jim je potrebno izogibati v velikem loku. On meni ne more fejkat, kdo je, ker je svoj pravi obraz že pokazal. Lahko pa vas slepi in zato se čutim dolžna, da vas opozorim.

Ne replyaj ji več.[/quote]
Evo Robiju zadam nalogo… naj briše takoj in brez pardona vsako mojo repliko GF, če se mi slučajno v kaki zablodi zgodi…

HAHAHAHAHHA

Ful me zanima pravi obraz nekoga, ki ga tako ali tako nikoli ne bom spoznal v živo.

Get a life you dumb slut !

Ne replyaj ji več.[/quote]
Evo Robiju zadam nalogo… naj briše takoj in brez pardona vsako mojo repliko GF, če se mi slučajno v kaki zablodi zgodi…[/quote]

Zdaj boš vpletal druge, ker se sam ne moreš toliko disciplinirati…ccccc.

ne želi si tega 🙂

Sploh ne. Shranjenje je opomin, kakšni so lahko ljudje, kako močno pokvarjeni in se jim je potrebno izogibati v velikem loku. On meni ne more fejkat, kdo je, ker je svoj pravi obraz že pokazal. Lahko pa vas slepi in zato se čutim dolžna, da vas opozorim.[/quote]
In od kje takšna potreba, da se nenehno prepričuješ, kako so ljudje pokvarjeni ?
V čem je korist tega ?

Sploh ne. Shranjenje je opomin, kakšni so lahko ljudje, kako močno pokvarjeni in se jim je potrebno izogibati v velikem loku. On meni ne more fejkat, kdo je, ker je svoj pravi obraz že pokazal. Lahko pa vas slepi in zato se čutim dolžna, da vas opozorim.[/quote]
In od kje takšna potreba, da se nenehno prepričuješ, kako so ljudje pokvarjeni ?
V čem je korist tega ?[/quote]

On mi je dokazal. Ne pišem o množini. Na splošno imam o ljudeh pozitivno mnenje, dokler me ne prepričajo v nasprotno:).

Pa vendar odgovarjajo…

Skupinski objem!

Berem in se smejem…kaj mi bo abonma, če je drama vsak dan tu gor? :-)))

Ribica, kot se ve, pošljem kar nekaj zs, ampak če mi nekdo ne odgovori, se naslednjič več ne zmotim… tako da ne verjamem, da ti jih je pošiljal samo en Tip, ampak si jih pridno vračala, kaj je bilo v njih pa nikakor ni nobene potrebe, da ostali tu izvemo, niti ni potrebno groziti z objavami in takimi zadevami. Menda ja ločuješ virtualo od reale, al ti je zdaj tole že kar reala ratalo?

Kir otrok je izpadla zdej, haha 😀

bruuuukeeeee

B.R.U.K.E

Ej folk kaj se vi res ne morete držat teme?
Sploh pa, ko vam zmanjka argumentov začnete z osebnimi žalitvami…..kao argumenti…to ne velja, ker si mi pisal/a na ZS…. WTF?

Če jih izrečeš le zato, da zadostiš družbenim normam, potem imaš prav. Če jih pa izrečeš, ker tako čutiš in verjameš, je pa to lahko nekaj povsem drugega. Vendar namen poroke je v slednjem, ne tistem prvem. :)[/quote]

Kaj pa je poroka drugega, kot običaj ?
In ne glede iz kakšnega razloga čutiš izreči tiste besede, so to vedno še samo besede.
Meni to ne gre skupaj, da je toliko izrečenih besed in hkrati toliko razočaranj.
Mogoče ljudje mislijo, da je dovolj, če se izreče besede o večni zvestobi, za ostalo bo pa že poroka poskrbela. 🙂

Politiki tudi marsikaj izrečejo..Zakaj že ? 🙂
[/quote] Politiki to očitno izrekajo s figo v žepu, avtorica pa ima v mislih nekaj drugega in se je pač tako izrazila, ker zanjo poroka pomeni tisto nekaj…. Kako pa naj napiše, da si želi zaobljube sredi dnevne?
Napisala je “poroko”, ker ima ta besede nek točno določen pomen in to še zdaleč niso samo (prazne) besede niti ni smisel poroke denar/stroški! O čem vi to razpravljate?!

In zakaj vztrajat pri obljubah o večnosti nečesa, ko je itak jasno, da (prvič) nič ni večno in (drugič) velikokrat ni odvisno samo od tistega, ki obljubo da ali se jo bo tudi lahko držal? Ima morda to kaj opraviti s samopodobo tistega, ki pri zahtevi po poroki vztraja? In če si obljube res že tako želi, zakaj je potrebno v to mešati še državo, cerkev, žlahto, prijatelje, znance…? Zakaj mu/ji nista dovolj samo onadva?[/quote]Poroka je obljuba dana pred vsemi, ker se je nekoč (in danes tudi!) na ta način “oznanilo”, da sta dva par. Ravno zato ker nič ni večno se daje obljuba, da bi “večno” bilo.
Če si mož beseda se boš obljube držal, če nisi, si bil izobčenec družbe (ker tvoja beseda nič ne šteje, kar je bilo včasih sila pomembno!) katera je potem morala skrbet za tvoje otroke in tisto, ki si se ji zlagal. Skratka ničvrednež.
Danes se pa take ničvredneže (ki niso sposobni niti odnosa z mamo svojih otrok) celo voli na najvišje državniške funkcije, a je potem čudno da smo kjer smo? O_o

Tako kot je meni vseeno zate in najbrž še komu… Če pa se spravljaš v debato z ljudmi potem pa definiraj prej kaj zate kaj pomeni, ker brez te osnove, težko debatiramo. Ostalemu svetu poroka pomeni eno samo tebi pa nekaj drugega. Kdo zdaj tukaj izstopa? Aja cel svet…
[/quote] EnTip, če je kdo si to ti piz.da…. Madona si smotan. Tu se piz.diš nekaj na vsakaogar za prazen qra.c! Pa še vsaka pi.ka te lahko vrže iz tira in si si nešen tip? :/
Najprej si tulil v rog, da je poroka zgolj papir (podpisan pri matičarju), sedaj ko ti Marko napiše, da je ta reč brezplačna si pa zraven obesil še ves ceremonial, ki seveda ni zastonj. Ščeneta pa veselo bevskajo s tabo….vsi skupaj ste pa zgrešili bistvo prvotnega vprašanja, ki sploh ni bilo mišljeno finančno….

Pi.ke glupe….ccccc

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Spet smo tam, pri enakopravnosti. Poženščen moški je stopil ženski v bran, samo zaradi tega, ker je ženskega spola, pa čeprav si tega sodeč po nesramnih komentarjih in neprestanem provociranju niti ne zasluži.

#On_ post

Civilna poroka ni noben strošek, strošek je cerkvena poroka, kdor si priredi (veliko) gostijo.

http://www.zurnal24.si/zaradi-krize-vedno-manj-velikih-grskih-porok-clanek-183245

Če dva živita skupaj in imata družino, pa da se potem pišeta različno, je malo čudno.

Ta moški že ima družino, bil je že poročen, tako da je zgolj na sedanji partnerki, da ga presodi prav, čemu je z njo in če so želje enotne. Ona mora enako široko odpreti oči in si jih ne mazati s ceremonijami, ker ne bodo ničesar spremenile, če jo moški vidi le kot začasno partnerko, je po poroki ne bo nič drugače. Torej na njej je, da ga zapusti, če se v vsem razhajata. Ampak je dovolj močna? Če ne, si pač sama koplje jamo za nesrečen zakon.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Meni je jasno kaj ima avotrica v mislih in kaj je namen poroke. Vsi vemo, da si vsak želi občutek varnosti in neko zagotovilo, da bodo naše želje uresničene.
In vsakemu je jasno, da imajo naše besede ali obljube večjo moč, če se jih izreče pred javnostjo, zato marsikdo ni zadovoljen le s tisto skoraj brezplačno verzijo, ko na sredi ceste pobereš dva tipa, da gresta za pričo in jima potem plačaš pivo. 🙂
Kar pa želim povedati in o čem debatiram, pa sem že napisal. In sicer to, da so eno besede in obljube, drugo pa naša prepričanja in značaj.
Včasih so veliko bolj forsirali poroke. Oziroma je bila celo nujna za resen odnos. In to breme neke obljube in samega običaja, je povzročilo, da so ljudje vztrajali v nemogočih odnosih, samo zaradi strahu pred obsojanjem ali diskriminacijo.
Žanska je morala prenašati pijanca ali nasilneža, ker je pač obljubila zvestobo….
Takšne in podobne izkušnje so vplivale na družbene spremembe in je družba bila primorana sprejeti še drugačne oblike partnerskih odnosov.
Zato je prepričevanje ali poveličevanje poroke nesmiselno in predstavlja nazadovanje, saj ne moreš na silo ali s poroko ustvariti nekih boljših družbenih vrednot, ki bi omogočile kvalitetnejše odnose in s tem željo po ohranjanju dolgotrajnih odnosov.

Prav tako ne poznam neke statistike, ki bi dokazovala, da so poročeni pari srečnejši in zvestejši od neporočenih.

To pomeni, ne glede na to, kaj žena stori ali kakšna je, ji boš zvest in jo imel rad ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close