Dal mi je zaročni prstan-sedaj imam občutek
Meni gre na smeh oz. krohot:). Saj najbrž ne misliš, da je to moj edini fetiš. Še vedno mi nisi odgovoril, kakšno perjanico ti nosiš? Kje je tvoj domicil, kateremu plemenu pripadaš? In navsezadnje…kaj počneš tukaj? Saj to ne bi smelo biti pretežko za takšnega junaka kot si ti (you wish).[/quote]
Pa, ja, zakaj pa ne bi ti najprej kaj o sebi povedala? Saj znaš biti gostobesedna, če hočeš. Česa se bojiš?[/quote]
Na vprašanje ni vljudno odgovarjati z vprašanjem. Sem prva vprašala, ne vem kje je problem? Še nisi našel domicila ali se bojiš reakcije, ker ne veš, če bo “paketek” dobro izpadel? Saj menda ne želiš narediti vtisa na nas forumovce?:))
Pa, ja, zakaj pa ne bi ti najprej kaj o sebi povedala? Saj znaš biti gostobesedna, če hočeš. Česa se bojiš?[/quote]
Na vprašanje ni vljudno odgovarjati z vprašanjem. Sem prva vprašala, ne vem kje je problem? Še nisi našel domicila ali se bojiš reakcije, ker ne veš, če bo “paketek” dobro izpadel? Saj menda ne želiš narediti vtisa na nas forumovce?:))[/quote]
Povej kaj o sebi. Zakaj ne? Tukaj je očitno nekaj tvojih trdoživih dopisovalcev, ki si želijo malo poškiliti pod tvoje trdovratne zavese skrivnosti. Ženska, ki predolgo vztraja v svoji rezerviranosti, postane na koncu nezanimiva. Interes ni večen… Tega si pa menda ne želiš? Če še v virtualnem svetu ne bo več zanimanja zate, kaj sploh še ostane?
Na vprašanje ni vljudno odgovarjati z vprašanjem. Sem prva vprašala, ne vem kje je problem? Še nisi našel domicila ali se bojiš reakcije, ker ne veš, če bo “paketek” dobro izpadel? Saj menda ne želiš narediti vtisa na nas forumovce?:))[/quote]
Povej kaj o sebi. Zakaj ne? Tukaj je očitno nekaj tvojih trdoživih dopisovalcev, ki si želijo malo poškiliti pod tvoje trdovratne zavese skrivnosti. Ženska, ki predolgo vztraja v svoji rezerviranosti, postane na koncu nezanimiva. Interes ni večen… Tega si pa menda ne želiš? Če še v virtualnem svetu ne bo več zanimanja zate, kaj sploh še ostane?[/quote]
A si lahko še bolj predvidljiv? Kot stara plošča. Povrh vsega se pa izmikaš preprostim vprašanjem. Očitno že veš zakaj, a ne. Ne zdaj name projecirati, kdo sem jst, kako je z mano, kje sem. V tem kontekstu sem popolnoma nepomembna, ker so bila vprašanja namenjena tebi.
Povej kaj o sebi. Zakaj ne? Tukaj je očitno nekaj tvojih trdoživih dopisovalcev, ki si želijo malo poškiliti pod tvoje trdovratne zavese skrivnosti. Ženska, ki predolgo vztraja v svoji rezerviranosti, postane na koncu nezanimiva. Interes ni večen… Tega si pa menda ne želiš? Če še v virtualnem svetu ne bo več zanimanja zate, kaj sploh še ostane?[/quote]
A si lahko še bolj predvidljiv? Kot stara plošča. Povrh vsega se pa izmikaš preprostim vprašanjem. Očitno že veš zakaj, a ne. Ne zdaj name projecirati, kdo sem jst, kako je z mano, kje sem. V tem kontekstu sem popolnoma nepomembna, ker so bila vprašanja namenjena tebi.[/quote]
Pa kaj te toliko košta, če malo odpreš svojo dušico javnosti? Saj lahko tudi napleteš kako zgodbico. Jaz tudi lahko lažem, ampak za preboj zidu, pa to… Udari malo po domišljiji, izmisli si nekaj in odpri dušo. Boš videla, kakšne čudeže to ustvarja. Malo bolj boš ranljiva, po drugi strani pa tudi bolj spoštovana. Ne verjamem, res ne verjamem, da bi se te nekdo od nas tukaj nesramno sposodil. Sama kultivirana družba smo. Zlatoribica, menda se že dolgo vrtiš v tem akvariju. Najbrž ne naključno. Mogoče je čas, za novo dimenzijo pogovora s kom. Do nekoga od njih čutiš simpatijo, ki se je ne da kar tako zatreti…Ukrepaj! Samo ne visi tukaj še nadaljnjih brezplodnih deset let. To bi bilo pa res brez veze..
A si lahko še bolj predvidljiv? Kot stara plošča. Povrh vsega se pa izmikaš preprostim vprašanjem. Očitno že veš zakaj, a ne. Ne zdaj name projecirati, kdo sem jst, kako je z mano, kje sem. V tem kontekstu sem popolnoma nepomembna, ker so bila vprašanja namenjena tebi.[/quote]
Pa kaj te toliko košta, če malo odpreš svojo dušico javnosti? Saj lahko tudi napleteš kako zgodbico. Jaz tudi lahko lažem, ampak za preboj zidu, pa to… Udari malo po domišljiji, izmisli si nekaj in odpri dušo. Boš videla, kakšne čudeže to ustvarja. Malo bolj boš ranljiva, po drugi strani pa tudi bolj spoštovana. Ne verjamem, res ne verjamem, da bi se te nekdo od nas tukaj nesramno sposodil. Sama kultivirana družba smo. Zlatoribica, menda se že dolgo vrtiš v tem akvariju. Najbrž ne naključno. Mogoče je čas, za novo dimenzijo pogovora s kom. Do nekoga od njih čutiš simpatijo, ki se je ne da kar tako zatreti…Ukrepaj! Samo ne visi tukaj še nadaljnjih brezplodnih deset let. To bi bilo pa res brez veze..[/quote]
O hudooo:). Meni se bolj zdi, da si s svojim dobrohotnim nasvetom sam odprl svojo dušico, ker sem kar zajokala ob branju (od nenadnega izbruha smeha, se razume).
Poglej kam si prišel od enostavnega vprašanja, ki ti je bilo nič hudega sluteče zastavljeno. Naredil si cel izliv (z)mešanih stavkov.
Vsak zase ve, kaj mu predstavlja ali ne ta forum. Tukaj nisem, da bom druge osveščala o svojem poteku lajfa ali po možnosti pričakovala globokoumne odgovore na svoja najbolj pereča vprašanja. Zato imam ljudi okoli sebe, ki jim zaupam in se z njimi pogovarjam o stvareh, ki se drugih popolnoma nič ne tičejo. Nimam tistega v sebi, da bi vsak dan delila delček sebe, izlivala svojo dušo neznancem s foruma in se potem počutila olajšano. To bi bila kraja, izkoriščanje mimoidočih:). Če misliš, da se s tem ustvarja spoštovanje, odnos z drugimi, potem se postavlja vprašanje…a mi je tega treba? Zakaj že? To so morda tvoja pričakovanja, jst jih s forumom nimam. Drugačne dimenzije pogovorov se odvijajo drugje. Ni vse za vsakogar. In ne vem od kje ti, da čutim kakršnokoli simpatijo, empatijo, whatever do kogarkoli z navideznega sveta? Tukaj sem naključno, v usodo ne verjamem, zato to ni višja matematika. Ti pa kar začni, deli svoje zgodbice (zlagane ali malo manj zlagane). Odpri se, ker je čutiti, da te nekaj močno duši.
Pa kaj te toliko košta, če malo odpreš svojo dušico javnosti? Saj lahko tudi napleteš kako zgodbico. Jaz tudi lahko lažem, ampak za preboj zidu, pa to… Udari malo po domišljiji, izmisli si nekaj in odpri dušo. Boš videla, kakšne čudeže to ustvarja. Malo bolj boš ranljiva, po drugi strani pa tudi bolj spoštovana. Ne verjamem, res ne verjamem, da bi se te nekdo od nas tukaj nesramno sposodil. Sama kultivirana družba smo. Zlatoribica, menda se že dolgo vrtiš v tem akvariju. Najbrž ne naključno. Mogoče je čas, za novo dimenzijo pogovora s kom. Do nekoga od njih čutiš simpatijo, ki se je ne da kar tako zatreti…Ukrepaj! Samo ne visi tukaj še nadaljnjih brezplodnih deset let. To bi bilo pa res brez veze..[/quote]
O hudooo:). Meni se bolj zdi, da si s svojim dobrohotnim nasvetom sam odprl svojo dušico, ker sem kar zajokala ob branju (od nenadnega izbruha smeha, se razume).
Poglej kam si prišel od enostavnega vprašanja, ki ti je bilo nič hudega sluteče zastavljeno. Naredil si cel izliv (z)mešanih stavkov.
Vsak zase ve, kaj mu predstavlja ali ne ta forum. Tukaj nisem, da bom druge osveščala o svojem poteku lajfa ali po možnosti pričakovala globokoumne odgovore na svoja najbolj pereča vprašanja. Zato imam ljudi okoli sebe, ki jim zaupam in se z njimi pogovarjam o stvareh, ki se drugih popolnoma nič ne tičejo. Nimam tistega v sebi, da bi vsak dan delila delček sebe, izlivala svojo dušo neznancem s foruma in se potem počutila olajšano. To bi bila kraja, izkoriščanje mimoidočih:). Če misliš, da se s tem ustvarja spoštovanje, odnos z drugimi, potem se postavlja vprašanje…a mi je tega treba? Zakaj že? To so morda tvoja pričakovanja, jst jih s forumom nimam. Drugačne dimenzije pogovorov se odvijajo drugje. Ni vse za vsakogar. In ne vem od kje ti, da čutim kakršnokoli simpatijo, empatijo, whatever do kogarkoli z navideznega sveta? Tukaj sem naključno, v usodo ne verjamem, zato to ni višja matematika. Ti pa kar začni, deli svoje zgodbice (zlagane ali malo manj zlagane). Odpri se, ker je čutiti, da te nekaj močno duši.[/quote]
Daj daj daj, en pošten del tega prostora si . Vsak dan prisotna. Odvisna že… Popolnoma naša ali njihova si že, že vsa del tega, pa spet ne bi, ne ne ne… Jah, prav. Potem pa ne. Ostani izven. Saj boš kmalu, že jutri spet noter. Rezervirana in nesrečna kot vedno. Dobila si priložnost, da poveš nekaj o sebi, da udariš markanten pečat s svojo izpovedjo, ampak ne… Imela si priložnost, da se izraziš, da postaneš nekaj posebnega.., zapravila si jo, zdaj pa lahko noč. Saj ne bo konec sveta za nikogar.
A zdaj boš držal/a surlo?:))) A ni to v domeni žensk, ti kot poznavalec/poznavalka ženskega sveta. Vidiš, kaj naredijo pričakovanja. Ne čutim pripadnosti, zato si ne jemljem tega prostora tu kot lastnega. Spet tvoje zgrešeno dojemanje, kaj in kje sem. Dobro, ti me tako dojemaš. Po moji oceni sem veliko bolj srečna kot ti. Nesreča ni moje vodilo, ti pa po želji.
Priložnosti je toliko kolikor jih vidiš in sprejmeš. Kaj me briga tvoja omejenost s tem prostorom in časom. Delaj po svoje, kar ti paše, pričakovanja do drugih pa zakleni v omaro, da ne bo tvoja nesreča še večja.
Kera komedija…wtf.
Forum je zaprt za komentiranje.