Dal mi je zaročni prstan-sedaj imam občutek
Svojo napako bi lahko priznal tudi drugače. Recimo z, ja imaš prav, se opravičujem. Tako pa se še ena frustracija.
Svojo napako bi lahko priznal tudi drugače. Recimo z, ja imaš prav, se opravičujem. Tako pa se še ena frustracija.[/quote]
In to reče nekdo ki najbolj ignorira svoje napake in podjebava naprej
Bodo, ker je treba preumserit pozornost iz lastnih napak, drugam. Kot naša politika.
Been there, done that. Tudi moja zaroka je izgledala kot da je “opravil nalogo” in zdaj lahko pač greva naprej. Tip je celo nonšalantno združil zaroko z darilom za rojstni dan :/
Zdaj je vprašanje zgolj to, ali si se ti lekcije naučila ali nisi. Jaz sem se. Ugotovila, da zadeva ni imela nobenega smisla in da je pustila nek slab priokus. In raje kot da se poročim z nekom, ki bo to naredil zato, ker mora (oziroma zato, da bi mi ustregel) se raje pač ne poročim.
Postavila sem si vprašanje: če se nikoli ne bo želel poročiti, ali bom še vedno zadovoljna, da sem ostala z njim, ali pa se bom kesala, da nisem našla nekoga drugega, ki ne bi bil samo pripravljen to storiti zame, ampak bi se tega veselil. Ko si odgovoriš na to vprašanje, ti bo vse jasno.
Prestopi v realni svet, kjer ima ljudje drugačne želje in drugačna pričakovanja. in če se želje tvojega parnerja ne skladajo s tvojimi . pač, ali skleneš kompromis, ali pa si poiščeš novega parnerja. Njegovih želja ne moreš spremeniti.
Mimogrede, nekdo, ki se je poročil in ločil, ponavadi nima neke hude želje, da bi ponovil izkušnjo, ki se očitno ni obnesla.
Posebej, če se poročiš na način, kot se je tvoj bivši in imaš drugič enak občutek, to je, da se spet MORAŠ.
To pa nisem rekel. Ampak v tem primeru jo je pač naredil Boom.[/quote]
Nisi rekel tega, si pa zato pri sebi tako misliš. Cel čas drugim nastavljaš ogledalo, vedno si ti tisti, ki ima prav in ve kaj počne, ostali se pa motijo in se morajo še veliko naučit. Daj človek postavi se na realna tla, kr en si no…
To pa nisem rekel. Ampak v tem primeru jo je pač naredil Boom.[/quote]
Nisi rekel tega, si pa zato pri sebi tako misliš. Cel čas drugim nastavljaš ogledalo, vedno si ti tisti, ki ima prav in ve kaj počne, ostali se pa motijo in se morajo še veliko naučit. Daj človek postavi se na realna tla, kr en si no…[/quote]
Mogoče si to ti misliš o sebi, ker jaz si ne o sebi. Vem pa, da misli mi ne bereš. :)) Če nastavljam ogledalo drugim, še ne pomeni, da ga drugi meni ne. 😉
Sem že nekajkrat kaj zmotil in napako tudi priznal, se opravičil.
Pa veš, da tu pa morem stopit Markotu v bran, da se mi je enkrat prek zasebnega opravičil…. ni blo javno ampak opravičilo pa je vendarle blo….
Tolko o tem 😉
Je pa res, da še vedno dostikrat rad zignorira kaj takega ampak ok, enkrat pa se je res!
Jah glej, če je resnica je resnica…. nimaš kaj pa če mi je všeč al ne, tak je….
je pa res, da nimam več tega ZSja, sem zbrisal kot zgleda, in ne morem nardit print screena da bi pokazal.
Meni gre na smeh oz. krohot:). Saj najbrž ne misliš, da je to moj edini fetiš. Še vedno mi nisi odgovoril, kakšno perjanico ti nosiš? Kje je tvoj domicil, kateremu plemenu pripadaš? In navsezadnje…kaj počneš tukaj? Saj to ne bi smelo biti pretežko za takšnega junaka kot si ti (you wish).[/quote]
Pa, ja, zakaj pa ne bi ti najprej kaj o sebi povedala? Saj znaš biti gostobesedna, če hočeš. Česa se bojiš?
Forum je zaprt za komentiranje.