Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dal mi je zaročni prstan-sedaj imam občutek

Dal mi je zaročni prstan-sedaj imam občutek

Umru. Tnx bro 😀

Umru. Tnx bro :D[/quote]

Ironično, da se vama obema dogaja ravno to, o čemer pišeta za druge.

Ironično, da se ti še naprej zabijaš v moje komentarje in upaš, da se bom ukvarjal s tabo. Ne da se mi no, dej dojem že, lol 😀

Jaz mislim, da tisto kar zajame poroka, lahko vsak prilagodi svojim željam in tudi finančnim zmožnostim. Še nobenega niso obesili, ker ni naredil drugače, kot je želel sam. A te tvoji starši, priče in prijatelji ne bodo razumeli, če se odločiš za manjšo zabavo, ker si več ne moreš privoščit? Potem mi je žal.
Jaz nisem imel nobenih težav s tem, če pa je kdo zameril in tega ni povedal, pa tudi sprejmem. Ne bom pa jemal kredita zato, da si ne bi morebiti nakopal kake zamere od kakega znanca. Mi niti na pamet ne pride. :)[/quote]

Marko kaj spreobračaš besede in bežiš drugam v drugo temo oz podtemo

Bistvo je da si govoril da je poroka OBIČAJ in brezplačna hkrati….

po OBIČAJU POROKA NI BREZPLAČNA ker pride z njo fešta, poročna noč poročno potovanje, in vse pogostitve pred njo…. pa prinčeska, nova obleka za nevesto ipd…..

TOREJ še enkrat

POROKA KOT OBIČAJ JE ZELO DRAGA

A razumeš zdaj

boli mene kurac kak si se ti ženo, s piškotki pa grdavšo a ti je jasno da si se spet zajebal, pa se vlečeš ven…. kot vedno

provokatorček mali…..

Ti tak nisi oženjen ampak sediš doma v kleti pred PCjem in provociraš… bled kot en ki ni vido sonca že od zadnje socialne![/quote]
haha

Ej, ne štejem in ne gledam, komu odgovarjam. Ti pa očitno točno veš, kdaj namenim skromne 3 minute le tebi. Wtf.

amm nima nekega premoženja . ja kredit mogoče 🙂 živi pri meni..rada ga imam in želim si poroke to je to in nič drugega

Saj nismo pričakovali da znaš štet…

Pa si ti že bil na kaki ptičji poroki? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Saj nismo pričakovali da znaš štet…[/quote]

A vas je več?:)) Piši v svojem imenu. Zate domnevam, da znaš šteti vsaj do 10, tudi ob polnoči…glede na tvojo starost, a ne. Še malo pa horuk v penzijo, se že veseliš?

Lej, mogoče je bila draga za tvoja starša. Ne vem, ampak glede na to tvoj odziv in kulturo, bi rekel, da sta vrgla denar stran. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Brezveze si mu odgovoril, ko pa te je že ownal. To je samo še stokanje zdej 😀

Saj nismo pričakovali da znaš štet…[/quote]

A vas je več?:)) Piši v svojem imenu. Zate domnevam, da znaš šteti vsaj do 10, tudi ob polnoči…glede na tvojo starost, a ne. Še malo pa horuk v penzijo, se že veseliš?[/quote]
Hmmm ne vem kje bi se naj midva spoznala da veš toliko o meni. Si spraševala okrog? A res? Ti pa res ne razumeš, da te nisem hotel….

A vas je več?:)) Piši v svojem imenu. Zate domnevam, da znaš šteti vsaj do 10, tudi ob polnoči…glede na tvojo starost, a ne. Še malo pa horuk v penzijo, se že veseliš?[/quote]
Hmmm ne vem kje bi se naj midva spoznala da veš toliko o meni. Si spraševala okrog? A res? Ti pa res ne razumeš, da te nisem hotel….[/quote]

Ti si mi razlagal preko ZS, si pozabil? Tolk enga truda si vložil za prazen nič:)).

Če je razlagal ni vložo trud za prazen nič… se vsaj ne boš ubila, ker te je prvi moški povohal Ribica… saj bo nekoč boš junfr zgubla 😀

Če ne prej ko bo razpado čez kakih 30 let ko te bodo sežgali 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Hmmm ne vem kje bi se naj midva spoznala da veš toliko o meni. Si spraševala okrog? A res? Ti pa res ne razumeš, da te nisem hotel….[/quote]

Ti si mi razlagal preko ZS, si pozabil? Tolk enga truda si vložil za prazen nič:)).[/quote]
A res? Pa so me starši učili, da naj ne drezam v drek… ker potem drek misli da se ukvarjaš z njim in ko mu govoriš da kako lep drek je to on sliši samo besedo LEP.. No ti si tudi povzela le tisto kar si hotela slišat ali pa kar sem jaz hotel da slišiš. Res si naivna…

:)

Ti si mi razlagal preko ZS, si pozabil? Tolk enga truda si vložil za prazen nič:)).[/quote]
A res? Pa so me starši učili, da naj ne drezam v drek… ker potem drek misli da se ukvarjaš z njim in ko mu govoriš da kako lep drek je to on sliši samo besedo LEP.. No ti si tudi povzela le tisto kar si hotela slišat ali pa kar sem jaz hotel da slišiš. Res si naivna…[/quote]

Naj te spomnim, ker ti EMŠO dela preglavice…ti si mi pisal, ti si težil in jst sem te vsakič zavrnila…vedno znova in znova. Ne sprenevedaj se. Pojdi kam drugam utrujat, men se res ne da več.

Tip obrača in obrača besede in misli da obvlada kot provokatorček…. a jaz sem ga 3 dan skužil….. ko bi bil vsaj dober provokator… je pa zanič provokator pa še smešen ni več, ker ga vsak owna ki ma 5 minut časa….

Itak ne ve kaj to pomeni tak da brezveze se trudiš da mu prikažeš da je spet izpado kot ena vlka budala s tem svojim forsiranjem običaja pa poroka je brezplačna…..

Nima smisla…. zraven pa provocira še Ribica, pol pa jamrajo eni kak se teme izrodijo… seveda se če provokatorčki drgnejo dokler en ne reče bobu bob potem pa vsi užaljeni Robi pa hitro brisat….. ker Robi sploh ne dojame provociranje Markota, a nekatere ki pa odkrito povemo ne psoredno pa briše… 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ribica ti si tudi pisala Sadnemu na ZS….. in kaj pol…. a si hotla njegovga kurca pa si mu težila….

Kot kaže res, ker še zdaj skačeš za njim čisto nora 🙂

She wants the D.

Seveda skače, tako kot je vedno skakala. In ko jo odflikaš potem pa si ti tisti, ki si ji težil… bolan svet.
In tako je tud v reali. Baba najeda in najeda iz dneva v dan… se umikaš pred njo, molčiš… in en dan ti pokne film ji prlepiš eno zidarsko in potem v jok pa na drevo, pa tožit pa zganjat hrup. Mislim kam ta svet pelje, če je polno provokatorjev …

Točno tak….. saj NM-3w je pisal nekaj časa nazaj da ženske dajejo ”hinte” ona je že pri zelo očitnih…. samo ko jo skapiraš, pa pol ti ne razumeš da se oan samo ”heca”……

In potem se trudi dat vtis kot da je ona tu gori za hec in kaj jaz vem kaj še vse…. oz. ne razglablja privat lajfa………

A vsakič ko vidi tvoj nick (EnTip skoči v luft in omenja ZS…. res jih ne more pozabit… si moral bit dober 😀

HAHAHAHA

Pa to taktiko vsaka uporab, ko ji nič drugega več ne preostane. Ego ne prenese zavrnitve, potem pa obračajo zgodbice. Vse samo da sebe prikažejo v lepši luči.

Itak, to jemljem kot življenjsko poslanstvo…jeb.em vas v glavo, da še bolj kimate.

Itak, to jemljem kot življenjsko poslanstvo…jeb.em vas v glavo, da še bolj kimate.[/quote]

Ni ti ratalo…

Try harder!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close