Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dal mi je zaročni prstan-sedaj imam občutek

Dal mi je zaročni prstan-sedaj imam občutek

Ti se vadiš ven, s svojim dvomom o tem, če je taksa ali ne. :)) Preveri, če meni ne verjameš.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Spet veš več od mene. Tvojih fotk si ne želim.[/quote]
A jih je kdo ponujal? Jaz ne. Spet bluziš na pamet kot vedno :)[/quote]

A se ne bi vidva kje dobila in se na drugačen način obdelala?

Spet sklepaš in domnevaš? A sta se z Markom skupaj igrala in skupaj češnje zobala? Si imela kiklco in vedno hotela biti višje od njega na drevesu? 🙂

A jih je kdo ponujal? Jaz ne. Spet bluziš na pamet kot vedno :)[/quote]

A se ne bi vidva kje dobila in se na drugačen način obdelala?[/quote]
hmmm če dobro premislim mi pade samo en način na misel kako bi jo obdelal. Sam pol smo pa že pri eni sosednji temi, ki pravi o nasilju… 🙂

Spet sklepaš in domnevaš? A sta se z Markom skupaj igrala in skupaj češnje zobala? Si imela kiklco in vedno hotela biti višje od njega na drevesu? :)[/quote]

Zdaj boš ti postavljal kriterije, kdaj in kje ter komu bo kdo delil svojo zasebnost?:)) Nekateri se vsak dan razgaljajo po forumih, so what? Pa niso skupaj zobali češenj.

Ti se vadiš ven, s svojim dvomom o tem, če je taksa ali ne. :)) Preveri, če meni ne verjameš.[/quote]

Pred leti je bila upravna taksa za poroko in prispevek za obred, po novem pa je ni in ti jo država časti, evo preverjeno! Ostaja še zmeraj tisto kar vse zajame beseda POROKA Marko.

Spet sklepaš in domnevaš? A sta se z Markom skupaj igrala in skupaj češnje zobala? Si imela kiklco in vedno hotela biti višje od njega na drevesu? :)[/quote]

Zdaj boš ti postavljal kriterije, kdaj in kje ter komu bo kdo delil svojo zasebnost?:)) Nekateri se vsak dan razgaljajo po forumih, so what? Pa niso skupaj zobali češenj.[/quote]
Točno… če si želiš njegovih slikic naj ti jih pošlje privat ali pojdi k njemu in si jih oglejte. Mene ne zanimajo in najbrž še koga ne. Pravzaprav me o njem ne zanima NIČ, tako kot ne o tebi. Jasno?

Ti se vadiš ven, s svojim dvomom o tem, če je taksa ali ne. :)) Preveri, če meni ne verjameš.[/quote]

Pred leti je bila upravna taksa za poroko in prispevek za obred, po novem pa je ni in ti jo država časti, evo preverjeno! Ostaja še zmeraj tisto kar vse zajame beseda POROKA Marko.[/quote]
Jaz mislim, da tisto kar zajame poroka, lahko vsak prilagodi svojim željam in tudi finančnim zmožnostim. Še nobenega niso obesili, ker ni naredil drugače, kot je želel sam. A te tvoji starši, priče in prijatelji ne bodo razumeli, če se odločiš za manjšo zabavo, ker si več ne moreš privoščit? Potem mi je žal.
Jaz nisem imel nobenih težav s tem, če pa je kdo zameril in tega ni povedal, pa tudi sprejmem. Ne bom pa jemal kredita zato, da si ne bi morebiti nakopal kake zamere od kakega znanca. Mi niti na pamet ne pride. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pred leti je bila upravna taksa za poroko in prispevek za obred, po novem pa je ni in ti jo država časti, evo preverjeno! Ostaja še zmeraj tisto kar vse zajame beseda POROKA Marko.[/quote]
Jaz mislim, da tisto kar zajame poroka, lahko vsak prilagodi svojim željam in tudi finančnim zmožnostim. Še nobenega niso obesili, ker ni naredil drugače, kot je želel sam. A te tvoji starši, priče in prijatelji ne bodo razumeli, če se odločiš za manjšo zabavo, ker si več ne moreš privoščit? Potem mi je žal.
Jaz nisem imel nobenih težav s tem, če pa je kdo zameril in tega ni povedal, pa tudi sprejmem. Ne bom pa jemal kredita zato, da si ne bi morebiti nakopal kake zamere od kakega znanca. Mi niti na pamet ne pride. :)[/quote]
Marko daj prosim enkrat, vsaj enkrat se drži tistega kar si napisal. Ne bluzi zdaj o minimalnih stroških, če si prej podjebaval z “POROKA JE BREZPLAČNA” Torej kao zastonj, nič, nada, zero… a to gre v tvojo omejeno razumevanje sveta al ne gre????? Enkrat samkrat bodi načelen in ne taka piz.da…

Zdaj boš ti postavljal kriterije, kdaj in kje ter komu bo kdo delil svojo zasebnost?:)) Nekateri se vsak dan razgaljajo po forumih, so what? Pa niso skupaj zobali češenj.[/quote]
Točno… če si želiš njegovih slikic naj ti jih pošlje privat ali pojdi k njemu in si jih oglejte. Mene ne zanimajo in najbrž še koga ne. Pravzaprav me o njem ne zanima NIČ, tako kot ne o tebi. Jasno?[/quote]

:))) Naj ti bo jasno, da obstaja preskakovanje tem, oseb. Če ne želiš brati, se izogneš. Zakaj se ti vsak dan mučiš z mano, še s katerimi drugimi…res škoda.

Jaz nisem imel nobenih težav s tem, če pa je kdo zameril in tega ni povedal, pa tudi sprejmem. Ne bom pa jemal kredita zato, da si ne bi morebiti nakopal kake zamere od kakega znanca. Mi niti na pamet ne pride. :)[/quote]

Ne, ne jaz glede poroke nimam težav, ker jaz zagovarjam, da je poroka totalno nesmiselna, ker dva se lahko imata rada tudi brez tistega štemplja in tistih kakorkoli obrneš (dragih) ceremonij. Osebno ne vidim nekega smisla v tem.

Marko daj prosim enkrat, vsaj enkrat se drži tistega kar si napisal. Ne bluzi zdaj o minimalnih stroških, če si prej podjebaval z “POROKA JE BREZPLAČNA” Torej kao zastonj, nič, nada, zero… a to gre v tvojo omejeno razumevanje sveta al ne gre????? Enkrat samkrat bodi načelen in ne taka piz.da…[/quote]
Saj se držim. Nisem nikjer napisal, da mene poroka ni nič stala. :)) Nisem jaz piz.da, če ti po svoje razumeš. Pravim pa, da se dva lahko poročita brez stroškov. Možnost imata, vprašanje je, če si drzneta. 🙂 Pa ne me zdaj spraševat, kaj je smisel tega. Očitno sta ga ta dva že našla. 🙂

Točno… če si želiš njegovih slikic naj ti jih pošlje privat ali pojdi k njemu in si jih oglejte. Mene ne zanimajo in najbrž še koga ne. Pravzaprav me o njem ne zanima NIČ, tako kot ne o tebi. Jasno?[/quote]

:))) Naj ti bo jasno, da obstaja preskakovanje tem, oseb. Če ne želiš brati, se izogneš. Zakaj se ti vsak dan mučiš z mano, še s katerimi drugimi…res škoda.[/quote]
e mučim se s tabo. Mi je rez hudo da si dobila tako zmoten občutek. Aja pomanjkanje samozavesti pa te variante in pol ti je všeč že če te pes poščije, ker se kao s tabo ukvarja???

Ne, ne jaz glede poroke nimam težav, ker jaz zagovarjam, da je poroka totalno nesmiselna, ker dva se lahko imata rada tudi brez tistega štemplja in tistih kakorkoli obrneš (dragih) ceremonij. Osebno ne vidim nekega smisla v tem.[/quote]
Jaz sem to tudi dolga leta zagovarjal. 🙂 Poroka je pač še en dogodek več, ki lahko nek vez med dvema okrepi. Poudarek na LAHKO. :))

:))) Naj ti bo jasno, da obstaja preskakovanje tem, oseb. Če ne želiš brati, se izogneš. Zakaj se ti vsak dan mučiš z mano, še s katerimi drugimi…res škoda.[/quote]
e mučim se s tabo. Mi je rez hudo da si dobila tako zmoten občutek. Aja pomanjkanje samozavesti pa te variante in pol ti je všeč že če te pes poščije, ker se kao s tabo ukvarja???[/quote]

Aja, potem ti je v veselje. Sorry, jst ne vidim te sreče. Ti se vidiš v vlogi psa?:)) Dej…sprehodi se.

Marko daj prosim enkrat, vsaj enkrat se drži tistega kar si napisal. Ne bluzi zdaj o minimalnih stroških, če si prej podjebaval z “POROKA JE BREZPLAČNA” Torej kao zastonj, nič, nada, zero… a to gre v tvojo omejeno razumevanje sveta al ne gre????? Enkrat samkrat bodi načelen in ne taka piz.da…[/quote]
Saj se držim. Nisem nikjer napisal, da mene poroka ni nič stala. :)) Nisem jaz piz.da, če ti po svoje razumeš. Pravim pa, da se dva lahko poročita brez stroškov. Možnost imata, vprašanje je, če si drzneta. 🙂 Pa ne me zdaj spraševat, kaj je smisel tega. Očitno sta ga ta dva že našla. :)[/quote]
Poroka stane. Pa če stane 1€ še vedno stane.
O tem, da to potem sploh ni več podobno poroki in je kot tako ne moremo imenovat. Zato, če imaš kaj drugega v mislih tako tudi imenuj. In ne mešaj besed. Poroka je eno, tisto o čemer ti bluziš je … ne vem kaj, zaobljuba pa je morda res BREZPLAČNA. Paradižnik in paradajz je morda eno in isto. Poroka in zaobljuba pa NI ENO IN ISTO.

e mučim se s tabo. Mi je rez hudo da si dobila tako zmoten občutek. Aja pomanjkanje samozavesti pa te variante in pol ti je všeč že če te pes poščije, ker se kao s tabo ukvarja???[/quote]

Aja, potem ti je v veselje. Sorry, jst ne vidim te sreče. Ti se vidiš v vlogi psa?:)) Dej…sprehodi se.[/quote]
hehe kako prepričan sem bil da boš takole odgovorila. Res si dolgcajt od ženske…

Za mene bi še vedno bila poroka, tudi če ne bi stala nič. Kaj je zate in druge, mi je vseeno. To je pač treba najprej razumet in potem spoštovat.

Aja, potem ti je v veselje. Sorry, jst ne vidim te sreče. Ti se vidiš v vlogi psa?:)) Dej…sprehodi se.[/quote]
hehe kako prepričan sem bil da boš takole odgovorila. Res si dolgcajt od ženske…[/quote]

A še vedno si vztrajen pri odgovorih. Preskakuj me!

Tako kot je meni vseeno zate in najbrž še komu… Če pa se spravljaš v debato z ljudmi potem pa definiraj prej kaj zate kaj pomeni, ker brez te osnove, težko debatiramo. Ostalemu svetu poroka pomeni eno samo tebi pa nekaj drugega. Kdo zdaj tukaj izstopa? Aja cel svet…

hehe kako prepričan sem bil da boš takole odgovorila. Res si dolgcajt od ženske…[/quote]

A še vedno si vztrajen pri odgovorih. Preskakuj me![/quote]
Ne. delam ti uslugo. Vsaj nekdo te je.be 🙂

poroka je za človeka nenaravan – človek ni monogamno bitje, tako kot so recimo nekatere ptice…

Torej, za žensko, ki je precej bolj emocionalno “gonjena” je to nekaj čudovitega…. za moškega absolutno ne… to je zanj, kot prenos delnic v neznano kam…

To je isto kot z otroci, tega si želijo ženske… moški morebit v kakem trenutku slabosti…. ko pa froci cvilijo, jim je pa žal…

Končno nekdo, ki ve kaj piše.

Stvar odločitve, vrednot itd. Ne moreš trditi, kaj je smiselno in kaj čuti celotno človeštvo. Ti sebe opravičuješ, da nisi monogamno bitje, da lahko serješ naokrog in nimaš slabe vesti. Pravtako nisi sposoben funkcije očetovstva, ker nisi dozorel, nisi kos tej nalogi in odgovornostim. Zato spet ne moreš reči, da je želja po potomstvu domena žensk, če ti nisi sposoben družinskega življenja.

Marko kaj spreobračaš besede in bežiš drugam v drugo temo oz podtemo

Bistvo je da si govoril da je poroka OBIČAJ in brezplačna hkrati….

po OBIČAJU POROKA NI BREZPLAČNA ker pride z njo fešta, poročna noč poročno potovanje, in vse pogostitve pred njo…. pa prinčeska, nova obleka za nevesto ipd…..

TOREJ še enkrat

POROKA KOT OBIČAJ JE ZELO DRAGA

A razumeš zdaj

boli mene kurac kak si se ti ženo, s piškotki pa grdavšo a ti je jasno da si se spet zajebal, pa se vlečeš ven…. kot vedno

provokatorček mali…..

Ti tak nisi oženjen ampak sediš doma v kleti pred PCjem in provociraš… bled kot en ki ni vido sonca že od zadnje socialne!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close