Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Čustveni prevaranti

Čustveni prevaranti

Pa to moraliziranje o vezah…
Ena je napisala, da me pomiluje, ker ne furam monogamije. Saj bi kaj o Tiger Woods-u napisal, pa nima smisla. Vecina tako ni sposobna razmisljati z lastno glavo. Le prodajajo razsirjene vaske moralne vrednote.

Dater jaz že zdavnaj trdim da s(m)o ljudje naučeni da mislimo tako…. to je problem…. ker potem pa še folk dejansko misli da je tak prav in EDINO prav in to vsiljuje češ da smo ostali čudni!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ko takole berem vse tole se zdi osvajanje nasprotnega spola kot en tak zahteven ekspedišn na Himalajo.
V resnici gre precej preprosto, brez posebnega govoričenja, kretenj … dovolj je en pogled, ker za vse drugo poskrbi nagon ali mati narava …

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Za žensko zna bit precej enostavno ja. Dovolj je že samo, da se nasmeje, vse ostalo itak tip nrdi.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

@Matkic:

S tistim o 40-urnem delovniku, itd si lepo zadel razmisljanje vecine, ki funkcionira izkljucno po tradiciji. Le druzbeno “sprejemljivo” je pravo. Vsi drugi pa smo cudaki, neresni, neodrasli, ne… ah, brezveze. Samo smesni so mi… lol.

Aleluja!

Do odziva dezurnih teoreticnih analitikov…

Spoštovanje je relativen pojem. Vendar so tvoji zaključki napačni, ker sploh ne govoriš o spoštovanju, ampak o egoizmu.
Spoštovati pomeni upoštevati tuje želje, ne pa pričakovati, da se bo drugi prilagodil mojim željam. 🙂 In potem trditi, da bom spoštoval tistega, ki si spoštovanje zasluži..Oziroma, spoštoval bom tistega, ki se bo prilagodil mojim željam.
In potem takšni očitate ženskam, da kako so sebične in si želijo moškega podrediti. :)[/quote]

ja ampak Robi no…. malo več misli preden spišeš tako ”bedarijo”

poglej kaj si napisal:

Ampak torej zakaj moram bit jaz vedno na tej strani…. kaj pa je torej tisti katerega želje upoštevam če ne egoist (kot si oklical mojo mišljenje!!!)

zakaj pa nebi tisti na drugi strani spoštoval moje želje torej?

To nima nobene logike kar si napisal oziroma vem kako ma…. copatarstvo moškega do ženske… češ da jaz moram njo spoštovat in skrbet za njene želje medtem ko je ona ”lahko” egoist!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Hm – ni malo tistih, ki bodo (z lahkoto) prišli na Himalajo, osvojili žensko srce pa ne bodo….nikdar.

Matkic, sem samo definiral besedo spoštovanje. Seveda pa to velja za obe strani in za vse, ne le za moške. Da bi morali samo moški upoštevati žensko, ženskam pa moške ne bi bilo treba, preprosto ni res.
Ker potem to ni več spoštovanje, ampak izkoriščanje, podrejanje….

Seveda imaš ti pravico pričakovati spoštovanje od ženske, če ti spoštuješ njo.

Pa pravim ti, da ne pišem tega. lol[/quote]

Marko je povedal resnico. Kolikor se spomnim, je enkrat napisal, da je za njim ena neuspešna veza, ampak da sta zadevo rešila na miren način. Mogoče je imel še kakšno tako vezo, samo da o tem ni pisal ali pa jaz tega nisem prebrala.

Je pa tako, da mislim, da imajo Robi, On in Marko v privatnem življenju precej pošlihtano, kar pa ne pomeni, da je pri njih vse idealno (to itak nikjer ni).

Se pa strinjam s Spiderjem v delu, ko pravi, da je veliko zblojenih in zlaganih vez med poročenimi in vezanimi. To se vidi iz številnih varanj in poskusov varanj. So me že osvajali oddani moški, vendar ne razdiram zakonov in vez. Ne delaj tistega drugemu, kar ne bi rad, da se zgodi tebi. Če pa tip namerava varat, bo to storil prej ali slej. Sem pa videla tudi precej primerov, ko se je poročena ali koruznica zelo trudila okoli samskega moškega. Nekateri so to sprejeli, ker se jim je zdelo, da zakaj pa ne bi, če se sama ponuja, obveznosti do nje nimajo, ker ima moškega doma, pri drugih pa igra večjo vlogo morala in se takim raje izognejo. Spoštujem te zadnje moške – taki moški bodo morda nekaj časa samski in tarča posmeha, celo ugibanj, če morda ni gej ali pa vsaj čudak.[/quote]

A si sigurna, da je k odločitvi NE botrovala morala moških? :)))
Kaj pa če je bila ne dovolj atraktivna osvajalka, nizki libido moških? Ajej, spet ti dvomi, kako zaupati moškim, Antilopa? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Nimam problema s tem, kje sem v tvojih očeh. Itak nimaš pojma o meni. :)[/quote]
Zal vem vec kot prevec…[/quote]
Saj ranjen ego ne potrebuje veliko, da se potolaži, da mu je dovolj. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

neresna zveza = neredno prehranjevanje & reden seks
resna zveza = redno prehranjevanje & nereden seks

Mandonca, po toliko letih “staža” bi pa to že lahko vedel no…[/quote]

Margo, vse moje lase, ki si jih bom jutri dal skrajšati pri frizerju, upam staviti, da si imela zelo stroge in nerazumevajoče starše, ki so te zelo omejevali? 😀 Morali so biti zelo striktni in starokopitni glede spolnosti in vzgojno neokretni..? 🙂
To se sedaj prečita iz tvoje filozofije “kontriranja” vrednotam staršem, popoln zasuk v nasprotno smer, tudi pri vzgoji puščaš pečat s kontra-odvisnostjo oz. nerazčiščenim otroštvom, npr. permisivnost v odnosu do lastnih otrok – revanš v nasprotju s togo strogostjo staršev, zelo liberalni nazori v spolnosti v nasprotju z religiozno zadrtostjo svojih lastnih staršev, itd.. No, samo ugibam, ampak si prepričana, da to si ti dejansko, kar misliš, da si oz. bi morala biti? :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ej, če jo že pripraviš do tega da ti ga povleče pač ne more naredit več nič narobe….
Do tja prit pa vedno tut ni enostavno, al ga ti kar skoz okol ponujaš? 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Boš, boš, zdaj še ne moreš, če pa niti ne znaš razložit. Enkrat pa boš tudi to znal in pametno izkoristil. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ej, če jo že pripraviš do tega da ti ga povleče pač ne more naredit več nič narobe….
Do tja prit pa vedno tut ni enostavno, al ga ti kar skoz okol ponujaš? :D[/quote]
Vecini je vazno, da je punca in da je za, si hotel povedati, a ne? No doubt many think this way. Oh well…

And then people think one has no clue about them…

Boš, boš, zdaj še ne moreš, če pa niti ne znaš razložit. Enkrat pa boš tudi to znal in pametno izkoristil. :)[/quote]
Zate ze vem, da znas vse razloziti. Si naredil kariero iz tega.

Čudim se ljudem, ki trdijo, da znajo “vse razložiti”. Pri takih pomislim, da se v življenju enostavno nikoli ne prepuste navdihu, vse hočejo razumeti, vse razložiti, razložiti čivkanje ptičkov, žuborenje potoka.

Včasih je enostavno lepše, da v nečem uživaš, ne da bi to poskušal za vsako silo razložiti.

Mogoče pa taki ljudje v resnici nikoli niso znali živeti, uživati…Po postih, ki jih pesnijo tukaj, bi že sklepal tako. Način razmišljanja o ljudeh pove več, kot bi si le-ti želeli.

Boš, boš, zdaj še ne moreš, če pa niti ne znaš razložit. Enkrat pa boš tudi to znal in pametno izkoristil. :)[/quote]
Zate ze vem, da znas vse razloziti. Si naredil kariero iz tega.[/quote]

Zmaga!

Če znate vse razložiti, bodite asi, pa razložite našemu Sebi, kako naj zapeca Ljubljančanko, kar vidim, je njegova velika želja. Bodite v svojem grotesknem razčlenjevanju malo koristni.

Sej pa to je ja simpl, ne, za vse obstajajo sistemi, to narediš tako pa tako in rezultat bo tak pa tak, ker ne more biti drugačen. Ali pa morda ni tako?

Do tja prit pa vedno tut ni enostavno, al ga ti kar skoz okol ponujaš? :D[/quote]
Vecini je vazno, da je punca in da je za, si hotel povedati, a ne? No doubt many think this way. Oh well…

And then people think one has no clue about them…[/quote]Ne, to si ti povedal! Sploh si pa dal tako beden primer, da mi žal, da sem sploh karkoli komentiral.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Seba111 bi rad ulovil Ljubljančanke, tip navali in jih dobi po buči, kar je logično. Ženskam. Za moške to ne velja, vsaj seba bo vajo do pičice ponovil, menda.

Zate ze vem, da znas vse razloziti. Si naredil kariero iz tega.[/quote]

Zmaga![/quote]
Hvala. 😉

Seba…ločenec, z nosečo ljubico, skakajoč s cveta na cvet…ja, kakšno popotnico mu boste dali fantje:))). Naj plača, tako bo še najlažje:).

Glede na to, da si vsega ne znaš razložiti, je ta razlaga potem nekako nesmiselna ali gre bolj za ugibanje, tolažbo? :))

Včasih je enostavno lepše, da v nečem uživaš, ne da bi to poskušal za vsako silo razložiti./quote]
S tem se pa strinjam. Vendar pa, če nekdo zna nekaj razložiti, še ne pomeni, da takrat o tem razmišlja oziroma ne uživa. Saj ti si tudi vse razložiš, celo to, kako drugi, ki jih ne poznaš, živijo. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close