Čustveni prevaranti
A daj no Specialac, zdaj je pa spet Antilopa v prednosti :)))[/quote]
Vidve z antilopo tekmujeta zame??? Joj, to pa je čist prehudo.[/quote]
Spider, vsaki pošlji eno vrtnico, pa bo mir. 🙂
A ti misliš, da hodim ženske spraševat, če želi katera seksati z mano ? 🙂
Dokler boš tako razmišljal, boš konstantno nezadovoljen. Kot otrok, ki vedno hoče novo igračko, pa čeprav jih doma ima že cel kup, pa ne ve kaj bi z njimi. 🙂
Robi saj ti pokažejo in povejo če to želijo 🙂
z dejanji in besedami….. ne rabiš spraševat!
Samo morš pa znat razbrat… kar več kot očitno ne zmoreš drugače me nebi spraševal take neumnosti!
Robi je tehnični tip. On ne razume govorice telesa in podobnih zadev, zato niti ne registrira, če je slučajno še kakšni ženski všeč.[/quote]
No saj tudi jaz ziher spregledam kdaj ampak ene so prav očitne ne morš takih znakov spregledat …
Ampak ja verjetno je tak kot si reko. Večina jih sploh ne opazi! Pa dobro saj sem tudi jaz bil nekdaj taki ….. bi mi morala vsaka vse povedat z besedami drugač je blo bolj bogo…. ali pa sem zanalašč ignoriral
Robi saj ti pokažejo in povejo če to želijo 🙂
z dejanji in besedami….. ne rabiš spraševat!
Samo morš pa znat razbrat… kar več kot očitno ne zmoreš drugače me nebi spraševal take neumnosti![/quote]
In to je potem tisti način, kako si lahko mislim (domišljam) koliko oboževalk imam. 🙂
Res sem tehničen tip. A človek je prav tako malo bolj zakompliciran stroj, ki deluje po svojih pravilih in programu.
Biti ženski všeč, pa ne pomeni le seks. 🙂
Brezveze 🙂
Grem raje pod tuš pa v postlo spat kot pa se tu trudit …… bo več haska!
Ja maš prav z njimi lahko rešuješ tudi matematične naloge in tvoriš IF stavke za c++ …. ker če si niste všeč vam to ne znese …..
kako sem le to pozabil! tepček jaz….. naslednjič bom debatiral o politiki samo z osebo ki mi je všeč vizualno lolz….
Forum je zaprt za komentiranje.