Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Čustveni prevaranti

Čustveni prevaranti

Če ti je ena ženska v celem lajfu dala noge narazen, to še ne pomeni, da se lahko poslužuješ takšnih komentarjev…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

A daj no Specialac, zdaj je pa spet Antilopa v prednosti :)))[/quote]

Vidve z antilopo tekmujeta zame??? Joj, to pa je čist prehudo.[/quote]
Spider, vsaki pošlji eno vrtnico, pa bo mir. 🙂

A ti misliš, da hodim ženske spraševat, če želi katera seksati z mano ? 🙂

Dokler boš tako razmišljal, boš konstantno nezadovoljen. Kot otrok, ki vedno hoče novo igračko, pa čeprav jih doma ima že cel kup, pa ne ve kaj bi z njimi. 🙂

Robi saj ti pokažejo in povejo če to želijo 🙂

z dejanji in besedami….. ne rabiš spraševat!

Samo morš pa znat razbrat… kar več kot očitno ne zmoreš drugače me nebi spraševal take neumnosti!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Sej vem…Fajn si ti, sej sem ti povedal, če se bom poročil, hočem tako ženo zase. samo ob taki mi dolgoročno ne bo hitro dolgčas in bo šrenašala moje muhe, moj črni humor, moj mačizem, moje romantične trenutke, mojo slabo voljo, mojo dobro voljo, moje filmske večere, moje napade melanholičnosti..

Robi je tehnični tip. On ne razume govorice telesa in podobnih zadev, zato niti ne registrira, če je slučajno še kakšni ženski všeč.

Robi je tehnični tip. On ne razume govorice telesa in podobnih zadev, zato niti ne registrira, če je slučajno še kakšni ženski všeč.[/quote]

No saj tudi jaz ziher spregledam kdaj ampak ene so prav očitne ne morš takih znakov spregledat …

Ampak ja verjetno je tak kot si reko. Večina jih sploh ne opazi! Pa dobro saj sem tudi jaz bil nekdaj taki ….. bi mi morala vsaka vse povedat z besedami drugač je blo bolj bogo…. ali pa sem zanalašč ignoriral

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Robi saj ti pokažejo in povejo če to želijo 🙂

z dejanji in besedami….. ne rabiš spraševat!

Samo morš pa znat razbrat… kar več kot očitno ne zmoreš drugače me nebi spraševal take neumnosti![/quote]
In to je potem tisti način, kako si lahko mislim (domišljam) koliko oboževalk imam. 🙂

Res sem tehničen tip. A človek je prav tako malo bolj zakompliciran stroj, ki deluje po svojih pravilih in programu.
Biti ženski všeč, pa ne pomeni le seks. 🙂

Zeh.

Brezveze 🙂

Grem raje pod tuš pa v postlo spat kot pa se tu trudit …… bo več haska!

Ja maš prav z njimi lahko rešuješ tudi matematične naloge in tvoriš IF stavke za c++ …. ker če si niste všeč vam to ne znese …..

kako sem le to pozabil! tepček jaz….. naslednjič bom debatiral o politiki samo z osebo ki mi je všeč vizualno lolz….

Daj roko pred usta 🙂

Daj roko pred usta :)[/quote]

:))) Ne bom:))).

Daj roko pred usta :)[/quote]

:))) Ne bom:))).[/quote]

Pol pa nogo :))

:))) Ne bom:))).[/quote]

Pol pa nogo :))[/quote]

What?:)) Kruta si:)).

Pol pa nogo :))[/quote]

What?:)) Kruta si:)).[/quote]

Kruta? Učim te manir 🙂

What?:)) Kruta si:)).[/quote]

Kruta? Učim te manir :)[/quote]

Z nogami pred usta?:))) Dej prvo ti meni to prezentiraj. Jst moram vse prej videt, da lahko osvojim:)).

Kruta? Učim te manir :)[/quote]

Z nogami pred usta?:))) Dej prvo ti meni to prezentiraj. Jst moram vse prej videt, da lahko osvojim:)).[/quote]

Podobno kakor, ko želiš dati nogo za vrat, le da se ustaviš že v višini ust :))))

Z nogami pred usta?:))) Dej prvo ti meni to prezentiraj. Jst moram vse prej videt, da lahko osvojim:)).[/quote]

Podobno kakor, ko želiš dati nogo za vrat, le da se ustaviš že v višini ust :))))[/quote]

Hočm vidt:))).

Podobno kakor, ko želiš dati nogo za vrat, le da se ustaviš že v višini ust :))))[/quote]

Hočm vidt:))).[/quote]

Ta čvek ne omogoča video prenosa, vključitve s kamero – ko pa bo, ti z veseljem prezentiram, le spomni me 🙂

O ja, vse se da:). Posnameš na youtube, pošlješ link:)). Lahko pa čist simpl domači video in wolaaa:)).

Na youtube-u bi me gledal cel svet, no vsaj ti, ki berejo ta forum – take reklame za sebe pa res ne rabim 🙂

Pa dobr no, nebit zdaj tolk malenkostna:)). Vse se da…kažem ti pot, ti jo le še prehodi:)).

Osebna reklama, promocija vsekakor ni malenkost 🙂 Prehodim/pohodim kar se mora, ne kar mi drugi sugerirate 🙂

Calipso men je pa všeč, če Fiši zeha brez, da bi dala roko pred usta.
Lahko vsaj vidim kake hlačke nosi, ko tako naširoko zine….. 😉 😀 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

No no, glej s svetle plati…dajem dobronamerne predloge:). Nč ne bo bolelo:)).

On_, pač nimava enakih interesov, mene tisti štrik moti, če ga zagledam 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close