Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Čustveni prevaranti

Čustveni prevaranti

S tem se pa strinjam. Vendar pa, če nekdo zna nekaj razložiti, še ne pomeni, da takrat, ko nekaj počne, o tem razmišlja oziroma ne zna uživat. Saj razmišlja se potem. :))
Saj ti si tudi vse razložiš, celo to, kako drugi, ki jih niti ne poznaš, živijo. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nič ni logično. Logično je šele, ko nekoga spoznaš in vidiš, v čem je problem.

Ne bi se rad hvalil, ampak meni ni problem dobiti številko od neke poljubne Ljubljančanke, če se odločim za to. Postopek naprej je rutina. Normalno, da ne od vsake.

Ampak jaz ne znam razložiti, zakaj meni rata, sebi pa ne.

Če ga seba serje, ker “navali”, potem ne bi smelo ratati zvečer nobenemu tipu, ki navali.

Nič ni logično. Logično je šele, ko nekoga spoznaš in vidiš, v čem je problem.

Ne bi se rad hvalil, ampak meni ni problem dobiti številko od neke poljubne Ljubljančanke, če se odločim za to. Postopek naprej je rutina. Normalno, da ne od vsake.

Ampak jaz ne znam razložiti, zakaj meni rata, sebi pa ne.

Če ga seba serje, ker “navali”, potem ne bi smelo ratati zvečer nobenemu tipu, ki navali.[/quote]

:)))))))) Če to šteješ za uspeh in si vsa leta nesrečen v svoji nesreči…koga ti prepričuješ???

Mogoče pa se Seba malo heca z v(n)ami. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nikogar, debatiram. Ne speljuj debate v drugo stran.

Vidiš, kaj delaš. Nonstop se moraš zaletavati v moje poste, da sploh opazim, da obstajaš..

Ne navalijo vsi na enak način in pomemben je pač način, počutje, sproščenost, sigurnost in pozornost do sočloveka. Ljudje smo pač čutna bitja in ne roboti. Način je pomemben na vseh področjih, kjer smo v stiku z ljudmi, ne le pri osvajanju in resnih zvezah. Ljudje smo različno dobro izurjeni v določenih situacijah.

E, smo že bližje…

En pecar se je približal mešani skupini, ki jo je že prej od daleč psihologiral in tud vedel, katero hoče osvojit. A misliš, Spider, da je takoj pristopil do nje? Nak. Začel se je pogovarjat z eno z obrobja in počasi razširjal poznanstvo in končno prijadral do tiste. Če mu je uspelo, ne vem… Seba bi imel pa kar vse.

Nikogar, debatiram. Ne speljuj debate v drugo stran.

Vidiš, kaj delaš. Nonstop se moraš zaletavati v moje poste, da sploh opazim, da obstajaš..[/quote]

Kolikor vidim ti še nič ni uspelo, zato si neprimeren za pojasnjevanje možnega in realnega pristopa do žensk, ki bi se izkazal predvsem za normalnega. Seba lahko kvečjemu povabiš v svoj fitnes studio in mu pokažeš mišice drugih.

Ej, ženske, ki mi nasprotujete..

Če ste samske, zakaj ste samske, če pa si baje ful želite zveze in baje imate nek zelo dober notranji instinkt, kateri moški je pravi za vas?

Če imate slabe izkušnje, kako je mogoče, da jih imate, če pa imate baje prej omenjeni odličen instinkt?

Če so jebachi in playerji slabi, kako je mogoče, da jim uspe nekaj imeti s toliko ženskami?

Če so sramežljivi pridni fantje “dobra roba”, ve pa imate notranji instinkt, kako je mogoče, da ve te dobre robe praviloma nikakor ne opazite, ko ste dokaj mlade, opazite jo mogoče šele na portalu za spoznavanje, ko se vam počasi izteka že plodna doba?

Razložite ta protislovja, potem pa se dalje zaletavajte v moje poste.

Meni zadostuje, da tebe berem. Ni mi treba ničesar pojasnjevati, povsod je zadosti tebe, da točno vem česa absolutno NE in NIKOLI.

Spider, predaleč si šel, zdaj že pričakuješ nemogoče. Ženska ti nič ne bo znala razložit, ker še sama ne ve kaj si želi imet.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

To je vse zato, ker zaljubljena ženska ta glasek sicer sliši, a ga tudi presliši. Zaletavam in nasprotujem ti pa ne, komentiram sebovo taktiko.

Kdo mi je pa kriv – zakaj sem pa napisala A te zanima še kaj? a ne?

Na srečo sem imela (še vedno jih imam) zelo razumevajoče in inteligentne starše. Njihova takratna miselnost in vzgoja bi še danes veljala za izjemno moderno in popustljivo (kaj šele takrat pred sto leti, ko sem se rodila, a ne Matjažko?:))). V mojem otroštvu ni bilo nobenih zapovedi ali prepovedi, bilo pa je veliko pogovorov, še posebej tistih, s katerimi sta krepila samozavest svojih otrok v smislu, da ne poslušamo takšnih dripcev kot si ti, ki bi ženskam (če bi lahko) odvzeli še volilno pravico, ampak naj se ravnamo po lastni pameti ter da naj bom na to, da sem ženska še posebej ponosna (čeprav se meni to ni zdel ne-vem-kakšen dosežek, glede na to, da imaš ob rojstvu 50-50 možnosti a ne?) In ne boš verjel, ampak ravno beseda “libertas” je bila dnevno na programu.

Starša sta ateista. Mama od časa do časa sicer zavpije nekaj v smislu Tisti zgoraj vse vidi!, ampak ne verjamem, da je to v povezavi s katerokoli od religij, niti da ima takrat v mislih kakšnega točno določenega Boga. Spolnost ni bila noben tabu, saj bi si pri treh hčerkah naredila medvedjo uslugo, če bi se od vseh tem ravno te izogibala, mar ne? Bi se pa moja mater, ko bi prebrala tvoje poste, najbrž zopet spogledala z nebesi (ampak spet nič v zvezi z religijo), oče bi se pa verjetno po kolenih tolkel od smeha. A-ha. Še to. Jaz sem zelo verna in sem edina tudi krščena. Moj sin je ateist. Sicer nekateri pravijo, da je še premajhen, da bi imel pravico do veroizpovedi, ampak saj veš kako je to pri meni :// Jaz njegovo odločitev zelo spoštujem.

Žal bi mi bilo za vse tvoje lase, ampak … če že praviš, da si jih tako ali tako imel namen postriči, ne bo hudega. Skratka, nisi trofil prav nič, kar naj te pa seveda ne odvrne od nadaljnjega proučevanja.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

A si ponosna na sina, da se je “odločil”, kar si si najbolj želela, da bi ugajal mamici, torej da je ateist. :)))

Noben otrok ni ateist. Otroci še verjamejo v čarobnost in magičnost sveta, kjer so to lahko palčki, vile in škrati. 🙂 A razumeš? Verjeno ne, če imaš vedno praktičen, pragmatičen in racionalen pristop do življenja in [sub]spolnosti[/sub]? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

A si ponosna na sina, da se je “odločil”, kar si si najbolj želela, da bi ugajal mamici, torej da je ateist. :)))

Noben otrok ni ateist. Otroci še verjamejo v čarobnost in magičnost sveta, kjer so to lahko palčki, vile in škrati. 🙂 A razumeš? Verjeno ne, če imaš vedno praktičen, pragmatičen in racionalen pristop do življenja in [sub]spolnosti[/sub]? :D[/quote]

Ne vem, če je to ravno slabo, da ne verjamejo več v palčke in vilince, navsezadnje niso več dojenčki, bi

se pa zamislila, če bi v tvojih letih besedo [sub]spolnost[/sub] pisali na takšen način.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Noben otrok ni ateist. Otroci še verjamejo v čarobnost in magičnost sveta, kjer so to lahko palčki, vile in škrati. 🙂 A razumeš? Verjeno ne, če imaš vedno praktičen, pragmatičen in racionalen pristop do življenja in [sub]spolnosti[/sub]? :D[/quote]

Ne vem, če je to ravno slabo, da ne verjamejo več v palčke in vilince, navsezadnje niso več dojenčki, bi

se pa zamislila, če bi v tvojih letih besedo [sub]spolnost[/sub] pisali na takšen način.[/quote]

Pri tebi je poudarek na ateizmu (pogostost omembe te besede je zelo visoka), bojim se da nisi zaradi tega “težka svobodomiselna avantgarda” brez vseh stereotipov in predsodkov. 🙂
Fanatikov ne delajo verni starši, ampak religiozni starši, ki niso sposobni dajati ljubezni otrokom, česar pa so sposobni tudi ateistični. Če misliš, da če je sin ateist, da je pa potem “napreden” kot mamica? :), hmmm…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Hm – ni malo tistih, ki bodo (z lahkoto) prišli na Himalajo, osvojili žensko srce pa ne bodo….nikdar.[/quote]

Se bodo pač morali zadovoljiti s kakšnim organom nižje.

Kdo mi je pa kriv – zakaj sem pa napisala A te zanima še kaj? a ne?

Na srečo sem imela (še vedno jih imam) zelo razumevajoče in inteligentne starše. Njihova takratna miselnost in vzgoja bi še danes veljala za izjemno moderno in popustljivo (kaj šele takrat pred sto leti, ko sem se rodila, a ne Matjažko?:))). V mojem otroštvu ni bilo nobenih zapovedi ali prepovedi, bilo pa je veliko pogovorov, še posebej tistih, s katerimi sta krepila samozavest svojih otrok v smislu, da ne poslušamo takšnih dripcev kot si ti, ki bi ženskam (če bi lahko) odvzeli še volilno pravico, ampak naj se ravnamo po lastni pameti ter da naj bom na to, da sem ženska še posebej ponosna (čeprav se meni to ni zdel ne-vem-kakšen dosežek, glede na to, da imaš ob rojstvu 50-50 možnosti a ne?) In ne boš verjel, ampak ravno beseda “libertas” je bila dnevno na programu.

Starša sta ateista. Mama od časa do časa sicer zavpije nekaj v smislu Tisti zgoraj vse vidi!, ampak ne verjamem, da je to v povezavi s katerokoli od religij, niti da ima takrat v mislih kakšnega točno določenega Boga. Spolnost ni bila noben tabu, saj bi si pri treh hčerkah naredila medvedjo uslugo, če bi se od vseh tem ravno te izogibala, mar ne? Bi se pa moja mater, ko bi prebrala tvoje poste, najbrž zopet spogledala z nebesi (ampak spet nič v zvezi z religijo), oče bi se pa verjetno po kolenih tolkel od smeha. A-ha. Še to. Jaz sem zelo verna in sem edina tudi krščena. Moj sin je ateist. Sicer nekateri pravijo, da je še premajhen, da bi imel pravico do veroizpovedi, ampak saj veš kako je to pri meni :// Jaz njegovo odločitev zelo spoštujem.

Žal bi mi bilo za vse tvoje lase, ampak … če že praviš, da si jih tako ali tako imel namen postriči, ne bo hudega. Skratka, nisi trofil prav nič, kar naj te pa seveda ne odvrne od nadaljnjega proučevanja.[/quote]
To so te “razlage” dezurnih forumskih analitikov. Vse znajo razloziti. Vse mislijo da znajo. A pojma o pojmu nimajo. Kaj vse ne obstaja…

Ne bom spekuliral kaj vse mora biti narobe s psiho ljudi, ki se kot kuzki poscijejo na vse kar se ne smrdi po njihovi scalini.

Marko bi skupini astronautov razlozil kaj se pravi biti astronaut. In ko bi ga le ti opomnili, da govori neumnosti, da toliko kot astronauti ze vedo, bi odvrnil, da le debatira. Kaj vec reci? Bilko debilko…

Vecini je vazno, da je punca in da je za, si hotel povedati, a ne? No doubt many think this way. Oh well…

And then people think one has no clue about them…[/quote]Ne, to si ti povedal! Sploh si pa dal tako beden primer, da mi žal, da sem sploh karkoli komentiral.[/quote]
Ja, nezna dusica, a pri vas doma se o fafanju ne pogovarjate? lol

Sem jaz to napisal? lol

Enim je to nekaj tako vsakdanjega, tako obicajnega, tako naravnega, kot je tebi morda umivanje rok. Pa si se vedno ne domisljamo, da znamo tudi mi fafati. lol

Kaj te moti Martin?

Kakšne imaš težave?

Pa da ne boš mislil, da tvoje razlage ne zgrešijo. Samo v vednost. Eni pa res sekajo mimo, priznam.

Pa da ne boš mislil, da tvoje razlage ne zgrešijo. Samo v vednost. Eni pa res sekajo mimo, priznam.[/quote]

recimo ti ga sekaš konkretno mimo že odkar te berem :)))))

no ajde ene 3x si pa res povedal nekaj logičnega in prav 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Pa da ne boš mislil, da tvoje razlage ne zgrešijo. Samo v vednost. Eni pa res sekajo mimo, priznam.[/quote]

recimo ti ga sekaš konkretno mimo že odkar te berem :)))))

no ajde ene 3x si pa res povedal nekaj logičnega in prav :D[/quote]
To ni ravno nek kompliment zate. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close