Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Čustveni prevaranti

Čustveni prevaranti

Lahko mi ženska ugaja, kolk hoče, to še ne pomeni, da mi bo všeč.

Eno je ugajati, drugo je biti všeč.[/quote]
Saj isto velja za ženske. Lahko jo pecaš na njen način, pa še to ne pomeni, da boš imel kakšen uspeh.

Matkic, tvoj smeh je žalosten veš:)). Nimaš feelinga za ženske, zato mi je jasno, da jim ne boš šel nikoli nasproti. To bi bilo ponižujoče zate, a ne:). Nismo tak bav bav:)).[/quote]

daj ne bluzi ribica no prosim te lepo…. to kar si ti napisala bi bilo enako če bi ve poslušale moške…. kot da ste neka superiorna bitja…. v resnici pa ste čustveni pajaci ki se zjokate za vsak mišji drek bi lahko rekli.

Če bi ostale tiho in bi druge moške poslušale bi tudi vam bilo lažje ker bi živele kot predmeti poželenja v moškem svetu… za natagnit pol pa it na luštno vstran od njih…. pa vam to ni ugajalo? zakaj misliš da bi moškim ugajalo če bi poslušali ženske

To je točno tisto o čem govori Spider…. da hočete nardit nas za sužnje oz. copate… samo vam pri tam ene 25% slabo uspeva in potem ste nejevoljne in nas ”napadate” s takimi kot ti mene 🙂 češ da nisem dovolj dober in da nimam feelinga….. Pa da ti povem ribica… jaz mam več feelinga za ženske kot ti…. nenazadnje sem 99.9999% prepričan da sem tudi seksal z večimi kot ti 🙂 torej ne na pamet….[/quote]

Ravno v tem je point, da drug drugega poslušamo, si prisluhnemo. Nikakor ne razmišljam o tem, da smo ženske superiorne (no, v marsičem smo, tako kot vi moški haha), ampak gledam v smeri razumevanja, usklajevanja, skupnega dihanja. Meni ni v interesu, da si mečemo polena in vsak vleče na svojo egoistično stran. Nikoli si ne bi želela moškega copato, ker bi to pomenilo, da ni enakovrednosti, spoštovanja itd.

Sem imel ze po skoraj 10 punc hkrati. Pa me. Najbrz so slabo testirale. V kaksne pravljice eni verjamete, lol.[/quote]
Pa dobro, spegledal si, da Antilopa piše o ženskah, ne frkljah. ;)[/quote]
Da se ima za vec, ne dvomim. Tudi ti se imas. V reali pa tako kot mi ti ne sezes do kolen, tudi ona marsikateri od teh frkel ne, tako ali drugace. Hocem reci, da pojma nimate…

Ravno to je problem Goldfish :)))

Spoštovanje je relativen pojme in zdaj bom dal spet taki čisto svoj primer….

če imam jaz punco in seksam z drugo zraven nje za mene to ni izkaz nespoštovanja…. jaz spoštovanje kažem na drugačne načine kot z monogamijo….

”The problem that men seem so less sensitive is that their actions are measured by a feminine ruler”

To je največji problem in tragedija današnjih odnosov… vsako dejanje moškega in ženske se gleda skozi žensko merilo! To je dejstvo…. kar pa je najhuje pa je da potem še pride določen procent moških kot so Marko, On_ Robi itd… ki so advokati Ženskega merila…. ker so ga ponotranjili!

enakovrednost pa je meni bedarija…. noben ni enakovreden! ker če bi bili vsi enakovredni bi cel Svet mel enako plačilo 🙂 in ne zdaj da to velja samo za osebne odnose…. osebni odnosi se zrcalijo v družbo in družba je ne-enakovredna!

Enakovredni smo lahko le pri določenih opravilih…. recimo jaz sem vreden več od tebe pri nošenju 50kg žaklov ti pa si vredna več od mene pri likanju ali kuhanju (recimo)

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matkic, določene stvari so vsem jasne, samo tistim ne, ki želijo stvar zapakirati v lep celofan in prodati v drugačni obliki, da se bodo oni počutili bolje. Kraja je kraja, prešuštvo je prešuštvo, umor je umor…lahko obrneš na sto in en način, še vedno bo isto, zato mi ne reči, da imamo različne percepcije v stvareh, ki so jih odkrili že drugi.

Lahko mi ženska ugaja, kolk hoče, to še ne pomeni, da mi bo všeč.

Eno je ugajati, drugo je biti všeč.[/quote]
A res? To je razlika? Meni je tisto, kar mi ugaja, tudi všeč? Se mi zdi, da si se želel malo izmzniti z odgovorom.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pa dobro, spegledal si, da Antilopa piše o ženskah, ne frkljah. ;)[/quote]
Da se ima za vec, ne dvomim. Tudi ti se imas. V reali pa tako kot mi ti ne sezes do kolen, tudi ona marsikateri od teh frkel ne, tako ali drugace. Hocem reci, da pojma nimate…[/quote]
Ne vem, če se ima zaradi tega za kaj več. Ampak z zadnjim stavkom si vse povedal, za koliko (več od nas) se imaš ti sam. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Potem pa si pravi kandidat za večnega samca ali pa copato (en ali pa drug ekstrem), če ti je enkovrednost taka bedarija.

Zakaj bo še vedno isto? vsak umor ali uboj ni isto…. samo zato ker se imamo ljudje za tako arogantne da si upamo definirat neke zadeve in jih definiramo kot prave na le en način jih to ne dela tudi univerzalno prave….

Take zadeve so zato da se ovce lažje vodi!

Jaz nič ne želim prodajat v drugačni obliki… jaz o vsaki stvari RAZMISLIM in imam lastno mnenje pa naj bo to varanje, poroka, umor, kraja ali karkoli!

Robin Hood je tudi kradel pa so ga ljudje imeli radi…. za njih ni bil lopov ampak heroj… vse je odvisno od perspektive s katere gledaš… zorni kot!

Marko kako si lahko ti enakovreden meni? Če greva obadva popravljat računalnike sem jaz VREDEN več kot ti (predvidevam) če pa greva delat nekaj kar ti obladaš bolje kot jaz pa si ti VREDEN več kot jaz…. in temu primerno je plačilo!

Če bi bili vsi enakovredni bi vsi imeli enake plače… kaj ti tu ni jasno?

Einstein je bil več vreden kot marsikdo ki je živel v tistem času! pa spet nekdo drug ki je živel v drugem času!

Za mene je Snowden več vreden kot marsikdo ….

vrednost ne izhaja iz tega da imaš telo in da si človek ampak iz tega kaj ZNAŠ in kako KORISTEN si lahko ter kako NEZAMENLJIV si….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Nič se nisem izmuznil, ne domišljaj si, da si nekdo, ki se mu je treba izmuzniti.

Ne, če mi ženska ugaja, še ne pomeni, da mi je všeč in da se bom zaljubil vanjo.

Ok, če predpostavim, da sem seksi ženska. Kako nama ta neenakovrednost, ki jo izpostavljaš, onemogoče, da živiva kot par? Ti deljaš svoje, jaz pa svoje, ne vidim nobenega problema.

Nič se nisem izmuznil, ne domišljaj si, da si nekdo, ki se mu je treba izmuzniti.

Ne, če mi ženska ugaja, še ne pomeni, da mi je všeč in da se bom zaljubil vanjo.[/quote]
Potem le sklepam, da ti v nečem ne ugaja dovolj. Lahko te pa tudi drugače vprašam, kot prej. Pa menda ja veš, kdaj ti je ženska všeč?

Marko, nehaj sitnarit. Vem, kdaj mi je ženska všeč, ne znam pa tega racionalno razložit, zakaj mi je ta pa ta všeč, ta pa ta pa mi ni.

Kot tudi ne bi znal nobeni ženski napisat recepta, kako naj mi bo všeč.

Nekateri ste tu gor več kot težki…le kako živite sami s sabo?:)

Tudi lovci se najprej posvetujejo z lisicami kako jih loviti.

Spoštovanje je relativen pojem. Vendar so tvoji zaključki napačni, ker sploh ne govoriš o spoštovanju, ampak o egoizmu.
Spoštovati pomeni upoštevati tuje želje, ne pa pričakovati, da se bo drugi prilagodil mojim željam. 🙂 In potem trditi, da bom spoštoval tistega, ki si spoštovanje zasluži..Oziroma, spoštoval bom tistega, ki se bo prilagodil mojim željam.
In potem takšni očitate ženskam, da kako so sebične in si želijo moškega podrediti. 🙂

Ja Marko, vse sem povedal. In, imas problem s tem, da si v primerjavi z mano en navaden namiznik?

What the Fox Says

Samohvalna katastrofa.
Ego +5

Kaj pomeni, da si namiznik?
A to, da svojo žensko včasih tudi na mizi?? Aja, pol pa če jo pod mizo, pol si podmiznik in nisi več navaden.

Jest sem tut raje navaden namiznik:))

Saj ti ni treba razložit. Samo prej si napisal, da ne veš, kako naj te ženska osvoji, pa sem mislil, da ne veš, kdaj ti je všeč.

Nimam problema s tem, kje sem v tvojih očeh. Itak nimaš pojma o meni. 🙂

Zenske gredo svetovat “osvajanje”, napisejo en kup neumnosti v katere sicer cisto resno verjamejo, Marko (kdo pa drug) pa pritrjuje. Eto. To je “nivo” znanja, ki se tukaj prodaja.
Sam zenski se tega ne znam razlozit kako mi ga naj pofafa. Pa sem moski. In vem kaj je fafanje. In vem kaj mi pase. In marsikatero sem videl in obcutil pri tem. Ampak nikoli nisem fafal. Zato ne bom zenskam pameti solil kako se fafa.
Tu pa bi zenske moskim samozavastno nekaj razlagale o osvajanju. Marko pa zraven ploska. Boze mili… lol

Pa te floskule o zenskih cutil, prepoznavanju tega ali onega, itd. Boze mile… Neumnost za neumnostjo.

Raje ne bi dalje…

Nimam problema s tem, kje sem v tvojih očeh. Itak nimaš pojma o meni. :)[/quote]
Zal vem vec kot prevec…

zdaj pa sem se nasmejal!

Točno tak je!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close