Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Čustveni prevaranti

Čustveni prevaranti

Od kod spet taki nesmiselni stavki?

Kaj pa ti veš, kaj kdo zna in kdo ne? Ko da se lahko resno zvezo živi le na način, kot to delaš ti…[/quote]
Zakaj si tega vprašanja ne zastaviš takrat, ko drugim razlagaš, kako je v njihovih vezah?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Od kod spet taki nesmiselni stavki?

Kaj pa ti veš, kaj kdo zna in kdo ne? Ko da se lahko resno zvezo živi le na način, kot to delaš ti…[/quote]
Zakaj si tega vprašanja ne zastaviš takrat, ko drugim razlagaš, kako je v njihovih vezah?[/quote]
Zato, ker njega ne zanima resnica, saj bi le ta ovrgla njegova prepričanja.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ti bom povedal eno skrivnost: ženske se res zelo rade ljubijo, vendar (čeprav se morda ne zdi ali se komu noče zdeti) tu in tam kdaj pa tudi zelo rade fukajo.[/quote]
Sedaj, če vsega tega ne dobijo doma gredo pa okol iskat, a ne? ;)[/quote]

ene morda iščejo, druge samo kaj najde in tretje … te se sicer rade po prsih potrkajo zaradi svoje “morale” in “požrtvovalnosti” za družino. Zagrenjenost pa vendar ostaja.

O hudo, našel si je žensko podporo. Sam ni sposoben handlat avtorje, kot je Spider, potem pa kliče prijatelje na pomoč. A zdaj, ko se je On_ odpravil do trgovine čez cesto, si si pa Senzo sposodil ? 🙂

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Resnica o tvojem razmerju me, priznam, res ne zanima.

Sandri L. 1984 Rogaška Slatina

Štovana gospođo,

nadam se da ste pročitali onean tekst i da čete kčer, ako je imate sačuvati od takvih terorista.
Gdje su oni? Najviše puta među radnici iz ljekarstva odn. seka Mirta kasže med. sestre sa jajima (?) .
oni su varalice i zločesti i najviše puta revanšisti. Jedno takvo imate u Vašim krajevima 54 mu je godina. To je veliki mangup, veliki terorista (Gadafi jeste malena beba kad se meri sa njim).
On hoda u crkvu a jeste zločest prema ženama. On radi u stilu duple morale nešto važi za mene a nešto za druge. Do žena se ponašao kao da ih siluje. Njega ne zanima da li partnerku boli samo da izbaci svoj sex gon i sve je dobro. Nije iskreno, nije još svršio ljubavnu priću sa jednom ženom a već je polno iskorištavao drugu. On je hodao kod jedne a drugu polno iskoristio. A da mu je bogata rekla da ja ću se vjenčat on bi onu drugu Slavonku još djevicu ostavio, možda i samu sa bjebom Zločesti je dovoljno. Pa rekao je ti si k.. gradske cure ste tako tako. A on je svetac na dva zica.

Pa smo spet pri bistvu teme.

Ne sklepaj po sebi in “svojih mušketirjih”.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

za go Sandru dalje

A htio je Slavonki da napravi dite. A zbog čega kad istog trena kaže, da je k…?
Onda je rekao trebaš odmah da imaš vozačku dozvolu. Šta ako se ja razbolim Ne treba ti škola, šta ti fali sad. Jedna zlatna gospođo što je pohađala sa njim u školu imala je zlatnog muža. G. bio je pekar, radio je noću u malovećom gradu.Kad je ga bila u školi u velikom gradu i vračala se kasno na veće u manji grad on bih je svakog većera sačekao na stanici, vozio sa kolima u selo i tek onda se vozio na posao u manjem gradu. Pa i g. pekar mogao se razboljeti a nikad nije vikao na ženu. Nikad ženi nije rekao, šta će ti škola. Pa je bio dvije godine cijele dane sam sa dvoje djece. Nikad nije rekao kad češ dobiti dozvolu.A medic. mangup. On je zločest bes ikakvog osjećaja do bilo koga. Kad je uzeo tringelt od siromašne stre žene znamo šta to znači. Uvijek samo pričao da hoče djecu a on sam tako zločest. kako da odgoji djecu kad kod njega nema odgoja? Nikad ne bih adoptirao djece, šta će ti kad nije tvoje. To kaže radnik u ljekarstvu.Zar su djeca kuča ili auto, jesu li vlast. Kod hulje pogotovo.
Žena ne bi mogla putovati, šišam ti ja putovanja. Nego, samo da sjdi kod kuće, na posao bih je pustio jer pare su mu svetinja, i čeka njega pa možda da mu i nož donese da je on ubije ako misli da ga je uvrijedila. Med. mangup se ponaša kao Japanac u 19. stol. Gadno!!!
On je mislio da će mu tata od Slavonke dati pola posla. A zbog čega? Ima njezin tata svoja dva sinova. Pa oni su pošteni. Mangup nije znao ni to da postoji aparat za brijanje. Pa svaki radnik na komunali to zna . On je hodio među ljude kao vukodlak. Med. radnik. puno je i pio. Imao je to u krvi od rodbine.

go Sandri 3.dio

Blackmail mu je bio u krvi ti moraš odmah da se udaješ šta će ti škola, šta ti fali sad, ti nisi ni pošto samostalna. Jeli? A on je više od 5 godina živio na troškove svoje rodbine. Jedna veza mu nije uspjela a ljudi kažu da je sam kriv on nije ni se dogovorio kako će biti sa rodbinom, familijom, gdje će živjeti sa ženom poslije vjenčanja. Samo joj je baš tako napravio klinca a onda sve su drugi krivi samo ne on.
Pa trebamo imati samo sinove sve su žene k… I on je rođen iz žene je li on sin od k…?

Ako imate kčer, gospođo, neka se kani ovakvih izdajica. To će joj dovesti život u pakao. Stare žene kažu bolje čistiti WC-je kod nuna nego biti samo jedan minut sa ovakvim mangupom Slavonke nitko više nije vidjeo? Možda ne živi više? Pogotovo je to sve zbog mangupa To vam je psihološka ubojica.

Bolje grob nego rob.
Kod njega bio bi veliki rob. On je poput Miloševića.
Pa što se zna? Možda je srbijanac. Srbijanke nikad ne odgoje tipova. On može sve zato što je muško. Pa društvo onda nosi konsekvencije zbog onakih gestapovka. Prije smrti neće imati vrijemena da se odkupi. Ide u pakao pa da mu je sam papa dao dobru molitvu. Duše od Sotona ne spasi ništa više.

Resnica o tvojem razmerju me, priznam, res ne zanima.[/quote]
Seveda te ne, zato da si lahko izmišljuješ stvari o meni in moji zvezi. Stvari, ki potrjujejo tvoja prepričanja. Kar pa je milo rečeno, patetično.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nehaj se vpikovati v moje poste z neumnimi pripombami in imel boš blažen mir pred mano. Sej ne, da sem ti to že ene 15-krat napisal..

Tudi ženske, ki so že lahko “babice” in so vizualno povsem povprečne, dobijo moških za seks. kolikor hočeš. Tu si pa si prišel do prelomnih spoznanj in ponovno izumil kolo v poznavanju dostopnosti seksa pri ženskah. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

A so tako nesamozavestne ženske, konkretno Slovenke, da si vse jemljeo k srcu, še posebej, kar nekdo napiše na MON-u? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne sklepaj po sebi in “svojih mušketirjih”.[/quote]

VSI ZA ENEGA EDEN ZA VSE 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kaj pa je bilo neumnega, da bom vedel za naslednjič?

Verjetno vse ali skoraj vse kar si napisal/pripomnil Marko 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ne razumeš poante, ne?

Ni prvič, ni prvič…

Ne sklepaj po sebi in “svojih mušketirjih”.[/quote]

VSI ZA ENEGA EDEN ZA VSE :D[/quote]
Ja, saj se mi je zdelo, da si drug drugega malo sposojate. Če ne zaleže, pride na pomoč pa še kakšen polinick…

Sedaj, če vsega tega ne dobijo doma gredo pa okol iskat, a ne? ;)[/quote]

ene morda iščejo, druge samo kaj najde in tretje … te se sicer rade po prsih potrkajo zaradi svoje “morale” in “požrtvovalnosti” za družino. Zagrenjenost pa vendar ostaja.[/quote]
Da bi vse kar si izpostavil izživela z nekom v zvezi pa ni možno? Tam je lahko vsaka le zagrenjena le časovna enota kdaj je drugačna v zvezi kjer je njegova osnova zgolj seks oz njen poglavitni faktor? :/

Ja pol pa res nima smisla, kajne?

VSI ZA ENEGA EDEN ZA VSE :D[/quote]
Ja, saj se mi je zdelo, da si drug drugega malo sposojate. Če ne zaleže, pride na pomoč pa še kakšen polinick…[/quote]

ja saj poglej Robija, On_(eta) markeca, tebe, Ribico itd…. vas je že preveč za mušketirje… bi MORALI že imeti kar enajsterico iz nogometa….. preveč za mušketirski klub 🙂

On_, tebe pa očitno še nobena ni dobro pofuk…!
In niti ne bo:(

Seveda ne če bo z 1 cel lajf 😀

Frigidna ženska nima ravno nekih seksualnih potreb…Kako je lahko potem takšna ženska nezadovoljena, če pa ji niti ni do seksa ? 🙂

Iz napisanega sklepam, da ti vse gledaš le skozi seks. Kar je seveda tipično za avanturiste…Vendar pa resna veza ne temelji le na seksu, čeprav je seks bistvenega pomena.
Ponavadi seksualnost zamre zaradi nekih drugih nerešenih težav in konfliktov.

Ja, saj se mi je zdelo, da si drug drugega malo sposojate. Če ne zaleže, pride na pomoč pa še kakšen polinick…[/quote]

ja saj poglej Robija, On_(eta) markeca, tebe, Ribico itd…. vas je že preveč za mušketirje… bi MORALI že imeti kar enajsterico iz nogometa….. preveč za mušketirski klub :)[/quote]
Ja, ste pa res revčki, no.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close