Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Čustveni prevaranti

Čustveni prevaranti

To meni ne gre skupaj: zelo čustvena ženska ne more odmisliti čustev, ko gre z nekom v posteljo, se naveže že prej na moškega, preden sploh do tega koraka pride. Torej čustva in spolna rekreacija se izključujeta.[/quote]

Pa dobro, kaj je narobe s tabo? Ravno to ti razlagam. Sej NE odmisli čustev. Đizs. Ti misliš, da so čustva samo ljubezen, kot si jo romantično ti predstavljaš?

Gre za cel koktejl prijetnih občutkov, ki se seveda pri avanturi še kako pretakajo. A kaj bi ti o tem vedel, sej avantur nikoli nisi imel, zato pa tu sprašuješ kot Pipi iz one risanke…isto kot Marko..

res mi je smešno, ko kao odrasli ljudje o spolnosti debatirajo kot nejeverni najstniki na začetku pubertete.[/quote]

Ne, ne… vsaj žile si mora prerezati :)))), v imenu ljubezni.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Jaz sem se čisto izgubila v tej mehiški nadaljevanki. Res sem ene čudne sorte človek. :)))

Verjamem, da zdaj. Ni pa vedno bilo tako. Predvidevam. 🙂

Misliš, da je čas za spremembo ? 🙂

Saj razumem, da si želela povedati, da je seks le vrhunec ljubečega in zadovoljnega odnosa. Kot smetana na sadni kupi. 🙂

Premalo čustev vpletaš. 🙂

Verjamem, da zdaj. Ni pa vedno bilo tako. Predvidevam. 🙂

Misliš, da je čas za spremembo ? :)

Saj razumem, da si želela povedati, da je seks le vrhunec ljubečega in zadovoljnega odnosa. Kot smetana na sadni kupi. :)[/quote]

To boš ti vedel, ne jaz. Ampak, če se počutiš kot v fičotu brez klime v poletni vročini, potem najbrž je. :)))

Če že fičo ni imel klime, pa se je dalo improvizirati. Odpreš okno, namestiš ventilator…:)
Mi smo se naučili improvizirati in iskati kompromise, ne pa takoj obupati, če ni vse idealno. 🙂

Če že fičo ni imel klime, pa se je dalo improvizirati. Odpreš okno, namestiš ventilator…:)
Mi smo se naučili improvizirati in iskati kompromise, ne pa takoj obupati, če ni vse idealno. :)[/quote]

Nikoli se ne smeš toliko prilagoditi, da izgubiš samega sebe. Se pa strinjam, da je treba poiskati kompromis. Če meniš, da bi ponovno izbral isto žensko, če bi bil čisto na začetku poti, potem si pravilno izbral, sicer ne.

Nasim samozaverovanim tradicionalistom sporocam, da so se tudi super custvene zenice, ki jih danes kujejo v zvezde, sposobne spustiti v divjo avanturo z moskim kot sem npr. jaz, pa ceprav tega prej se nikoli niso storile. Te vase zenicke so sposobne dosti vec kot si vi sploh lahko zamislite. In do tega lahko pride dobesedno cez noc.

Kako pa veš, kdaj si izgubil samega sebe ?
Moje življenje je v glavnem takšno, kot sem si ga želel. Idealno pa seveda ni.

Pod dosti več, misliš varanje ? 🙂
Pa ne vem, zakaj potem vztraja moja z luzerjem, če je sposobna kaj več….Vedno lahko gre, ni privezana. 🙂

Moje življenje je v glavnem takšno, kot sem si ga želel. Idealno pa seveda ni.[/quote]

To veš tako, da te drugi opozorijo, da si se spremenil. Včasih to vidiš po tem, da izgubljaš prijatelje, s katerimi si se nekoč odlično razumel. To se ne nanaša nate, samo kot primer navajam.

Moje življenje je v glavnem takšno, kot sem si ga želel. Idealno pa seveda ni.[/quote]

To veš tako, da te drugi opozorijo, da si se spremenil. Včasih to vidiš po tem, da izgubljaš prijatelje, s katerimi si se nekoč odlično razumel. To se ne nanaša nate, samo kot primer navajam.[/quote]
Če upoštevam trditve avanturistov,
se vsak tradicionalist spremeni,
ker se ženski podredi. 🙂

A daj no Specialac, zdaj je pa spet Antilopa v prednosti :)))

Saj sva razumela kljub temu, da sva “predolgo” v zvezi. Malo se hecava. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A daj no Specialac, zdaj je pa spet Antilopa v prednosti :)))[/quote]

Margot, jaz nisem tako slaba “igračica pokra”. :))) Malo je manjkalo, pa bi dobila vrtnico od Spiderja za valentinovo. Res zelo malo, milimeter. :))

To veš tako, da te drugi opozorijo, da si se spremenil. Včasih to vidiš po tem, da izgubljaš prijatelje, s katerimi si se nekoč odlično razumel. To se ne nanaša nate, samo kot primer navajam.[/quote]
Če upoštevam trditve avanturistov,
se vsak tradicionalist spremeni,
ker se ženski podredi. :)[/quote]

”tradicionalist” se spreminja že preden se podredi ženski… to je njegov ”cilj” 🙂

on se spremeni tisti dan ko začne tak razmišljat kot razmišljajo povprečni tradicionalistično monogamni kvazi zreli tipi 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Spider, ne mene mešat v tole. Nisem nikoli napisal nič takega, da bi me lahko. Jaz sem vedno zagovarjal, da smo ljudje čustvena bitja in vse kar doživljamo, je preko čustev, prijetnih ali pa neprijetnih.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Seveda lahko pride, vendar le v zvezi, kjer je nezadovoljstvo nad partnerjem oziroma samim odnosom.

Pa dobro, še otrok se spremeni s časom, če ni prizadet.

Pa dobro, še otrok se spremeni s časom, če ni prizadet.[/quote]

Govoril sem o moškemu ki je po evoluciji narave poligamen ki konstantno išče boljšo polovico ki je lepša in boljša od sedanje :))))

Takrat se tradicionalist začne spreminjat ko nastopi proti temu konceptu ”narave” 🙂

Tako kot so hrana, voda in zrak človeške univerzalne potrebe je tudi poligamnost pri moškemu tista 4 in zadnja ….. ki pa jo tako radi negiramo/te zavestno…. saj to še ni tolko hudo čenebi zraven še lagali kako je to višek evolucije in vaše želje….

V resnici je pomanjkanje MOŽNOSTI imeti boljšo 🙂

pomislite kdaj je z vami želela seksat druga ženska kot tista s katero ste seksali na zadnje in si boste odgovorili zakaj si želite bit ”tradicionalisti” :))))

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Se pravi da za spolno “osvobajanje” veljajo za ženske drugačna pravila (števci) kot za moške?
Ker tudi moški imate čustva.
To meni ne gre skupaj.

Matkič iz tebe govori spolno nepotešeno telo in to je vse, kar je za povedat.

HAHAHAAHAHAHAHAH

Saj vem da bi blo prehudo odgovorit na vprašanje… upam da si nanj odgovoril vsaj zasebno da neboš v posmeh ostalim……. razen tvoje ”petrice” te nobena itak ni hotla za seks….. zato pa si monogamen…. ker te je do danes hotla le ena ali pa MAX 1 na enkrat (če ti naj verjamem da si imel baje 1 NEUSPEŠNO zvezo)

Torej odgovor je na pladnju….

običajno je tako da najbolj monogami so tipi ki jih najmanj žensk ŽELI…. največja verjetnost da pa varaš pa je da te čimveč žensk želi….

ali kako se že reče?

priložnost dela tatu!

Vidve z antilopo tekmujeta zame??? Joj, to pa je čist prehudo.

Vidve z antilopo tekmujeta zame??? Joj, to pa je čist prehudo.[/quote]

Glej … malo jezim antilopo. Moram. Pač ne morem iz svoje kože :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close