Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Čustveni prevaranti

Čustveni prevaranti

Tiste, ki imajo po poroki dva priimka, so blazno neresne? :))))

Tiste, ki imajo po poroki dva priimka, so blazno neresne? :))))[/quote]

Tiste so karieristke 🙂 in jim itak pomeni kariera več kot tip 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Moški razmišljajo nekako takole – za reprodukcijo je moj orgazem dovolj, ostalo me ne zanima :D[/quote]

Jaz raj nardim ženski orgazem kot pa reprodukcijo :P[/quote]

Moj komentar se je navezoval na splošna prepričanja, ki so obstajala pred raziskavo, ne izključujem možnosti, da še obstajajo moški, ki jih briga za vse skupaj oz poskrbijo le zase (kakor v spolnosti tako tudi drugje).

Mimogrede: še vedno ni povsem jasno, kaj bi ženske naj imele od “male smrti”, mnenja so zelo deljena, nekateri celo trdijo, da je to le stranski, docela nepomemben pojav – toliko v vednost, ko boš naletel na žensko, ki ji ne bo čisto nič mar za njen užitek 🙂

Jaz raj nardim ženski orgazem kot pa reprodukcijo :P[/quote]

Moj komentar se je navezoval na splošna prepričanja, ki so obstajala pred raziskavo, ne izključujem možnosti, da še obstajajo moški, ki jih briga za vse skupaj oz poskrbijo le zase (kakor v spolnosti tako tudi drugje).

Mimogrede: še vedno ni povsem jasno, kaj bi ženske naj imele od “male smrti”, mnenja so zelo deljena, nekateri celo trdijo, da je to le stranski, docela nepomemben pojav – toliko v vednost, ko boš naletel na žensko, ki ji ne bo čisto nič mar za njen užitek :)[/quote]

Slabo sem napisal oz izrazil… želel sem reči da raje vidim da ženski ”nardim” orgazem (ali več) kot pa otroka (aka reprodukcija)

neposrečeno sem napisal 😀

Ampak drugač pa se absolutno strinjam s tabo 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Za začetek boš pač nabavil plastične. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tiste, ki imajo po poroki dva priimka, so blazno neresne? :))))[/quote]

Tiste so karieristke 🙂 in jim itak pomeni kariera več kot tip :P[/quote]

Daj no, dvojni priimek nima nobene zveze s kariero in ljubeznijo. Jaz ne bi imela dveh priimkov, ampak vseeno mislim, da ste nekateri moški preveč občutljivi na takšno odločitev.

Sicer nisem bral vsega, ampak jaz po toliko letih “staža” še vedno ne vem kaj je resna zveza. Je to že tu kdo definiral? Imam pa po branju občutek, da tista zveza, kjer se morda več seksa (še posebej, če je to brez končnega cilja, ki mu ga je namenila narava) že ne more biti preveč resna.

Tiste so karieristke 🙂 in jim itak pomeni kariera več kot tip :P[/quote]

Daj no, dvojni priimek nima nobene zveze s kariero in ljubeznijo. Jaz ne bi imela dveh priimkov, ampak vseeno mislim, da ste nekateri moški preveč občutljivi na takšno odločitev.[/quote]

Kak nima…. moja TETA je ravno zaradi kariere ohranila priimek ker je bolj poznana po svojem priimku od začetka kot pa po moževem in ima oba priimka 🙂

Moja mati tega pač ni storila…. (sta sestri!)

Ne trdim da je pri vseh tako ampak poznam ta primer in po tem se orientiram….. Ni razloga da bi nekdo želel imeti 2 priimka razen če se res sliši EPSKO ko jih izgovoriš kar pa je v SLO le redkokdaj 🙂

Sicer pa si malo zgrešila mene pač briga če bi ženska SPLOH sprejela moj priimek ali ne… nenazadnje niti nimam neke želje se poročit ker je to samo metanje denarja čez okno 🙂

Daj no, dvojni priimek nima nobene zveze s kariero in ljubeznijo. Jaz ne bi imela dveh priimkov, ampak vseeno mislim, da ste nekateri moški preveč občutljivi na takšno odločitev.[/quote]

Kak nima…. moja TETA je ravno zaradi kariere ohranila priimek ker je bolj poznana po svojem priimku od začetka kot pa po moževem in ima oba priimka 🙂

Moja mati tega pač ni storila…. (sta sestri!)

Ne trdim da je pri vseh tako ampak poznam ta primer in po tem se orientiram….. Ni razloga da bi nekdo želel imeti 2 priimka razen če se res sliši EPSKO ko jih izgovoriš kar pa je v SLO le redkokdaj 🙂

Sicer pa si malo zgrešila mene pač briga če bi ženska SPLOH sprejela moj priimek ali ne… nenazadnje niti nimam neke želje se poročit ker je to samo metanje denarja čez okno :)[/quote]

Ti prav privoščim eno takšno, ki te bo zvlekla pred matičarja. :))) Da se boš najedel zarečenega kruha. 🙂

Verjamem…. nisi prva ženska ki bi mi kaj privoščila v smislu da se najem zarečenega kruha 🙂

Ampak jaz takim odgovarjam da če se zarečenega kruha največ poje potem pa:

– NIKOLI NEBOM imel harema
– NIKOLI NEBOM zadel na lotu
– NIKOLI nebom doživel grupiča ki bi ga predlagala ženska (FFM groupič)
…………

In potem si dejansko želim da zarečenega kruha pojem čimveč 😛

Se strinjam. Največji razvoj in napredek je naredil kolega Sadni. 🙂 Ko učenec prvič podvomi v svojega učitelja ali pa si upa izreči mnenje, ki je drugačno od njega :)… Juhej ;), na mladih svet stoji.

Se strinjam. Največji razvoj in napredek je naredil kolega Sadni. 🙂 Ko učenec prvič podvomi v svojega učitelja ali pa si upa izreči mnenje, ki je drugačno od njega :)… Juhej ;), na mladih svet stoji.[/quote]
Mislim, da ni človeka na tem svetu, ki bi se jaz želel zgledovat po njem. Verjamem pa, da imaš ti celo spalnico s posterji polepljeno. Namreč, po pisanju sodeč mi vlečeš na razvajeno najstnico, ki se navdušuje nad glasbo Justin Bieberja.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Se strinjam. Največji razvoj in napredek je naredil kolega Sadni. 🙂 Ko učenec prvič podvomi v svojega učitelja ali pa si upa izreči mnenje, ki je drugačno od njega :)… Juhej ;), na mladih svet stoji.[/quote]
Mislim, da ni človeka na tem svetu, ki bi se jaz želel zgledovat po njem. Verjamem pa, da imaš ti celo spalnico s posterji polepljeno. Namreč, po pisanju sodeč mi vlečeš na razvajeno najstnico, ki se navdušuje nad glasbo Justin Bieberja.[/quote]

Najstnica :)). Razvajena :)). Justin :)) Sanjaj.

Mislim, da ni človeka na tem svetu, ki bi se jaz želel zgledovat po njem. Verjamem pa, da imaš ti celo spalnico s posterji polepljeno. Namreč, po pisanju sodeč mi vlečeš na razvajeno najstnico, ki se navdušuje nad glasbo Justin Bieberja.[/quote]

Najstnica :)). Razvajena :)). Justin :)) Sanjaj.[/quote]

Zanimivo tudi meni se zdiš najstnica. A otrok pa ne bo nič? :))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Ene želje pa se tudi izpolnijo, zato pazi, kaj si želiš. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ene želje pa se tudi izpolnijo, zato pazi, kaj si želiš. :))[/quote]

No saj vsaj za ta 2. si želim da se uresniči čimprej…. je pa težko če nikoli ne vplačaš ne 😛

Ali kdo ve zakaj te skupina ljubljančank, ko jim ponudiš pijačo in ogovoriš obsodijo za kmeta?

Si imel rozaste hlače na sebi ? 🙂
Imaš kakšen čuden naglas ?
Pa kaj se ukvarjaš s temi Ljubljančankami, ki se že tako ali tako imajo za nekaj več. 🙂

Pa kaj se ukvarjaš s temi Ljubljančankami, ki se že tako ali tako imajo za nekaj več. :)[/quote]

No ja rozaste glih ne pač pa zelene hja morda sem res v njih zgledal kot kak lovec. Ja naglas pa po naše po primorsko oštja kaj pa čem. Drugače ne znam.

Ja sej počasi bom obupal nad njimi.

Kako ste mi smesni teoretiki tipa On_, Robi, Marko in matjazko, lol.

Gledam tole zgoraj in se sprasujem, ce se je tip v zivljenju kusnu z dvema puncama. Po moje se ni. Zato pa prodaja taksne nerealne teorije. Po drugi strani pa govori prav o tistemu, kar nas par ze lep cas ponavlja. Da vecina moskih NIC ne izbira. Gredo s prvo, ki je za, ce je le kolikor toliko sprejemljiva.

Pri moskemu, ki dejansko nekaj izbira, gredo stvari malenkost drugace, pa ce mu je se tako resna zveza zivljenski cilj. Predvsem postopoma. Ljudje se zacno spoznavati in slej kot prej pride tudi do seksualnega spoznavanja.
In na tej poti do enega, pravega, bla bla, partnerja, ni nic nenavadnega, ce gre clovek s 30 puncami le ne prvi zmenek. Z 20 na vsaj dva zmenka. Z 10 pa na vsaj 4 zmenke in s temi se recimo tudi poseksa, z vecino celo vec kot enkrat. Temu se rece spoznavanje. In prakticno vsi tisti, ki so ze v prvi s katero so se zaceli spoznavati, prepoznali pravo, niso nic drugega kot navadni laznivci, samoprevarantje.

Podobno si mislim o celotni delitvi zvez na taksne in drugacne. Iz vsakega seksa ali avanture se lahko marsikaj razvije. Ljudje smo sila iracionalna bitja. Kaj vse nam ne more zmesati glave. In kdaj sploh lahko govorimo o zvezi?? Kolikokrat se morata dva dobiti, da se lahko rece, da sta v zvezi? Resni? Neresni??

Kako ste mi smesni teoretiki tipa On_, Robi, Marko in matjazko, lol.

Gledam tole zgoraj in se sprasujem, ce se je tip v zivljenju kusnu z dvema puncama. Po moje se ni. Zato pa prodaja taksne nerealne teorije. Po drugi strani pa govori prav o tistemu, kar nas par ze lep cas ponavlja. Da vecina moskih NIC ne izbira. Gredo s prvo, ki je za, ce je le kolikor toliko sprejemljiva.

Pri moskemu, ki dejansko nekaj izbira, gredo stvari malenkost drugace, pa ce mu je se tako resna zveza zivljenski cilj. Predvsem postopoma. Ljudje se zacno spoznavati in slej kot prej pride tudi do seksualnega spoznavanja.
In na tej poti do enega, pravega, bla bla, partnerja, ni nic nenavadnega, ce gre clovek s 30 puncami le ne prvi zmenek. Z 20 na vsaj dva zmenka. Z 10 pa na vsaj 4 zmenke in s temi se recimo tudi poseksa, z vecino celo vec kot enkrat. Temu se rece spoznavanje. In prakticno vsi tisti, ki so ze v prvi s katero so se zaceli spoznavati, prepoznali pravo, niso nic drugega kot navadni laznivci, samoprevarantje.

Podobno si mislim o celotni delitvi zvez na taksne in drugacne. Iz vsakega seksa ali avanture se lahko marsikaj razvije. Ljudje smo sila iracionalna bitja. Kaj vse nam ne more zmesati glave. In kdaj sploh lahko govorimo o zvezi?? Kolikokrat se morata dva dobiti, da se lahko rece, da sta v zvezi? Resni? Neresni??[/quote]

Dater a meni pa ne boš nič svetoval kako pa kaj? :))

Pa kaj se ukvarjaš s temi Ljubljančankami, ki se že tako ali tako imajo za nekaj več. :)[/quote]

No ja rozaste glih ne pač pa zelene hja morda sem res v njih zgledal kot kak lovec. Ja naglas pa po naše po primorsko oštja kaj pa čem. Drugače ne znam.

Ja sej počasi bom obupal nad njimi.[/quote]

Zakaj se ukvarjaš z njimi? Misliš, da boš potem v de luxe kategoriji, če boš kakšno zapecal? Imajo one morda modro kri? :))

Ja sej počasi bom obupal nad njimi.[/quote]

Zakaj se ukvarjaš z njimi? Misliš, da boš potem v de luxe kategoriji, če boš kakšno zapecal? Imajo one morda modro kri? :))[/quote]

Antilopa kaj pa ti svetuješ? 🙂

Bolj podrobno opiši situacijo pa boš mogoče dobil kakšen dober nasvet.

@seba111:

Kaj zgubljas cas z lovljenjem rib, ki na tvojo vabo ne grizejo? Ali spremeni vabo ali pa pecaj druge ribe. Tako nekako jaz gledam na te reci. Ali pa na vse skupaj glej predvsem kot na nabiranje izkusenj, da bos naslednjic bolj uspesen. Mislim, kaj bi rinil v zenske, ki v tebi vidijo kmeta, lol?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close