Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Čustveni prevaranti

Čustveni prevaranti

Poglejte…. resna zveza je itak KONSTRUKT miselnosti v glavi….

Nekomu je resno že to da se 2 držita med sprehodom za roke…. nekomu je resno pač komaj takrat ko se vselita skupaj…..

Ker je pojem resne zveze relativen in odvisen od mišljenja posameznika je brez vezna celotna debata…. Vsi imate prav hkrati pa nobeden ker jaz mislim o resni zvezi čist drugač kot Marko pa Spider pa Antilopa…..

Torej to kar bo za mene RESNA zveza bo za nekoga neresna za spet nekoga tretjega bo pa že PRERESNA 🙂

Torej je debata brezpredmetna ker se govori okrog relativnega pojma ki se imenuje ”RESNA ZVEZA”

Itak so si to besedo izmislile ženske da ne rabijo čakat na zaroko/poroko…..

Nenazadnje lahko zaključimo da nič ni RESNA ZVEZA dokler ni potrjeno pred pričami torej na matičnem uradu/Cerkvi in dokler nimata uradnega lista da sta ”združena” pod enim priimkom!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

*zanimivega je bilo mišljeno pravega, torej da bi tudi ona njemu lahko bila všeč*

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

@Matkic

Resna zveza zame pomeni, da z nekom obtičiš za par let in ne nekaj tednov / mesecev. Vsaj kar se tega tiče bi se morali vsi strinjat.

Saj pravim za tebe 🙂

Kaj boš reko pa nekomu ki bo dejal da je RESNA ZVEZA komaj takrat ko se poročiš? Ker pred tem po zakonu nimaš nobene obveze do drugega??? (delitev premoženja itd)

Boš mu reko da to ni res?

Kot sem dejal resna zveza je relativen pojem in ni univerzalne definicije kdaj nastopi resna zveza in kdaj ne 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Zdaj smo ga pa opleli, ker je prišel nekdo, za katerega je resna zveza enotedenska romanca…. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Resna zveza zame pomeni, da z nekom obtičiš tako dolgo, da ko prideš v zrela leta življenja, vidiš, da ti je v resnici ta človek pomenil največ, da so proti temu vse druge zveze bile otročarije in seveda ne morejo biti razumljene kot resne..

Resna zveza zame ne pomeni, da si z nekom leto ali dve, zraven pa daš nalepko resna zveza.

Ah, solza mi je spolzela po licu. V Spiderju je vseeno nekaj mehkobe. :))

Ampak a vidiš…. samo 2 sta podala svojo miselnost resne zveze in se razlikuje…. torej je bv 🙂

Lahko res nekaj ni v redu z njo, ker ji ne uspe obdržati resne veze..Lahko pa ima čudna merila o tem, kaj je resna veza.
Treba se je vprašati kakšne so njene želje in če je zadovoljna s sabo in s svojimi vezami ali pa le nenehno doživlja razočaranje.

Verjamem, ker ti je takšen način življenja bližji in dobiš občutek, da imata nekaj skupnega in zaradi tega več možnosti, da skupaj ustvarita kaj resnega, če bi si želela.
Ali pa bi le nadaljevala svojo ustaljeno pot z neresnimi vezami. S čimer pa ni nič narobe, če sta s tem zadovoljna.

Zdaj smo ga pa opleli, ker je prišel nekdo, za katerega je resna zveza enotedenska romanca…. :))[/quote]

Haha konstrukt miselnosti v glavi 😀 😀

Matkič pri tebi vedno občudujem besedne zveze, ki jih uporabljaš 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Saj pravim za tebe 🙂

Kaj boš reko pa nekomu ki bo dejal da je RESNA ZVEZA komaj takrat ko se poročiš? Ker pred tem po zakonu nimaš nobene obveze do drugega??? (delitev premoženja itd)

Kot sem dejal resna zveza je relativen pojem in ni univerzalne definicije kdaj nastopi resna zveza in kdaj ne :)[/quote]
Jah, resna zveza je zveza, iz katere bi se lahko izcimilo še kaj več. I guess tudi skupno življenje / poroka / froci, vse to lahko še pride zraven. Če si pa ti z nekom en teden skp in že pričneš razmišljat o vsem tem kar sem našteval, potem si pa že tako ali tako retard.

Ker so merila raztegljiva, se je relativno lahko razglašati za resnega.

Vsaki pol-letni romanci daš nalepko resna zveza, okoli govoriš, da si imel 10 resnih zvez..

Zdaj smo ga pa opleli, ker je prišel nekdo, za katerega je resna zveza enotedenska romanca…. :))[/quote]

Haha konstrukt miselnosti v glavi 😀 😀

Matkič pri tebi vedno občudujem besedne zveze, ki jih uporabljaš :)[/quote]
Ja, ni ravno konstrukt, ampak bolj subjektivno doživljanje nekega odnosa.
Sicer pa ima Matkič kar prav.

Ja no in vse to traja. Ogromno časa bi moral preživet s to žensko, da sploh lahko začneš razmišljat tako daleč.

Saj pravim za tebe 🙂

Kot sem dejal resna zveza je relativen pojem in ni univerzalne definicije kdaj nastopi resna zveza in kdaj ne :)[/quote]
Jah, resna zveza je zveza, iz katere bi se lahko izcimilo še kaj več. I guess tudi skupno življenje / poroka / froci, vse to lahko še pride zraven. Če si pa ti z nekom en teden skp in že pričneš razmišljat o vsem tem kar sem našteval, potem si pa že tako ali tako retard.[/quote]

Ja saj maš prav ampak jaz sem mislo bolj v stilu da ti nekdo reče da nobena zveza ni resna oz. da postane resna KOMAJ TAKRAT ko se POROČIŠ bodisi civilno ali cerkveno 🙂

Ti pa po drugi strani misliš pač drugače…. to je moj point da vsak izmed nas ima drugačna merila kdaj je in kdaj ni zveza RESNA 🙂

To zanalašč 😀 tudi če so čist zjebane HAHA 😀 premikam meje slovenske logike 😛

Vsaki pol-letni romanci daš nalepko resna zveza, okoli govoriš, da si imel 10 resnih zvez..[/quote]
Tudi to je možno. 🙂
Zato pa ni dovolj sklepati le po številu “resnih” vez, ampak je treba tisto osebo malo povprašati glede teh “resnih” vez. 🙂

Poglej koliko je zvezdniških parov, ki že po nekaj tednih skočijo v zvezo, čez en mesec se pa že ločijo. Je to moj ku*ac resna zveza, ta folk je že sam po sebi neresen.

Poglej koliko je zvezdniških parov, ki že po nekaj tednih skočijo v zvezo, čez en mesec se pa že ločijo. Je to moj ku*ac resna zveza, ta folk je že sam po sebi neresen.[/quote]

Ja saj ti pravim enako se tisti ločijo ki so po tvojih merilih v resni zvezi 🙂

resna zveza ni nikakršen garant da traja do konca lajfa ampak je nek pojem ki s(m)o si ga izmislili ….. resnih zvez ni…. so samo zveze z ”neresnimi” udeleženci in so zveze z ”resnimi” udeleženci

zveza je zveza… pa naj bo zveza samo za seks ali zveza ki traja do konca lajfa… je zveza 2 ljudi

zvéza -e ž (ẹ̑) 1. pojav ali stanje, ko je kaj povezano s čim:

pa naj bo samo za seks (kot sem že napisal) ali za cel lajf 🙂

pridevnike kot so neresna in resna načeloma dajejo ženske ali poženščeni tipi 🙂 zato pa jaz nobeni zvezi ne rečem kaj več kot to kar je… torej zveza 2 ljudi 🙂

Ah, solza mi je spolzela po licu. V Spiderju je vseeno nekaj mehkobe. :))[/quote]
Da ni kapljica dežja iz sosednje teme? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Vsaki pol-letni romanci daš nalepko resna zveza, okoli govoriš, da si imel 10 resnih zvez..[/quote]
Če je človek prehitro resen, lahko za druge hitro izpade neresen. :))

Mislim, da je bil dr Kinsey tisti, ki je svetu ponudil svojo vseobsežno raziskavo o spolnosti, ki je sredi prejšnjega stoletja šokirala svet. Ne morem verjeti, da celo po 50ih in več letih nekateri še vedno ne sprejemajo ženske kot bitja, ki si ravno tako želijo spolnosti. In, če ne poznajo njihovih potreb – kako hudiča jih zadovoljijo?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Mene zanima, kje te je tvoj gospod spoznal. Kot namig, kje naj iščem svojo bodočo nevesto.

Margot, ti si tip ženske, s kakršno želim preživeti življenje! Pametna, razgledana, cinična. Edino kajenje bi me pri tebi malo motilo.

Ampak sej nočem tebe, ampak samo takšen model, pač ha ha ha…[/quote]

Žal te moram razočarati: nisem ne pametna, ne razgledana.. Nič od tega. :/
Zdi se mi, da ni toliko pomemben kraj, kjer me je spoznal, ampak čas. To je bil trenutek, ko sem bila trdno prepričana, da je spider-ovski način življenja edini, ki mi ustreza. Bodi potrpežljiv. Tudi zate je nekje gdč. Specialna in gotovo se bosta srečala, vendar do takrat ne glej na svet kot nesrečna žrtev nesramnega tatu, ampak kot pustolovec, ki išče svoj zaklad (Alkimist, P.Coelho). Zato se sem ter tja le nasmehni. Lahko meni, za začetek. :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Sej, ponavadi je tako, da nas življenje nekam postavi, čeprav smo sami prepričani, da smo režiserji svoje usode.

Sej jaz vem, da bom slej ko prej pristal v resni zvezi. Da bo ta pestra, polna vzponov in padcev, d abodo leteli krožniki po kuhinji…mi je pa tudi jasno.

Faca si, Margot.

Moški razmišljajo nekako takole – za reprodukcijo je moj orgazem dovolj, ostalo me ne zanima 😀

Moški razmišljajo nekako takole – za reprodukcijo je moj orgazem dovolj, ostalo me ne zanima :D[/quote]

Jaz raj nardim ženski orgazem kot pa reprodukcijo 😛

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close