Čustveni prevaranti
Vzrokov je lahko več:
– neprimeren nagovor (prodajanje buč,)
– neurejenost (obleka, ki spominja na kmeta, “podeželana”, frizura na “škl” – beri: je ni, ogrizeni nohti)
– moška postava, ki ni iskana prej zasmehovana
– vinjenost
– vonj po cigaretah, hrani ipd
– naglas (večina žensk ta odbije, ne pritegne, razen če niso same od kje drugje, tiste imajo za narečja vsaj nekaj tolerance).
Morda nič od navedenega in preprosto nisi bil zanimiv; torej je čas, da ogovoriš tudi tiste, ki se ne šetajo po lj. Za začetek odmisli, da so lepe punce le v prestolnici (to nikakor ne drži!), frekvenca ljudi je tam višja, ženska lepota v % pa nič večja kakor v manjših slovenskih krajih 🙂
Vzrokov je lahko več:
– neurejenost (obleka, ki spominja na kmeta, “podeželana”, frizura na “škl” – beri: je ni, ogrizeni nohti)
– vinjenost
– naglas (večina žensk ta odbije, ne pritegne, razen če niso same od kje drugje, tiste imajo za narečja vsaj nekaj tolerance).
Morda nič od navedenega in preprosto nisi bil zanimiv; torej je čas, da ogovoriš tudi tiste, ki se ne šetajo po lj. Za začetek odmisli, da so lepe punce le v prestolnici (to nikakor ne drži!), frekvenca ljudi je tam višja, ženska lepota v % pa nič večja kakor v manjših slovenskih krajih :)[/quote]
Huhh calypso kot pričakovano od tebe intelektualno izćrpen odgovor. Ampak nisem še obupal se ne dam in drugo soboto grem spet na lov. Sem se že najavil 🙂
Vzrokov je lahko več:
– vinjenost
Morda nič od navedenega in preprosto nisi bil zanimiv; torej je čas, da ogovoriš tudi tiste, ki se ne šetajo po lj. Za začetek odmisli, da so lepe punce le v prestolnici (to nikakor ne drži!), frekvenca ljudi je tam višja, ženska lepota v % pa nič večja kakor v manjših slovenskih krajih :)[/quote]
Calypso, Seba nas samo zabava. Morda se je naparfumiral z ženskim parfumom in jih je zbegal. :)))
Vzrokov je lahko več:
– vinjenost
Calypso, Seba nas samo zabava. Morda se je naparfumiral z ženskim parfumom in jih je zbegal. :)))[/quote]
Zabava? 🙂
Veš, jaz sem bila vedno mnenja, da bi moral vsak študent za časa študija bivati v študentskem domu. Saj razumem, če ti lahko starši privoščijo več luksuza; v svojem stanovanju imaš več miru za študij, več zasebnosti itn. Vendar potem zamudiš določeno obdobje življenja (večno pomanjkanje denarja, tkanje prijateljskih vezi, zabave, zbujanje v postelji, za katero šele zjutraj ugotoviš, da ni tvoja…).
Zdi se mi, da bi moral vsak študent skozi takšno izkušnjo.
S tvojimi letečimi krožniki je podobno. Prvo, kar človeka prešine je: neumen je vsak, ki se v zvezo spušča, ko sliši kaj takšnega. Ampak kaj, ko temu sledi naslednje jutro, ko sedita na tleh, med smehom in solzami iščeta ostanke tistih krožnikov in jih z mislijo joj, kako sva bila neumna lepita v mozaik. Akcije med rjuhami, ki temu sledi, ne bom opisovala.
Tisto, kar ti ves čas skušam dopovedati je, da zveza ne ponuja udobja petsobnega stanovanja v elitnem nebotičniku, s talnim gretjem, tikovim pohištvom in panoramskim pogledom na mesto. V resnici je bolj podobno študentskemu domu, kjer v usta tlačiš tujo zobno krtačko in včasih tudi deliš kos plesnivega kruha na pol. Ampak veš … tudi to ima nek poseben čar.
Vzrokov je lahko več:
– vinjenost
Huhh calypso kot pričakovano od tebe intelektualno izćrpen odgovor. Ampak nisem še obupal se ne dam in drugo soboto grem spet na lov. Sem se že najavil :)[/quote]
Najavil ???
Si dal kakšno obvestilo na oglasno desko ? 🙂
Jaz ti svetujem prijavo na portal za zmenkarije. 🙂
Potem pa je odziv bil popolnoma logičen in agresiven 🙂
Mogoče bi moral na kakšen tečaj, kako očarati žensko. 🙂
Mislim, da ni človeka na tem svetu, ki bi se jaz želel zgledovat po njem. Verjamem pa, da imaš ti celo spalnico s posterji polepljeno. Namreč, po pisanju sodeč mi vlečeš na razvajeno najstnico, ki se navdušuje nad glasbo Justin Bieberja.[/quote]
Najstnica :)). Razvajena :)). Justin :)) Sanjaj.[/quote]
Nisi najstnica? Kakšna škoda, manjka malo popestritve in svežega vetra z neugnanim mladostniškim duhom tu med samimi zrelimi damami. 😀
:))) Verjetno s Chanel 5?
Hec ali ne hec – pobič ima problem ;)[/quote]
Verjetno je kar uletel in prvo napadel z besedami: “Hej, mačkica, a poslušaš skupino Buldožer?” :))) Pri tem se je vedel kot en buldožer. :))[/quote]
No ja pač morem pokazati punci, da me zanima 🙂
Jaz sem spoznal precej žensk, preden se mi je res “zapletlo”. Ampak ne bi pa nikoli napisal nekaj takega, kot ti, da tisti, ki je šel s prvo, ni nič izbiral. To pove o tebi le to, da take izkušnje nimaš, zato o njej niti ne moreš objektivno govoriti. Vsekakor ne moreš vseh vrečt v isti koš, ker ljudje imamo različne izkušnje. Eni zadanejo sedmico s prvim listkom, drugi pa igrajo celo življenje, njihov največji zadetek pa je štirica.
Imel sem tudi izkušnjo pred leti, ko nisem hodil na nobene zmenke, potem pa se je kar naenkrat pojavila in zdela se mi je vredna pozornosti.
Dater, nimaš toliko izkušenj kot misliš, da jih imaš. Ti si le nekdo, ki spozna veliko žensk, nimaš pa izkušenj, ki jih imamo, imajo drugi. Tudi mi vsi nimamo enakih izkušenj, kot ti. Malo se spusti na tla.
Evelina a dej nehaj. Mar ni tako, da je potrebno nastopiti po moško, da se vidi kdo je šef? :)[/quote]
Narobe. Treba je nastopiti s spoštovanjem.
Kaj misliš kako je Casanovi uspelo dobiti čisto vsako?[/quote]
Sej sem spoštljiv sej ponudim pijačo in to zastonj 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.