Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Čustveni prevaranti

Čustveni prevaranti

Če bi ljudje jedli le takrat, ko bi bili lačni, ne bi bilo debelih ljudi.
Ne moreš ločiti spolnosti in čustev, tako kot ne moreš ločiti prehranjevanja od čustev.
Verjamem, da tebi takšen odgovor zadostuje, ker se sklada s tem, kar želiš sama izraziti zaradi določenega interesa, da se neka čustva potlačijo.Meni pa ne, ker na človeka gledam kot na celoto, ki ga gradijo in določajo procesi, ki so soodvisni.
Opravičila pa res ne rabim. 🙂

Potem je za partnerja najbolje, da ti o svoji preteklosti sploh nič ne govori, saj te itak ne zanima. Pa čeprav bo imel za sabo že več resnih vez. 🙂

In če si želiš v resni vezi nekomu biti posebna, potem si želiš isto kot moški, ki si želimo resne veze. Zato ne razumem, da pišeš, da je to laž, če bi moški podvomil v resno ljubezen neke ženske, ki je že imela kar nekaj vez ali pa bila avanturistka.
Moški ne bi smeli podvomiti, ženske pa lahko ?

Srečkica :)), če si uspela razbrati iz njegovih postov, on ženske, ki so spolno precej aktivne označuje kot pametne. Dejansko je povezal mednožje z možgani. :))

Spider se tukaj na MŽ čveku zdravi in bo imel čez 7 let zadeve v glavi urejeni.

Nič takega. Pismenim je jasno, kaj bi rad povedal, nepismenim pa ne bo, če napišem še 10 dodatnih pojasnil.

Nobena skrb me ne obdaja, saj tudi moje morebitne partnerice ne bo rabilo skrbeti, da bi jo jaz sodil po njeni preteklosti. Mimogrede, prešuštnik pa nisem bil nikoli.

Mislim, da želi Margot povedati, da je rahlo čudno, če nekdo trdi, da je imel 10 resnih zvez. No, meni je čudno že, če trdi, da jih je imel 5.

Kaj prida resne te zveze že niso bile, če jih je bilo toliko. Včasih se mi zdi, d aljudje svojim razmerjem lepijo nalepko resna zveza, da se nekako opravičijo sami pred sabo in sovjimi strahovi…Kakor da bi se morali..

Nič takega. Pismenim je jasno, kaj bi rad povedal, nepismenim pa ne bo, če napišem še 10 dodatnih pojasnil.

Nobena skrb me ne obdaja, saj tudi moje morebitne partnerice ne bo rabilo skrbeti, da bi jo jaz sodil po njeni preteklosti. Mimogrede, prešuštnik pa nisem bil nikoli.[/quote]

Spider, ti ljudi, ki so drugačni od tebe, pusti pri miru. Naj živijo kot jim paše. Mene osebno ne moti, če ima neka ženska precej spolnih partnerjev, saj je njeno telo in z njim lahko počne, kar želi.

Motilo pa bi me naslednje: če bi za šefico (nadrejeno) dobila osebo, ki je nesposobna in je pozicijo dobila preko postelje. Takšne osebe namreč organizaciji lahko povzročijo precej škode – onemogočajo napredovanje moškim, ki z njimi ne želijo spati, obračunavajo z ženskami, ki jih smatrajo za konkurentke ipd. Takšne ženske so pogosto sposobne izjemne manipulacije in preden njeni nadrejeni spoznajo, kaj se dogaja, nastane že precejšnja škoda.

Mislim, da želi Margot povedati, da je rahlo čudno, če nekdo trdi, da je imel 10 resnih zvez. No, meni je čudno že, če trdi, da jih je imel 5.

Kaj prida resne te zveze že niso bile, če jih je bilo toliko. Včasih se mi zdi, d aljudje svojim razmerjem lepijo nalepko resna zveza, da se nekako opravičijo sami pred sabo in sovjimi strahovi…Kakor da bi se morali..[/quote]
Torej je preteklost nekoga kljub vsemu le pomembna.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, spet ne razumeš, oz. nočeš.

Za moje pojme je človek, ki trdi, da je imel v življenju VELIKO RESNIH ZVEZ; čuden. Za moje pojme je resna zveza pač nekaj posebnega. Zdaj, če nekdo trdi, da je imel v življenju 5-10 posebnih ljudi, potem očitno nima ravno nastavljenih kriterijev, kaj so posebni ljudje.

Se strinjam, sej jih. Tema se pa super razvija!

Marko, ti bom prevedla – Spider meni, da so resne zveze rariteta in da jih v resnici ne more biti več kot npr. 3, saj gre potem le za neke veze, ki v resnici niso resne, čeprav morda sodelujoči misli, da so. Mislim, da ima tu Spider prav. Tisti, ki je bil že trikrat poročen in je imel pred tem še kakšno vezo, je po mojem mnenju neresen, saj ne more trditi, da so bili za razvezo krivi vedno samo partnerji in ne on.

Liz Tayor je bila za moje pojme lepotica, ampak precej neresna in zmedena ženska. Pri tolikih porokah bi se morala že zamisliti. :)))

Se strinjam, sej jih. Tema se pa super razvija![/quote]

A z ostalim napisanim v navedenem postu se pa ne strinjaš? :)) Imam prijatelja, ki je imel težave, ker se ni “spogledoval” z nadrejeno. Na koncu je moral menjati službo. Takšne stvari se dogajajo tudi moškim, ne samo ženskam.

No ja antilopa ampak Richard Burton je bil vendarle njena velika ljubezen 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

To pomeni, da je bila prevarantka in je druge moške zavajala. :))) Kako pa tvoje Ljubljančanke? Je bil dober ulov, ali pa je plen zbežal? :))

Zakaj misliš, da ne razumem? Saj jaz bi podobno razmišljal. Po drugi strani pa, če je resna zveza nekaj tako posebnega in je nekdo pri 30 ali 35 -tih, še nima, bi se mi prav zdelo čudno, zakaj je še ni imel.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zakaj misliš, da ne razumem? Saj jaz bi podobno razmišljal. Po drugi strani pa, če je resna zveza nekaj tako posebnega in je nekdo pri 30 ali 35 -tih, še nima, bi se mi prav zdelo čudno, zakaj je še ni imel.[/quote]
Želel sem le poudariti, da je vsem nam, ki izbiramo, preteklost pomembna, le eni ste prej pisali drugače, da po preteklosti ne brskate itn.

To pomeni, da je bila prevarantka in je druge moške zavajala. :))) Kako pa tvoje Ljubljančanke? Je bil dober ulov, ali pa je plen zbežal? :))[/quote]

No ja ne bi bil tako kritičen do nje vendarle je bila z njim kar dolgo časa pa čeprav po obdobjih. Saj človek ne more imeti nebroj velikih ljubezni

A bi me lahko raje kaj drugega vprašala 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Ta tema se sploh nikamor ne razvija. Še vedno so na strani tisti, ki zagovarjajo seks z eno žensko in na drugi strani tisti, ki zagovarjajo seks z večimi. Tudi predstavo o resni zvezi imamo vsi drugačno. Potem pa vsak zagovarja svoje, druge, drugačne od sebe, pa zaničuje. Bitka, ki ji ni konca.

Še najbolj mi je pa smešno, ko potem nekdo od teh še napiše : naj počne folk kar jim paše. Haha, yea right, ne bi tok energije šlo v nič za brezveze. Vsak želi podturit svojo resnico in jo prikazat, kot sveto, kot eno in edino opcijo, pa naj bo kakršnakoli že. Čisto možno, da imam opravka z najbolj trmastimi ljudmi vseh časov…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ampak ti še kar nočeš razumeti, kar pišem.

Če bi mi 30-letnica rekla, da je imela 5 resnih zvez, bi pomislil, da nekaj ni vredu z njo.

Če bi mi rekla, da še ni imela resne zveze, bi mi bilo normalno.

——-

Resna zveza ni nekaj, kar menjaš kot spodnje gate. To so bolj neresne zveze. Kdor misli, da je v življenju imel veliko resnih zvez, ta po moje ne ve ravno, kaj resna zveza sploh je.

Zdaj boš mogoče razumel, še enkrat ti ne bom razlagal.

Bravo! 🙂

Ko sem pred časom predlagal ukinitev tega čveka, češ, da obstajata 2 tabora, ki se nikoli med sabo glede ničesar ne strinjata, ste pa bili proti.

Ampak ti še kar nočeš razumeti, kar pišem.

Če bi mi 30-letnica rekla, da je imela 5 resnih zvez, bi pomislil, da nekaj ni vredu z njo.

Če bi mi rekla, da še ni imela resne zveze, bi mi bilo normalno.

——-

Resna zveza ni nekaj, kar menjaš kot spodnje gate. To so bolj neresne zveze. Kdor misli, da je v življenju imel veliko resnih zvez, ta po moje ne ve ravno, kaj resna zveza sploh je.

Zdaj boš mogoče razumel, še enkrat ti ne bom razlagal.[/quote]
Ne, ti nočeš razumet, da si se prej kregal na nekatere, češ da se ozirajo na preteklost. Sam si pa isti. Pri tem pa pozabljaš, da je enim pomembno število spolnih partnerjev v preteklosti, enim pa število resnih zvez.

Seveda bi ti bilo normalno, ker je to bližje tvoji realnosti, tvojim izkušnjam. In to te pomirja. Drugačnost pa ti vzbuja dvome.

Ne, ti nočeš razumet, da si se prej kregal na nekatere, češ da se ozirajo na preteklost. Sam si pa isti. Pri tem pa pozabljaš, da je enim pomembno število spolnih partnerjev v preteklosti, enim pa število resnih zvez.[/quote]

Če je imel nekdo 5 zvez, ki so vse trajale po 2 leti, potem tu ni mogoče govoriti o neki silni resnosti.

Še bolj radikalen bom. Mislim, da ima vsak človek v življenju največ 2 resni zvezi. Maksimum. Če ta RES resni, potem druge zveze, ki jih je imel, proti njima zgledajo kot otročarije.

Dobro, to je tvoj pogled in prepričanje. Jaz pa ti pravim, da tudi tisti, ki še ni imel resne zveze, ni nobena garancija za uspešno resno zvezo. Prihodnost je vedno negotova.

Tudi to, da še ni imela resne zveze, se je treba vprašat zakaj. Kako to, da ji v 30ih letih ni uspelo naletet na vsaj enega zanimivega tipa, s katerim bi se vidla na dolgi rok ? Jaz tu vidim samo dva možna razloga. Ali je že naletela nanj, pa potem ni prišlo do pravega pogovora med njima ( oba sramežljiva ) / ker je preveč časa zabila doma, se premalo socializirala, posledično spoznala premalo moških.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close