Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek BIZOVIČAR LADO IMA 440.000 sit …

BIZOVIČAR LADO IMA 440.000 sit …

EQ, vem, da nekateri oz. preveč ljudi dela pošteno in za to ne dobi poštenega plačila. To seveda ni prav. Ampak a je za to kriv Lado, ali pa je kriv mogoče kdo drug. Sicer pa saj si že slišal – ponudba in povpraševanje – zdaj to velja tudi v kadrovski politiki.

nehite se razburjat…….
tiste 3 jurje plačate……kako pa potalajo iz skupne vreče……BMK……..
še vseen pa raj vidm da onadva dobita kt pa štakul, galunič , molk,……….( k sicer vsi po vrst dobijo precej več)

Jaz se ne bi tako izpostavljala, kot se ona dva… Zato si po mojem zaslužita tak denar. Sigurno pa se morata tudi pripravljati na oddajo. Kako tipično slovensko… da imate take pripombe. Bljak. Pa sem Slovenka – samo hvala bogu ne tipična. :)) Glede ubogih delavcev ipd. Saj se mi smilijo, samo jamranje in sedenje na rokah me pa razkuri! Z nekaj volje se da marsikaj naredit. Ko sem se odločila za malce zahtevnejšo srednjo šolo in kasneje za naporen študij, so se nadebudne frizerke norčevale iz mene – češ, kako neumna si, toliko se boš učila?! No, taiste mi sedaj jamrajo zaradi slabih plač… Težka logika. Budisti so face, pri njih je neumnost greh!

mi bi plačevali isto – pa če mata onadva 100 al pa 50 tisoč plače.

Jo pa bl prvoščim nima , kot pa da bi za ta dnar plačevali Temu prfuknenmu sašotu hribarju, k po 50 letih k je na tv še vedno ne razume da se more enkrat pač umaknt.
Pluva po ljudeh pa se norca dela, sam je pa tak primitiven kreten da….no njemu pa ne prvošm take plače.

Sašo Hribar je car :)))))))))))))))))))

Zakaj pa ne Barči,ali greva?

Barka ali si včeraj gledala TLP?

Žanči, pa pejva.

Včeraj nisem gledala TLP, ker sem bila na morju. Kaj, a je blo fajn, al jih boš spet kritiziral?

:)))))))

Ok Barči,super,da si bla na morju,ali te je kaj burja premetavala?Ali si bila sama ali s frendicami na morju in kje?Pa saj nerad kritiziram,rajši pohvalim,veš.

Sem bila v Puli, pa ne sama…

Res je bilo ful vetrovno, ampak v zavetrju je bilo tako super in toplo. Se mi zdi, da sem kar malo barve dobila.

Kar se pa tiče kritike. Konstruktivna kritika je vedno dobrodošla, bolje kot prisiljena pohvala.

Lepo se imej.

Zarad mene če mata 4.000.000, sam men nej nehajo položnice pošilat, ker sranja, ki ga ne gledam tud plačevat ne mislim !!! Barabe!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close