Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek BIZOVIČAR LADO IMA 440.000 sit …

BIZOVIČAR LADO IMA 440.000 sit …

…neto plače na mesec in Anja Tomažin isto.Za eno nedeljsko oddajo dobita 110.000 sit neto.Plačujemo pa naročniki televizije.(Bulvar,prejšnji teden).Ali se vam ne zdi to malo preveč,za neumna čvekanja Lada in Kazanje Anjinih nog?Bi raje pogledal kakšen boljši kvalitetnejši film za ta denar,katerih na TV Slovenija zelo,zelo primankuje.Mnenja?

Si jima fouš?

Mislim, da je potrebno oddajo tudi pripraviti, se ti ne zdi? Tako da ni le nedeljsko popoldne, ampak veliko vec casa in dela….Pa poleg tega, je ta oddaja kr cool….tko da jaz osebno nimam nic proti.

Ko se boš zavedal-la,da to plačujejo tudi tvoji starši boš utihnil-la in ko boš ti plačeval-a iz lastnega žepa se boš pa malo zamislil-la!

Predlagam, da nehaš gledat oddajo. Tako bo gledanost padla in bosta imela samo še po 399.999

Ker je oddaja zelo dobra imata še premalo plačano.Pa še nedeljska tarifa velja.

Men sta pa OK in jima privoščim, za fičnike pa res ne bom/o delali!!!
Pa, drago Rado, plačujem iz svojega žepa!

Glede na to, da moram za tak znesek (110.000 neto) delat 16 delovnih dni po 8 ur na dan, se mi to zdi absolutno preveč. S tem, da imata vmes še oddajo Ian v živo in pol ure poročil, da sta lahko na kavi. Ful sta precenjena.

Na RTV imajo po moje vsi take plače, tako, da dokler bo veljal sistem naročnine bo tako, če bi jo ukinili bi pa vsi malo bolj tenko piskali. Imajo pa itak cel kup neumnih oddaj, ki bi jih komot lahko ukinili in tako prišparali. Mislim, da se na nobeni TV v Sloveniji ne preseravajo tako kot se na RTV.

Po moje ima še premalo, Anja pa sploh. Bodi še ti tak frajer pa se prodaj za tak denar.

Lepo, sem vesel za njiju.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

440.000 sit neto – za oddajo se jima ni treba ne vem koliko pripravit in res je tudi da jima gre cela nedelja, ampak kaj pa ljudje, ki jim gre cel teden pa ne dobijo niti toliko kolikor ona za eno jeb..o nedeljo. Nič me ne bi motilo če bi to dobila na POP TV, ker pa dobita toliko iz enega javnega zavoda, ki ustvarja samo zgubo me pa razjezi (milo rečeno). Amapk kaj moremo, eni se prodajajo za 100k na mesec eni pa za 440k za 4 dni, pač kolikor veljaš toliko imaš, če pa misliš da si zaslužišveč pa probaj drugje, kjer bodo bolj cenili tvoje kvalitete.

Plačuj pa ti iz svojega žepa otrok!

Saj plačujem. Otročja je tvoja logika in iz zafrustriranosti izhajajoča zavist.

Pa se pritoži glede naročnine, mi tega ne moremo spremeniti. Naročnina pa tako jezi vse, ki jo plačujejo.Nisi edini.

javite se na avdicijo….bodite dobri…najboljši…boste dobil svojo oddajo….pa boste tud zaslužil….ej…..pa nehite fovšijo zganat…..

No ja sicer je pa tko ena redkih slovenskih oddaj, ki je gledljiva in se mi voditelja dopadeta.

Se strinjam s Xeno…..Me prav zanima, ce bi Rado odklonil taksno placo in ce bi se obremenjeval s tem, od kod denar….

S tem se pa strinjam.

Bolno filozofsko nakladfanje.Sigurno imata oba prevelkie zneske 440.000.To je res malo preveč za 4 oddaje.To plačujemo ti,jaz in ostali naročniki predrage TV Slovenija,a se zavedaš?

Kaj misliš, da delata le to kar ti vidiš? Ti nimaš pojma.

Če bi zavist gorela TI gotovo ne bi potreboval kurjave………….pa kaj! Še ti pojdi na RTV v službo,ustvari svojo oddajo in evoti taka plača.

Kati

V bistvu sploh ni pomembno koliko ima kdo plače! Pomembno je to, da se RTV noče in noče sprivatizirati, ker je pač edina inštitucija vlade s katero vpliva na razmišljanje ljudi. Dokler to ne bo privatno podjetje in dokler jo bomo “morali” plačevati, toliko časa bomo gledali (ali pa ugašali TV) debilno idiotske oddaje.

Če naredim še primerjavo s POPTV, je POPTV popolnoma enaka zadeva, celo redosled oddaj ima enak, samo s to razliko, da me POPTV NE STANE NIČ!

Jaz jima pa privoščim tako plačo in kolikor se mi zdi, je položnica za RTV najnižja položnica, ki jo plačam. Sta mi všeč in sama tega ne bi znala in ne bi želela delat. Hvala bogu, da smo različni.

Rado samo en kompleks te je, da te ni sram, sovražim take kot si ti in svaka jima čast, kajti delata zato kar zaslužita in še več bi jima dala,si sedaj zadovoljen,tepec!!:(

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close