BIZOVIČAR LADO IMA 440.000 sit …
Mario in njegova oddaja je vsaj bontonsko in kulturno zasnovana,ne pa neurejeni,vulgarni in nekulturni Lado Bizovičar.Anja je vsaj na nivoju bontona,ne pa Lado,ki se vede najstniško in neprimerno za najbolj gledan družinski čas nedeljo popoldan.Za svoja leta neprimerno.Razmisli malo da oddajo TLP gleda širši krog gledalcev in ne samo najstniki in Ladotov žurkarski način komunikacije.
Vedno se mi gabi taka fofsija..ja to je zame samo fofsija in nic drugega..pa si ti zrihtaj tako plačo za tak del..daj..namesto da si fofs drugim..in ne pozabi..v ozadju je delo..ti pa itak vidis le ekran in noge in spakovanje..mislm..kdaj se bodo ljudje raje brigal zase..kot za sosede..kok mi gre to na KK..ceprav ga nimam!
Okej toleriram toje mnenje..čeprav to zame ni mnenje..in tako toleriraj ti moje..in gremo dalje…cao.
No naj vam še jaz dodam svoj komentar. Po moje je to absolutno preveč glede na to kako mora en ubogi delavec delati, da zasluži v celem mesecu tistih 70 000 SIT ali pa še manj, da sploh ne omenjam kakšne so dolgovi RTV, upam da bo Kocjančič kmalu odstavljen!!!
Tu na RTV so take prasice, da jih ni večjih. Moja stara mama je imela samo radio, ko pa jo je prizadela možganska kap in je bila v domu za ostarele v komi, katere diagnoza je bila, da se ne bo nikoli več zbudila kajti prizadetost možganov je bila 9 cm v globino tako sploh ni bilo več možnosti da se še sploh zbudi iz kome in da lahko samo čakamo na najhujše sem jaz poklicala na RTV in jim to sporočila in je neka ženska rekla, da bodo vse uredili. Vendar sem kljub temu poslala še zdravniško spričevalo in vse izvide, da ne bi kaj komplicirali. Nato pa so mi poslali domov, da je še vedno upravičena do plačevanja prispevka za radio, ker ga bo pa poslušala v domu za ostarele, poleg tega pa so mi še poslali neki obrazec katerega moram izpolniti, ker bo morala sedaj plačevati še prispevek za TV, ki ga bo gledala v domu. Si morate misliti ženska v nezevesti z vstavljeno sondo in katetrom in tik pred smrtjo bo gledala TV! Nato pa sem jih poklicala in jim povedala vse kar mi je prišlo na pamet no od takrat dalje pa niso več pošiljali položnice.
Tanaja
O pa so enkrat skupaj z Dormeo Flego vsi pred ekranom jokcali kako so preslabo plačani, da je šla Dormea v Italijo in je s solzami v očeh ugotovila za kakšen beden keš dela na RTV-ju, onadva sta mi drgač kar zabavna ampak malo pozabljiva sta kaj ne, ccccc preveč substanc v mladih letih očitno, vedno bereta s tistih dlančnikov pa motita se pri napovedih, brezveze malo več profesionalnosti ju ne bi ubilo.
Ma tudi meni se zdi to pretirana cifra, sploh pa je oddaja tako enolična…zdi se mi, da smo slovenčki kar premalo zahtevni, kar se teh oddaj tiče, da ne govorimo o celotnem programu. Pri nas se na RTV gleda samo kak film, pa še to se zgodi, da je dvakrat na leto kak res vreden ogleda. Vse ostalo je izpod kritike.
In vsekakor se ne pretegne ta Lado, niti približno toliko, kot večina zaposlenih ljudi.
seveda je to le moje osebno mnenje.
Forum je zaprt za komentiranje.