BIZOVIČAR LADO IMA 440.000 sit …
Ne bom rekla, da se mi delavci ne smilijo, ampak vsak posel in vsako plačo primerjat z delavsko je pa tudi neinteligentno.
Pa tudi tega ne razumem, od kod vam zamisel, da RTVSLO vrti nekakovostne filme. Jaz sem v zadnjih dveh mesecih videla vsaj štiri odlične filme evropske produkcije. Bojim se, da tistim, ki tako kritizirajo RTVSLo in njene filme ter oddaje (seveda niso vse čudovite in bleščeče, ampak nekaj izjem je pa več kot dobrih), vrhunec dobrega programa pomenijo Sanjski moški, mehiške nadaljevanke in Lepo je biti milijonar.
Krasno je imeti svoje mnenje, ampak biti nekritično kritičen pa ni ravno najboljša lastnost, se vam ne zdi?
aja, sama oddaja TLP se mi ne zdi nič posebnega, voditelja pa sta gotovo med najboljšimi ta hip. Sicer je pa vedno na voljo antipod Mario – moje mnenje.
Pa kaj je ljudje z vami. A ste tu gor v glavnem sami zapufanci, neuspešneži, faliranci, ali kaj. A se je treba zaradi tega, ker ima en tip tako plačo na trepalnice metat. Naj jo ima. To naj bi bila spodbuda za ostale. Nekako tako, če ima on, bom se pa tudi jaz potrudil in tudi imel dobro plačo, bom uspešen. Zakaj mora sosedu krava crknt. Bedni ste, res bedni. Sploh pa, ali je veliko denarja, tudi veliko sreče. Kaj še niste dojeli. Denar ni enako sreča. Pa kaj bi govorila v prazno…
Požrite se. Danes boste fouš temu, jutri onemu, in tako naprej in nikoli se ne bo nehal. Kdaj pa boste imeli čas za živeti?!
Baje, da bi naj naročnino kmalu dvignili za slabega jurja, ker so preveč v dolgovih.
Kako smo si različni! Meni se pa zdi, da si tukaj v temo brcnil! Mariotova oddaja pa dobra! Zasnovana je pač tako, da je Mario “glavni moralist”, ki
se zgraža nad AnaLizinimi komentarji ali zgodbicami ali pesmicami, ki so
včasih prav vulgarne! In kako se ta ženščina (čeprav vsi vemo, da je to samo njena vloga) slini po gostih moškega spola!
Rado! Kje je tukaj morala in bonton? Ja, Mario se dela, da je presenečen in zgoržen nad AnoLizo. Saj vemo, da ima oddaja celo popoldne generalko.
Tu ni nobene prave spontanosti – vse je zaigrano.
V nasprotju z Ladom in Anjo, ki večinoma improvizirata.
lili
Forum je zaprt za komentiranje.