Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek BIZOVIČAR LADO IMA 440.000 sit …

BIZOVIČAR LADO IMA 440.000 sit …

Ne bom rekla, da se mi delavci ne smilijo, ampak vsak posel in vsako plačo primerjat z delavsko je pa tudi neinteligentno.

Pa tudi tega ne razumem, od kod vam zamisel, da RTVSLO vrti nekakovostne filme. Jaz sem v zadnjih dveh mesecih videla vsaj štiri odlične filme evropske produkcije. Bojim se, da tistim, ki tako kritizirajo RTVSLo in njene filme ter oddaje (seveda niso vse čudovite in bleščeče, ampak nekaj izjem je pa več kot dobrih), vrhunec dobrega programa pomenijo Sanjski moški, mehiške nadaljevanke in Lepo je biti milijonar.

Krasno je imeti svoje mnenje, ampak biti nekritično kritičen pa ni ravno najboljša lastnost, se vam ne zdi?

aja, sama oddaja TLP se mi ne zdi nič posebnega, voditelja pa sta gotovo med najboljšimi ta hip. Sicer je pa vedno na voljo antipod Mario – moje mnenje.

Kot prvo ocitno ni za verjet vsem tračem. Kot drugo jima pa privoščim, da imata tako visoko plačo, če je res. Slovenci in foušija je pa itak stara zgodba. Pri nas je širša familja skregana zaradi foušije. Pa marsikje drugje tud.

…zarad mene…… kaj me briga, kolk imata onadva plače! bolj me skrbi za tiste, ki imajo zeloooooo nizke plače ali pa jih sploh nimajo…
zakaj se ukvarjate s takimi trači???
lep večer

Pa kaj je ljudje z vami. A ste tu gor v glavnem sami zapufanci, neuspešneži, faliranci, ali kaj. A se je treba zaradi tega, ker ima en tip tako plačo na trepalnice metat. Naj jo ima. To naj bi bila spodbuda za ostale. Nekako tako, če ima on, bom se pa tudi jaz potrudil in tudi imel dobro plačo, bom uspešen. Zakaj mora sosedu krava crknt. Bedni ste, res bedni. Sploh pa, ali je veliko denarja, tudi veliko sreče. Kaj še niste dojeli. Denar ni enako sreča. Pa kaj bi govorila v prazno…

Požrite se. Danes boste fouš temu, jutri onemu, in tako naprej in nikoli se ne bo nehal. Kdaj pa boste imeli čas za živeti?!

Kukrkol že, njune plače se mi pa vseeno zdijo previsoke za slovensk zabavnii prostor, sploh pa za nacionalko…

pred teboj dam pa kapo dol in se pridružujem tvojemu mnenju

so fucking what !!!!!

So fuckin nuthin’!!

Briga me, koliko dobivata, čeprav Lado si tega ziher ne zasluži. Bolj me moti to, da je RTVS veliko ljudi na plačilni listi, ki ne počnejo nič.. še huje, sploh se jih nikoli ne vidi tam.

Baje, da bi naj naročnino kmalu dvignili za slabega jurja, ker so preveč v dolgovih.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Rado, sodeč po vseh teh odgovorih ne bo lahko spremenit javnega mnenja tako, da bo SDS & Co. lažje zamenjala vodstvo RTV s svojimi ljudmi.

A ja, BTW, kakšen honorar pa tebi dajo za sranje po forumih? Kakršenkoli že je, je v primerjavi z delavsko plačo tudi čisto previsok.

Skrajni čas je,da SDS zamenja in prenovi vodstvo RTVja.

Kar naj ga. Ampak naj pri tem tudi dokaže, da so boljši od prejšnjih in naj se pri tem gre neke postopke, ki so normalni in ustaljeni za civiliziran svet. ne pa kurit folk in potem podobnike nastavljat.

barka, si mogoče pomislila, da se komu zdi neumno prav to, da kljub delavnosti, pridnosti, poštenosti in vsemu trudu, ki ga vloži v delo nima takšne plače oz. jo zasluži v treh mesecih? Se ti ne zdi to absurd?

Barka javi se mi,ko boš ti v štirih dneh zaslužila 440.000 sit.Me zelo skrbi.

Kako smo si različni! Meni se pa zdi, da si tukaj v temo brcnil! Mariotova oddaja pa dobra! Zasnovana je pač tako, da je Mario “glavni moralist”, ki
se zgraža nad AnaLizinimi komentarji ali zgodbicami ali pesmicami, ki so
včasih prav vulgarne! In kako se ta ženščina (čeprav vsi vemo, da je to samo njena vloga) slini po gostih moškega spola!
Rado! Kje je tukaj morala in bonton? Ja, Mario se dela, da je presenečen in zgoržen nad AnoLizo. Saj vemo, da ima oddaja celo popoldne generalko.
Tu ni nobene prave spontanosti – vse je zaigrano.
V nasprotju z Ladom in Anjo, ki večinoma improvizirata.

lili

16 delovnih dni po 8 ur za 110.000 SIT???
Jaz delam za tako plačo 22 delovnih dni po 8 ur – pa veš kaj: nič ti ne zavidam, ker sigurno delava različne stvari v različnih firmah.

lp, lili

Malo šale pa mora biti,Maro in njegova oddaja je zelo dobra in Mario se vsaj spodobno obnaša,mad tem ko je Ladotov način govorjenja neprimeren in nevzgojen tudi provokativen skratka lepše bi se lahko vedel in obnašal za tako velik honorar.

Meni Lado kot voditelj ni slabi, kvečjemu boljši od Marota. Vidim pa da je velika foušarija tle gor. Zaradi mene tudi če ima mio plače, jaz od tega nisem nič prikrajšana. Če mu je uspelo zakaj opa ne. Vsakomur privoščim tako plačo.

Barka, koliko si stara, kako izobrazbo imaš in v kakšni fa. delaš?

Mariove oddaje so debilne.

Samo tele je pa res najboljša zadnjih časov:

DORMEA Flego!!!

: )

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Draga moja lili, tudi jaz sem še pred dvema letoma delala isto delo kot danes za 80.000 neto na mesec.

Žanči, a me vabiš na zmenek?

Jav, a številka modrca in številka čevljev te pa ne zanimata?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close