BIZOVIČAR LADO IMA 440.000 sit …
Kako te ne sili! O sili sili! Če ne gldar RTV-ja tudi drugih kanalov ne moreš gledati. Jaz sem jih tudi poklicala in jim povedala, da jih sploh ne gledam in naj me zbrišejo ven, pa mi je ena zelo “prijazna” gospa povedala, da zaradi nje grem lahko tudi živet drugam, amprak RTV bom vseeno plačala, ker če ne me bodo pa zakonsko iztožili. Uboga država, ki daje potuho takim zajedalcem.
Za odjavo od narocnine RTV naredite sledece: Napisite izjavo, da v svojem stanovanju nimate nobenega radijskega in televizijskega sprejemnika in izjavo posljite (najbolje priporoceno) na RTV (mislim, da sluzba za narocnino). Ze naslednji mesec ne boste dobili vec poloznice. V zakonu o RTV namrec pise, da lahko z izjavo dokazes, da nimas RTV sprejemnika.
Preverjati pa tako ali tako ne morejo, ker nihce ne sme vstopiti v tvoje stanovanje brez privolitve stanovalca……, in zato tudi ne preverjajo.
Pretirano ni kaj….glede na to, da mislim da Lado niti ni ne vem kaj šolan…..ampak v Sloveniji bo vedno tako…..enormne razlike med ljudmi…..
Pri pripravi pa onadva nimata kaj dosti, kakor jaz vem, so za to odgovorni drugi, prepričajte se in poglejte špico na koncu….še teksta se mu ni treba učit, ker itak bebla tja v en dan…..
Lado in Anja sta sploh ena redkih voditeljev, ki si zaslužita vsak tolar ki ga dobita, ker sta spontana, zabavna, zanimiva… A misliš, da kretenski Mario za svojo idiotsko oddajo dobi kej manj keša? Pa polno ostalih brezveznih, dolgočasnih voditeljev, pri katerih lahko samo crkneš od dolgčasa dobiva isto visoke honorarje. Grem stavt, da večina ljudi, sploh ni sposobnih narest oddajo tako zanimivo in spontano kot jo znata Lado in Anja. Kar poglej malo druge voditelje pa boš vidu da so vsi zadrgnjeni, zategnjeni in napiflani ko roboti. Veš je tudi umetnost biti sproščen in spontan pred kamero, sploh pri nas v Sloveniji. Poglej malo tuje oddaje, kakšen sproščen šov znajo narediti, ne pa pri nas, ko se pred kamero vsak še svoje sence boji.
Upam, da bo kdaj na televiziji delalo še več takšnih Ladotov in Anj.
Ne verjamem, da gre za neto plačo. Na RTV so redno zaposleni bolj ljudje iz starejše generacije, Miša Molk in podobni, mlade pa najemajo samo za honorar. Če so pa uspešni, jih pa najbrž še raje na kratko držijo, ne pa da bi jih redno spravili v zavod in jih bi potem ta mladina ta stare še izrinila. Tako da 440.000 je najbrž honorar. In od tega si morata sama plačevati prispevke in davke in kar že. Ali kdo zagotovo ve, da je to neto plača in da sta potemtakem tam redno zaposlena?
nista redno zaposlena
Rado, zakaj te pa ne motijo plače direktorjev zdravstvenih zavodov, ki dobijo po 2 milijona tolarjev mesečno!!!!! plus nagrajevanja itd.
tudi tukaj gre denar iz tvojega in mojega žepa pa vsi vemo, kako je zdravstvo v k….. in kako ni denarja za naprave in zdravila
da sploh ne govorimo o uslužbencih raznih ministrstev……
sicer pa je povprečna plača novinarja v informativnem programu, kjer ni prostih vikendov, praznikov, ne 8-urnega delovnika- okrog 200 tisoč sit, z vsemi dodatki
za primerjavo- novinar inf. programa na orf dobi 3-4 tisoč evrov
Rado, jaz se pa s tamo popolnoma strinjam. In vsem tistik, ki blejate, koliko priprav in ne vemčesaže morata dati skoz pred oddajo: japajade. Zakaj so pa scenaristi, pa producenti, pa uredniki, pa stilisti, čistilke, kuhalci kave in vsi ostali? Dejte no, ne ga srat ljudje.
Pa vmes sto tisoč prispevkov: od tiste Lorelle, ki ima platfus na faci, pa Duleta, pa tista rubrika o potepanjih, ki ni več to, kar je bila, pa poročila, in še en kup vmesnega dreka.
Mislim, da kar lepo zabavno na izi preživita vsako nedeljo na TV in jima ni nič hudega.
Spet slovenska fovsarija?
Oddaja je lusna, par je sproscen, gledajo ju stari in mladi. Govori se o vsem, potovanju, politki, zanimivosti, modi, avtomobilih….
PA KAJ!? Super, ce imata toliko place.
Ogromno je folka v Sloveniji, ki si nakrade denar ( na tak ali drugacen nacin) in si taksne “place” res ne zasluzi.
Tako, da ne bluzi. Ne placuj narocnine, pa je.
dragi moji, naročnino je treba plačevati, pa ne zaradi programa TVS, ampak za oddajnike. To pomeni, da tudi za tiste, ki oddajajo program pop tv in a kanal in še 100 tv postaj v sloveniji. vam je zdaj bolj jasno?
kar se pa njune plače tiče, je čisto uredu. onadva sta javni osebi, voditelja. kok pa mislite, da imajo drugi voditelji?? rado, tiste 3 jurje k plačaš na mesec za televizijo, pa res ni velik. in to je državna firma, tako je. ti se lahko buniš tukaj, pa ne boš nič spremenil.
Pa boli te k . . . . koliko dobita! Itak jih ne morem gledat, ker sta totalna debila! Da pa se o Duletu sploh ne pogovarjam, ker mi gre na kozlanje, ko se pojavi! Pa Hribar si tudi misli, da je smešen s svojimi idiotsko – bolanimi fintami. Kek pa je tak bil pika na i v tej nedeljski gluposti.
LP!
Heh, kaj je Ladotovih 440 flik v primerjavi z mojimi 720.000….hehe
Pa poslušte tudi to!
Ko gre Lado vodit še kakšno “tezgo”, to pomeni kakšno fuš prireditev prib. 30 min. do ure, nikoli ne računa pod 100.000 SIT. Mislim pa, da ima najmanj 3 do 5 takšnih prireditev v povprečju na mesec…Mal zračunite kolk mu to na mesec znese, riti foušne..hehe
Forum je zaprt za komentiranje.