Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek 75% Slovencev predebelih

75% Slovencev predebelih

M & S če je kdo tule užaljen in izgublja živce, sta ta trenutek to edinole vidva – jaz in očitno skoraj vsi ostali se namreč le zabavamo …

Vedno sem namreč mislil, da je MON namenjen temu in ne “smrtno – resnim” reakcijam in bolanim žalitvam za vsako malenkost .

Si predstavljaš, da dva taka postavna fanta umreta nedolžna. REs bosta morala v akcijo.

Po tem, kar je opaziti in zaznati v dosedaj izbruhani vsebini dotične dvojice M&S , bi znala biti ta trditev zelo dober približek resnice .

Si predstavljaš, da dva taka postavna fanta umreta nedolžna. REs bosta morala v akcijo.[/quote]

čisto bi sedlo, da imata bele krste z belimi čipkami ☺
pa, da jih stare mame nesejo na ramah črnem ☺

[sup]tnx … da sem car sem pa imel že teme tukaj ☺[/sup]

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Fant, ti se še v življenju nisi zabaval, ne veš niti kaj pomeni to zabava. Preresen si za ta forum, poboljšaj se do naslednjič

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ura je 15:30 … javni sektor očitno zapira svoja vrata … hrup se je polegel … akterji so šli delat gužvo na ceste ali pa čakat v vrsto za študentske mesečne vozovnice, ker so v vsej vnemi pozabili, da jih bodo jutri morda že potrebovali …

Skratka – če še ni konec zabave, je polčas definitivno mimo …

A zdej bom glavne akterje srečala še na cesti?:)) Aja, ne bom, ker sem še v službi:).

Heh, se pofočkam, da ne booš mislil, da sem iz JU. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mene zanima zakaj ne morem pripeti slike svoje postave, ker mi piše nepravilen tip datoteke :))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Al ti napiše, da je prevelik obseg?:))

Se pofočkam, sem JU pa sem še v službi. Začnemo ob 9ih. Torej je treba viset na monu do 17ih.

Upam, da res ne . Ja to bi bilo pa res že preveč …

Pa menda nimamo na MON-u kakšne ure za “pofočkat”. Če pa že, le kdo bo imel na osnovi tu oddelanih ur “najvišjo plačo” . Mogoče pa res NM-3w, ki se je ponujal da časti pijačo …

Res je… še bolj pa je vredna tista da ga nisva ziritirala… ker samo nekdo ziritiran bi šel to pisat za nekoga… meni se nebi dalo 😉

Starček pa itak nima kaj za delat več pa piše neke fore 😉

No vsaj nekaj zna če mišic nima ;)[/quote]

Ni vse v mišicah 🙂
Najbrž si že slišal da je pero močnejše od meča…[/quote]

ahahahahah povej tole Zavcu pa ti napiši nekaj na list pred njim on pa ti naj spusti svojega krožnega 😉 pa bova vidla kaj je močnejše 😉

To je morda najslabši pregovor v zgodovini 😉

Al pa povej to Atomski bombi ko eksplodira 😉

brezveze….

Aja vse ostale trenutke si bil pa to ti al kak?

dobro si povedal… čestitke 😉

Ti samo pazi da se tvoja trlica ne zlomi ko porivaš 😉

Zanimivo je da smo te pripravli do tega da še kar in kar pišeš čeprav se ne zanimaš za naju in te boli K al kakorkoli si že napisal…. a v čisto vsakem prispevku si omenil nekoga izmed naju dveh…

Evidentno je da starunklu kot si ti ne dava miru in se hoče pokazat da je še dovolj mlad in čvrst da se lahko gre z mladimi… pojdi prosim po tablete ker drugač te bo bolela glava …….

NM-3w je itak že na 12 tabletah dnevno…. drugač mu srce ne laufa…

Saj bo opica z dolgim nikom ki se mi ga neda pisat…. če ne prej boš spet mlad na svoj pogrebni dan…. ko boš najmlajši med mrtvimi hahahahahaha

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Samo res, ko gre javna uprava domov, forum potihne.

Dons si pa res u kurcu, ko se tako “napenjaš” …
Pazi, če se ne boš po pomoti usral, ti bo pa kakšna preveč našponana mišica počla …
Vse bistveno, kar si danes spisal, si pa oglej zgoraj v citatu …

Eni delamo do 17:00 ….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Al ti napiše, da je prevelik obseg?:))[/quote]

Ne napiše mi nepravilen tip datoteke. Bi rad dal tle gor fotko, da zaprem usta ronki :))

Javna uprava tu in tam še miga.
Daj Seba, da te vidimo. Mogoče boš pa končno dobil kako žensko.

Dons si pa res u kurcu, ko se tako “napenjaš” …
Pazi, če se ne boš po pomoti usral, ti bo pa kakšna preveč našponana mišica počla …
Vse bistveno, kar si danes spisal, si pa oglej zgoraj v citatu …[/quote]

Nisem jaz ti ki bi bil brez mišic da nebi zmogel zadržat tam spodaj 😉 ti maš morda take probleme jaz pač ne…

Drugač pa se evidentno vidi kako ne zmoreš brez mene… skoz in skoz me omenjaš, ali pa Sadnega… saj vem da hočeš bit moški, samo si že prepozen, prestar in najverjetneje pregrd 😉

Sori…

Zdaj pa se javi na Zavodu, da ti ne plačujem socialca zastojn… pa idi vsaj na osnove pisanj prošenj…

Ronka ne morem :((

Samo tebe tudi ne bi vzel 🙂

Joj, se bom kar obesila, ker me tak čudovit moški kot je seba noče. Kako sem razočarana, da me je zavrnil. Ne bom prebolela. Pa tako čudovit moški. Tako lepo piše vsak dan tule sem. Vse ženske smo očarane nad Sebo.

Ronka kje ti tukaj vidiš javno upravo….

Marko je ziher brezposeln, za Robija nisem ziher, On_ (tough call) NM-3w = penzija …. Tale opica zgoraj 100% brezposelna, Sadni je študent, Spider je pravnik(odvetnik?)

No ribica je ziher v javni upravi ker drugje ni sposobna da bi dobla tolko plače kot pravi da je ma…

calpyso, antilopa, japkica itd… to pa nevem 😀

seba je ziher nek šmrkavc 😛 najverjetneje faliran študent :D….

Paco še en pred invalidno penzijo 😀

Dvomim da je tu dosti javne uprave, če pa so pa so ziher Marko, On_ ker onadva sta top pisca 😀

Top pisci so lahko samo v

Penziji, Javni Upravi ali nbrezposelni na socialni ….

Al ti napiše, da je prevelik obseg?:))[/quote]

Ne napiše mi nepravilen tip datoteke. Bi rad dal tle gor fotko, da zaprem usta ronki :))[/quote]

Objavi na “shrani.si” in sem objavi povezavo do slike pa da vidimo 😉

Spoštovani g. Matkic vsak tvoj stavek useka mimo dejstev in mimo resnice … vidiš, tudi po tem tvojem zadnjem zapisu, še vedno nič relevantnega za v okvirček s citati … če pa sodiš po sebi in svojih občutkih, ti pa ni treba svojih težav in svojih kompleksov lepiti na druge …

Nikakor nisem obseden z omenjanjem tebe ali tvojega mentalnega kompanjona , sta mi pa prototipa ljudi , ki vas je vse preveč okoli nas in ste del nečesa mehkega in prav nič dišečega v kar se pogreza naša družba kot celota …

Pravzaprav imaš kar prav. Kar ni brezposelno je pa javna uprava. Dvomim, da penzionisti visijo tu gor?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close