Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek 75% Slovencev predebelih

75% Slovencev predebelih

Kako vse uganem, kaj? :)))) Saj menda ne bi bila raje 2x dvajset kot 1x štirideset? 😀
Ni tako hudo, a ne. če zdravje špila, pardon, če tvoj moški špila na kitaro?? 🙂
Kosti so še čvrste, upogljivost hrbtenice zadostna, čepe lahko še vedno lulaš brez dodatne opore…. :)))[/quote]

Mislim, da je čas, da me začneš vikati! :))))[/quote]

Še zna špilati na kitaro? 😀 Če dolgo na iste strune brenka, veš, kako je pri moških…. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Mislim, da je čas, da me začneš vikati! :))))[/quote]

Še zna špilati na kitaro? 😀 Če dolgo na iste strune brenka, veš, kako je pri moških…. :)))[/quote]

A zdaj pa plonkaš od mene? :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dobrih stvari ni nikol preveč, men so pa všeč bl okrogle pa ne samo zarad videza temveč tudi karakterja

Ja itak, da ti ima dober karakter, ko se vsa obupana plazi za tabo in ti kar naprej meče naprej komplimente, namesto, da jih ti njej. No, če ti to paše seveda.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

v javnem sektorju imajo preveč časa in previsoke plače

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ja itak, da ti ima dober karakter, ko se vsa obupana plazi za tabo in ti kar naprej meče naprej komplimente, namesto, da jih ti njej. No, če ti to paše seveda.[/quote]
Kako zelo obupana je šele tista, ki gre na zmenek s teboj in ti komplimenta sploh ne upa podariti. ..:) Ali pa si ti tisti, ki s komplimenti njej kaže svojo obupanost?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja itak, da ti ima dober karakter, ko se vsa obupana plazi za tabo in ti kar naprej meče naprej komplimente, namesto, da jih ti njej. No, če ti to paše seveda.[/quote]
Kako zelo obupana je šele tista, ki gre na zmenek s teboj in ti komplimenta sploh ne upa podariti. ..:) Ali pa si ti tisti, ki s komplimenti njej kaže svojo obupanost?[/quote]
Prekrasen izpad. Daj zjokaj se otroček.

Jaz sem pa upal na zrelo odgovor, kak argument, razlago. Dobim pa nek “izpad”. cccc 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tak drek od komentarja nimam jaz kaj za argumentirat. Vsega mi pač ni potrebno citirat. Vem kaj si želel dosečti. Da bi videl moj izpad, da bom skočil v zrak, omg kaj mi je rekel, meni se pa to ja ne dogaja, povedal mu bom svoje. Ne bo se zgodilo šalabajzer. Predlagam ti, da si poiščeš drugo žrtev.

???
Če se počutiš kot žrtev, potem res ne moreva debatirat o tem, o čemer bi jaz rad. Zanimalo me je namreč, zakaj misliš, da ljudje dajejo komplimente le takrat, ko so obupani. Tako si namreč zapisal v

Po tem zapisu lahko sklepam, da je vsak, ki daje komplimente, obupan. Zato sem želel samo preverit (preden te obsodim, da je bilo res tako mišljeno) tako, da sem ti nastavil ogledalo. Samo zato, da vidiš, če ti je, kar si zapisal, res všeč. Pa vidim, da ti ni kaj preveč. Torej se nisi najbolje izrazil, predvidevam. S tem pa si bil žaljiv do “talušnega”, če se mogoče ne zavedaš.

Če je pameten, ne bo tega vzel za žalitev. Itak je še sam napisal, da so mu všeč ženske močnejše postave. Ne razumem s čim bi ga lahko potem jaz prizadel ? lol To, da so ženske močnejše postave bolj obupane od vitkih ni nobena skrivnost. Pa to govorim na splošno, ne za vsako žensko, ki obstaja na tem planetu, verjamem, da so ene bolj, druge manj samozavestne. Pa upam, da mi ne boš zdaj še tu nasprotoval, ker potem ti pa res ni pomoči, samo še ubiješ se lahko.

To, da so vitke ženske manj obupane, bi držalo samo v primeru, če se jim za to ne bi bilo potrebno truditi.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Nekatere se za to sploh ne rabijo kaj preveč trudit oz. tega ne jemljejo za tak napor, kot ti. Večina športnic se ukvarja s športom zato, ker jih to veseli. Pa prenažirati se s čipsom pred televizijskim sprejemnikom za njih ni nobena uživancija. Aja, pa če smo se slučajno narobe razumeli. Nimam v mislih tistih obešalnikov iz kosti in kože, ki se sprehajajo po modni pisti. Zame to ni vitka, ampak anoreksična ženska.

Nekatere se za to sploh ne rabijo kaj preveč trudit oz. tega ne jemljejo za tak napor, kot ti. Večina športnic se ukvarja s športom zato, ker jih to veseli. Pa prenažirati se s čipsom pred televizijskim sprejemnikom za njih ni nobena uživancija. Aja, pa če smo se slučajno narobe razumeli. Nimam v mislih tistih obešalnikov iz kosti in kože, ki se sprehajajo po modni pisti. Zame to ni vitka, ampak anoreksična ženska.[/quote]

Hja, če se nekaterim ni potrebno truditi za vitko telo, še ne pomeni, da se nobeni ni treba.
Zase lahko rečem, da imam srečo, mojih 62 kil se lepo razleze po 175 cm višine, in ker rada hodim in kolesarim, se balast ne nalaga. Ampak vse nimajo te sreče, poznam ogromno punc (tudi nekaj tipov), ki konstantno pazijo, kaj jejo, koliko jejo, pa trening tega pa tistega…
Nimajo vsi naravno vitke konstitucije, marsikdo pa pozabi biti zadovoljen z zdravim telesom, ker bi rad imel takega kot ga narekujejo modne smernice. Ali pa recimo ljudje, ki sicer niso debeli, ampak niso zadovoljni s tem, kako imajo težo razporejeno, pa delajo specifične vaje, ampak … narave se včasih preprosto ne da pretentati.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Se strinjam z napisanim.
Zakaj pa potem ti pogosto pišeš, da te nekateri podjebavamo in žalimo, če pa se samo hecamo? 🙂 Zakaj tolikokrat uporabiš besedno žalitev, če je vse le hec. Zakaj se ne nasmejiš? A zato, ker nisi pameten? 😉

Zato, ker imaš slab humor. Sem pa povsem miren pred računalnikom. Nisi tako dober provokator, kot si misliš da si, bo treba še malo potrenirat 😉

Zakaj pišem kletvice, sem pa že včeraj nekomu odgovoril. Ne mislim se ponavljat.

Zato, ker imaš slab humor. Sem pa povsem miren pred računalnikom. Nisi tako dober provokator, kot si misliš da si, bo treba še malo potrenirat ;)[/quote]
No, to tudi sprejmem… da vsakega ne znam nasmejat. :)) Fajn slišat, da si miren. Le ne vem, zakaj si me imel potrebo ignorirati nekaj mesecev, pa še kaj. Ampak, naj ostane skrivnost. 😉

To, da so vitke ženske manj obupane, bi držalo samo v primeru, če se jim za to ne bi bilo potrebno truditi.[/quote]
Živeti zdravo naj ne bi predstavljajo nekega truda.
Trud predstavljajo razne shujševalne diete in s tem občutek odrekanja, ker ženska nima zdravih prepričanj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close