75% Slovencev predebelih
Če pogledam okrog, vidim, da imamo različne kriterije in da kar je primerno za enega, ne velja tudi za drugega. Tisti, ki pa delajo raziskave, pa imajo le en kriterij.[/quote]
Jap za tebe so pravi dedi tisti z 185cm in 46kg MAX kajne?
NE tupi neumnosti že spet….
[/quote]
To si ti napisal, ne jaz. Torej neumnosti pišeš ti. In ne naveličaš se, očitno ti je v krvi. :))
“Moj pa nima nič proti mojim odvečnim kg. Vključno s kg namreč zrastejo tudi prsi. Zredila sem se za 25 kg in številka modrca je tudi za eno košarico večja. “
Hihihih, …to je dobro, za 25 kg teže dam raje eno košarico silikona noter, kot pa dodatno težo na telo, 🙂
No jaz imam sicer pri svojih 168 cm cca. 58 – 60 kg, ampak vse v spodnjem delu, zizov je bolj malo, 🙂
Zdaj si gap a dobro ujel ja 😉 to je prvo kaj sem jaz pomislil 😀
ampak kot zgleda naš vezan Robi hoče da več kot 1 ve to
MWAHAHAH[/quote]
Ampak ej, eni res ne znati misliti. 🙂
Seveda je napisal v množini. Robi je dečko, ki ima pošlihtano glavo. In če je pravi, je pri svojih letih imel seveda več kot eno žensko (govorim v času pred sedanjo gospo). Sicer pa to ni moja stvar, temveč njegova.
Ne vem, a vi pri teh letih (23, 27) še niste imeli nobene in bo ena in edina: žena, v Robijevih letih? No… saj če je tako, potem vas skoraj malo razumem zakaj pišete takšne stvari sem gor. 🙂
Zdaj si gap a dobro ujel ja 😉 to je prvo kaj sem jaz pomislil 😀
ampak kot zgleda naš vezan Robi hoče da več kot 1 ve to
MWAHAHAH[/quote]
Seveda je napisal v množini. Robi je dečko, ki ima pošlihtano glavo. In če je pravi, je pri svojih letih imel seveda več kot eno žensko (govorim v času pred sedanjo gospo). Sicer pa to ni moja stvar, temveč njegova.
Ne vem, a vi pri teh letih (23, 27) še niste imeli nobene in bo ena in edina: žena, v Robijevih letih? No… saj če je tako, potem vas skoraj malo razumem zakaj pišete takšne stvari sem gor. :)[/quote]
Robi je tak dober dečko da si nebi drznil z nobeno nič met če nebi bla njegova žena… torej ja drži kar smo rekli 😉
Japkica, je bilo to divje zate tam do 30-ega, a ne? 😀 Ah, kje je že to nazaj zate, samo še bledi spomini… :))) Cccc, romantika pa taka… ;)[/quote]
A se malo sliniš, a? :)))
Tvoja domišljija ne spreminja mojega dejstva, še manj pa vpliva nanj. Tako ti kar cepetaj in si žvižgaj kolikor hočeš. 🙂
Japkica, je bilo to divje zate tam do 30-ega, a ne? 😀 Ah, kje je že to nazaj zate, samo še bledi spomini… :))) Cccc, romantika pa taka… ;)[/quote]
Tvoja domišljija ne spreminja mojega dejstva, še manj pa vpliva nanj. Tako ti kar cepetaj in si žvižgaj kolikor hočeš. :)[/quote]
Mater, to so bila leta tam v začetku 80-tih, Kristus, mlada, brezskrbna, gibčna, nora, kaj se je to vse delalo, mladina nima pojma, možu, pardon, vnukom se ne bo sanjalo…. :))))
Japka – romantika malo, kaj to samo ti nekaj “na trdo” pa konkret? :)))
Saj imaš po svoje prav, mlade dandanes preveč komplicirajo, rabiš skoraj 2 dni, da se kolena zmehčajo…. :))))
Da razbijemo mite o postavnih in suhih Hrvaticah:
Po raziskavah so nas Hrvatje pri debelosti prehiteli.
http://www.24ur.com/specialno/nega_in_zdravje/hrvati-med-najdebelejsimi-v-evropi.html
Tvoja domišljija ne spreminja mojega dejstva, še manj pa vpliva nanj. Tako ti kar cepetaj in si žvižgaj kolikor hočeš. :)[/quote]
Mater, to so bila leta tam v začetku 80-tih, Kristus, mlada, brezskrbna, gibčna, nora, kaj se je to vse delalo, mladina nima pojma, možu, pardon, vnukom se ne bo sanjalo…. :))))
Saj imaš po svoje prav, mlade dandanes preveč komplicirajo, rabiš skoraj 2 dni, da se kolena zmehčajo…. :))))[/quote]
Spet brcaš v temo, kar pa ni nič novega. japkica je bila v začetku osemdesetih še mala japkica. 🙂
Ne vem, a vi pri teh letih (23, 27) še niste imeli nobene in bo ena in edina: žena, v Robijevih letih? No… saj če je tako, potem vas skoraj malo razumem zakaj pišete takšne stvari sem gor. :)[/quote]
Robi je tak dober dečko da si nebi drznil z nobeno nič met če nebi bla njegova žena… torej ja drži kar smo rekli ;)[/quote]
Zgleda, da je samo Japkica razumela moj odgovor, ko sem pisal v množini.
Kaj več od pogleda, pogovora, hecanja preko foruma in tu pa tam kakšno ZS, pa si res ne drznem. 🙂
Saj imaš po svoje prav, mlade dandanes preveč komplicirajo, rabiš skoraj 2 dni, da se kolena zmehčajo…. :))))[/quote]
Spet brcaš v temo, kar pa ni nič novega. japkica je bila v začetku osemdesetih še mala japkica. :)[/quote]
A tako, zdaj si v najlepših 40-tih za žensko! 🙂 Poseben žar veje iz tvojega pisanja, se vidi, da maš še na pretek energije, nisi vsega skurila v najstniških 90-tih, vidim. Ampak za tistih , da vidimo ,ena, dva, tri, štiri komade je bilo dovolj…. :)))) Peti, čakaj, a je bil to sedmi?, pa je postavil piko na i že v tem tisočletju. 😀
Kako vse uganem, kaj? :)))) Saj menda ne bi bila raje 2x dvajset kot 1x štirideset? 😀
Ni tako hudo, a ne. če zdravje špila, pardon, če tvoj moški špila na kitaro?? 🙂
Kosti so še čvrste, upogljivost hrbtenice zadostna, čepe lahko še vedno lulaš brez dodatne opore…. :)))
Kako vse uganem, kaj? :)))) Saj menda ne bi bila raje 2x dvajset kot 1x štirideset? 😀
Ni tako hudo, a ne. če zdravje špila, pardon, če tvoj moški špila na kitaro?? 🙂
Kosti so še čvrste, upogljivost hrbtenice zadostna, čepe lahko še vedno lulaš brez dodatne opore…. :)))[/quote]
Mislim, da je čas, da me začneš vikati! :))))
Forum je zaprt za komentiranje.