Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek 75% Slovencev predebelih

75% Slovencev predebelih

Namesto da bi sočustvovali ob moji težavi in govorili tolažilne besede: “Saj ni tako hudo, saj so še grši od tebe… ” bi se smejali. To ni nič tolažilno…
Ko eni “debeli” tukaj jokcajo, se jih najde en kup somišljenikov in se tolažijo, ti bi se mi pa smejala :)[/quote]

Nč, samo bič v roke, nbenih tolažilnih besed:). Se ti zdim mehka?:)))[/quote]

Niti najmanj mehka, ampak malo sočutja in empatije bi pa lahko pokazala 🙂

Ti si mi itak še kavo dolžna :)[/quote]

Kako, ti si mene povabil….da se bova ob kavi družno jokala …ali smejala…:)[/quote]

povabil že 🙂 vendar moraš zdržat tiste pol urce, in se jokcat 🙂

Sami postavni moški pa vsi po vrsti samski. Zanimivo.

Kako, ti si mene povabil….da se bova ob kavi družno jokala …ali smejala…:)[/quote]

povabil že 🙂 vendar moraš zdržat tiste pol urce, in se jokcat :)[/quote]

Torej je že odločeno vnaprej, da bom jokala…ima smisel iti na kavo ?

povabil že 🙂 vendar moraš zdržat tiste pol urce, in se jokcat :)[/quote]

Torej je že odločeno vnaprej, da bom jokala…ima smisel iti na kavo ?[/quote]

Obljuba dela dolg 🙂
Nove zavrnitve ne bom prenesel… preveč jih je bilo v tem življenju 🙂

A je tu dopoldan kdo tak, ki ni javna uprava?
Ne vem ali ste sami brezposelni tu gor ali sta sama javna uprava. Ostali pa verejtno nimajo časa. Popoldan pa forum bolj kot ne sameva.

Enkrat mi pripišete debelost, drugič maratone.

evo šanse za popraviti finančno krvno sliko SVN:
pre-debeli naj plačujejo 50% več … vsega, kar država obdavčuje ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Pa kaj bi ti?? METADONE???

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Seveda so tudi za to krive njihove žene oz. partnerice, ki svoje moške silijo, da pojedo vse ostanke od kosil in večerij. Vkolikor tega niso pripravljeni narediti, jim očitajo, da ne spoštujejo njih in njihovega truda. Posledično izgubijo one tudi voljo do seksa in s tem moške prikrajšajo še za izgubo kalorij. Pa ne le moške, temveč tudi sebe, česar pa se bistveno manj zavedajo in postajajo še bolj nezadovoljne.

Ne poznam statistike debelosti, vem pa, da biti povprecen, danes pomeni biti debel, BMI>25. Za tipe mi ni mar. Vem pa, da je zares postavna 35-letnica z BMI~21 v Sloveniji ze kar redkost. 10%? Dvomim.

Sem lihkar poračunal zase, pa mi pride 23,9

Normal weight = 18.5–24.9

Svet je lep, če si popoln.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Jebi ga , fantje, očitno sem idealen le jaz … 189 / 78 …[/quote]

Evo WYWH ti lahko upravičeno pričakuješ, da je ženska vitka. Čestitke :)[/quote]

Sori samo 189cm in 78kg je ženska mera suhega….

Pravi moški mora imeti pri skoraj 190kg VSAJ 85kg (od tega tudi nekaj mišic) ….

[img]http://i.istockimg.com/file_thumbview_approve/9421819/2/stock-photo-9421819-skinny-man.jpg[/img]

[img]http://i3.squidoocdn.com/resize/squidoo_images/-1/lens5422772_1245516896skinny-men-gain-weight.jpg[/img]

Nekaj takega zgleda ko ima moški več kot 10kg MANJ kot sta zadnji 2 cifri njegove višine v CM

189 = kg

In to na slikah tgorej niso suhi moški ampak luzerčki ki jih prvi veterček odnese 😉

Če ima moški MIŠICE potem ne MORE imeti pri 189 cm samo 78kg…. ker mišice tehtajo več!

Jaz sem ugotovo da generalno gledano kolko poznam teže marsikerega prijatelja itd. lahko z visoko gotovostjo trdim sledeče:

primer višine/primerna moška teža/prekomerna moška teža***/debelost

185cm / 75-85kg (suh) / 86-95kg / 96kg+

*** pa še tu je prekomerna samo če tip nima mišic oz. jih ima MINIMALNO. drugače se vse zamakne vsaj za 5-7kg

primer višine/primerna ženska teža/prekomerna ženska teža***/debelost

175cm / 62-67kg / 70-75kg / 76kg+

Poglejte malo okrog pa boste vidli da tele cifre kar držijo….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Moj ITM je 20.2, tako da me med omenjenih 75% ni. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Brez fotk so ITM-ji larifari:)). No, kar opogumite se, lahko brez face, da vas kdo ne pocuka za rokav na cesti:).

Pa kaj bi ti sam gledala danes? nared nekaj za to 🙂

mene je ravno prav … vsaka po dobrem valjanju pride po repete ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Tako kot “moramo” tebi verjeti na besedo, boš “morala” tudi ti nam. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Pa kaj bi ti sam gledala danes? nared nekaj za to :)[/quote]

Ne, samo recimo ITM 23 za moškega mi ne pove vsega:). Lahko je tip pošast na zunaj in na znotraj:).

Senza The Grozna, spet med nami.

Mr. Matkic hvala za izčrpen znanstven zagovor edino pravilne in zveličavne resnice o proporcih “pravega moškega” in ciničnih pripombah o onih, ki to očitno nismo …

Jaz sem konstanten po teži že 30 let, zna pa biti, da tebi z večjo muko to uspeva na krajši rok, da si se spustil v tako obsežen elaborat, ki ti je očitno pisan na kožo.

Me pa nekaj malo moti – z moškimi merami in slikami navsezadnje se ukvarjaš nekoliko preveč .
Upam le , da so ti ženske kljub vsemu pomembnejše in všečnejše, kot pa to kaže ta tvoj prispevek …

Tako kot “moramo” tebi verjeti na besedo, boš “morala” tudi ti nam. :)[/quote]

Ne meni verjeti:))). Rada bi pa verjela vam:). Gradim enostransko zaupanje:).

Ne, samo recimo ITM 23 za moškega mi ne pove vsega:). Lahko je tip pošast na zunaj in na znotraj:).[/quote]

ja kaj to tebi mar 🙂 saj ne iščeš tipa tukaj? ali pač ?:)

Ne, samo recimo ITM 23 za moškega mi ne pove vsega:). Lahko je tip pošast na zunaj in na znotraj:).[/quote]
Jst sm kjut na zunaj in na znotraj.

Jst sm kjut na zunaj in na znotraj.[/quote]

no evo enga loverja že imaš 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close