el mouradi club salima – Tunizija
Ko sem malo brskala ravno okrog tega hotela na netu, me je prav presentil odziv gostov tega hotela. Neverjetno dobro oceno ima glede na ceno. Ali pa da mogoče ljudje le ne pričakujejo preveč in so potem bolj zadovoljni, ko vidijo, da je vsaj nekaj povprečnega.
Sicer pa so napisali, da so sobe povprečne, hrana dobra, animacije tudi. Ker je ta hotel edini v verigi El Mouradi s tremi zvezdicami, se baje njihove storitve zelo na nivoju. Tako so napisali, jaz pa tu nisem bila.
Letos sem se namreč odločala med tem hotelom in Djerba Menzel. Na koncu smo vzeli ruleto 4* na Djerbi in se bomo pustili presenetiti.
Sprašuješ, če je hotel primeren za otroka. V bistvu enoletnik animacij še ne bo koristil, je pa seveda prednost, ker je hotel ob plaži, pa tudi naj bi bili lepi sprehodi v okolici do marine. Sicer pa je že sam kompleks velik, kar tudi pomeni prednost, v bistvu že sam kompleks ponuja dovolj možnosti za sprehode.
Kar se tiče hrane, pa verjetno tudi v hotelu s 5* za otroka ne boš našla kaj bistveno bolj posebnega. Vsekakor se boš pri hrani morala znajti po svoje.
Bi te pa samo opozorila, da je klima za doplačilo, v kolikor greš v višku sezone. Sicer ti pa priporočam, da še malo pogledaš hotel El Mouradi Djerba Menzel, ki je sicer malo dražji, so ga pa prijatelji, ki so tam bili tudi z malimi otroki (par mesecev) zelo pohvalili.
Dobro izberi in se lepo imej.
Kako si se odločila oz. si že rezervirala?
Mi smo včeraj hoteli še v Selima Club konec junija (rezervirano imamo že na Djerbi avgusta), pa je bil že zaseden. Prodaja se za med in če želiš po tisti pametni ceni kupit aranžma, potem pohiti. Sem pa slišala, da je hotel za mlade in družine res super. In preko Travel point (ag. Oasis) je res ugoden. Sem se včeraj prepričala – Gullet prodaja isti hotel občutno dražje (za isti termin), pa tudi otroci plačajo pavšal.
Mi smo sedaj vzel drug hotel v Tunisu. Vendar pazi – avion od 26.6. dalje vozi v Tunis, htl. Club Selima pa je oddaljen od Tunisa 135 km (za premislit glede otroka) Prav tako je povratek domov zadnji dan ob 6. uri zjutraj, kar pomeni, da je treba sredi noči na pot.
ejla,
ja smo rezervirali in gremo preko Guleta, in sicer od 9 pa do 23. junij, je sicer enih 30€ dražje, kot na oasis tours (sem jih kontaktirala, pa smo mi rekli, da letijo vedno v Tunis). Ravno zato ker Gulet leti v Monastir, smo se odločili za Gulet. Res pa je, da že naslednji termin, bi bil bistveno dražji kot pri oasis tours.
Rezervirali pa smo v poonedeljek preko sončka.
Vidim, da sem zgoraj narobe napisala. Letijo namreč od 24.6. dalje iz Lj. v Tunis, medtem ko en termin prej, mislim da 16.6. pa leti iz Zagreba v Monastir. Je pa res, da imajo uro povratka že ob 5.00 uri zjutraj, kar pa tudi ni najboljši čas. Sicer se tudi mi vračamo že ob 6. uri zjutraj domov, praktično iz hotela gremo sredi noči in od tega dneva definitivno ne bomo imeli nič.
Kakorkoli že, sedaj imamo rezervirano in upamo lahko na najboljše. Rezervirali smo El Mouradi Gammarth, ki je samo 10 min. od letališča, pa še Tunis si nameravamo ogledat.
Ko se vrneš, pa napiši kakšno mnenje o tem hotelu še nam, ki nismo uspeli pravočasno rezervirat. Uživajte.
Jaz sem bila lani z družino v El mouradi club Selima, pa vam moram povedati, da gremo letos ponovno. Potujemo preko Guleta, ker imajo slovenskega animatorja. Hrana je drugačna, vendar nismo bili lačni. Za otroke imajo urejeno vse na nivoju, odraslim pa tudi ne more biti dolgčas, saj imajo veliko animacij za otroke in odrasle. Ne bo vam žal, če se boste odpravili tja.
Danes smo ravnokar vplacali club selima v sonchku in sicer gulet touristik od 30.6. do 14.7.2009 za 14 dni in sicer smo 4x odrasli. Nas boste prepoznali po tem da smo 1 zelo velik 1 zelo sirok 1 malo manjsa in 1 srednja 🙂 punca jaz oce mama 2x 1/2 sobe.
Tako da vsi ki boste v Selimi upam da se bomo lepo druzili in da ne bo dolgcas bo kar veliko slovencev tam gremo jim pokazat da smo tapravi zurerji in vedno za druzbo.
Za vse tiste ki grejo v selimo lahko karkoli napisete na ta e-naslov, ki je vedno dosegljiv.
E-mail naslov:
danijel.si@gmail.com
Lep pozdrav vsem!
🙂
Jaz grem z družino od 1.7.-15.7. iz Maribora. Če bom videla koga zelo viskokega, zelo širokega, srednjega in manjšega, vas bom pocukala za kopalke. Mi bomo letos tam “stari gostje”, ker gremo že drugič v Selimo.
Jaz sicer ne vem, kdo je vse že bil tam, samo brez podkupnin tudi tam ne gre (podkupiš natakarja z njihovim drobižem in te streže cel dan). Je pa drugače enkratno. Tako za male in za stare. Nikak da je človeku dolgčas.
Forum je zaprt za komentiranje.