SREČA V DVOJE
Lep dan vsem!
Odločil sem se, da z vami delim svoje občutke in pač želje.
Veliko tukaj na forumu prebiram, da moški ne najdejo žensk ali ženske moških za resno vezo, kar se drži tudi mene.
Tudi sam sem poskušal preko portalov,tudi agencije mi niso tuje,bil sem tudi na dogodkih za samske in, če potegnem črto vidim, da je to bila izguba časa in seveda posledično tudi denarja.
Sem oče enega otroka,skrben in poštene osebnosti. Upal sem, da bom nekako res spoznal pošteno žensko, ampak nikakor, da pride v moje življenje. Vse kar spoznaš so ženske, katere enostavno NE VEDO,kaj si sploh želijo,pač imela bi te za nekakšno trofejo s katero bi si mogoče 1 krat na teden krajšala čas,pa uživala v razvajanju tvojega denarja,..hmmm…….ja veliko takšnih dam sem spoznal.
Res je, da želim imeti ob sebi damo,damo katera ve se obnašat kot ženska,katera ve, da kot dama lahko premika gore,,….Ne rečem, da nisem spoznal lepih,urejenih dam, ampak če ne veš pokazati ali imeti ženskega pristnega šarma,me žal ne pritegneš.
Spoštovane dame, zelo vas cenim in spoštujem, ste nekaj najlepšega kar je na planetu in zaslužite si vso spoštovanje,…AMPAK,……bodite dame in se tako tudi nosite,….MOŠKIM pa prepustite, da to tudi ostanejo….
Štejem 36 pomladi,samski par let z višjo izobrazbo,športne postave in pozitivne energije.
Spoštovana dama,če te ne moti, da sem oče zlati hčerki,bom vesel tvojega ZS sporočila.
Naj vas sreča spremlja!
Vse lepo in prav….AMPAK kje si našel ravno te strani, da objaviš svoj “oglas”?
Pa ne, da so se ti “tukajšnje dame” zdele zanimive in jim sam ne upaš (direkt preko ZS) pristopit in sedaj upaš, da bodo one naredila ta korak?
Malo mi je žal, ampak dvomim, da ti bo tako “zlahka” uspelo.
Vseeno, veliko sreče ti želim.
Za to stran sem se odločil, ker se mi zdi komunikacija in pisanje dam na velikem nivoju.(TO MISLIM, KER PREBIRAM TALE FORUM).
Vsaka dama je zanimiva in jo je potrebno spoštovati,pač razumeti.
Mogoče pa res čakam, da dama naredi korak(seveda, če se vidi v tem kar sem napisal).Vem, da nisem napisal cele knjige, ampak delček in mislim, da katera razume oz. želi pristopiti tudi bo.
In hvala, da mi želiš srečo,veliko pomeni!
Se strinjam, da je dame potrebno razumeti. Ampak v kolikor ji ne boš “dovolil”, da tudi ona razume tebe, se boš samo ti prilagajal njej. Njo v tem primeru sicer spoštuješ, sebe pa že ne več, kar pomeni, da te tudi ona ne bo mogla. Govorim hipotetično, zato, da ne bi tvojega stavka kdo narobe razumel. 🙂
Če prebiraš tale forum so dekleta kar veliko napisala kakšnega si želijo, pa kaj vse naj bi imel od značajskih do materialnih lastnosti. Bolj malo pa je bilo takih, ki so pisale, da želijo one narediti prvi korak. Ne rečem, da takih ni, pa vendar se mi zdijo v tem pogledu malo “negotove” in raje vidijo da moški pokaže zanimanje zanje, da ji nameni pozornost, nek (zdrav) interes, da se počutijo nekaj vredne dotičnemu, da se želi izpostavit zanje… saj veš lovci pa to 😉
Ti si pa celo stvar obrnil na glavo in želiš, da one tebe “pecajo”….
Se pa absolutno strinjam, da je vsaka zanimiva po svoje, samo to njim nič ne nuca…. 😉
Ona želi, da je tebi NAJBOLJ zanimiva od vseh, da bi se lahko odločila zate!
S čim si ti to s tem pisanjem pokazal? :/
Se strinjam s tabo, ampak nemorem nekaj pisati ali početi,kar nisem jaz.
TO SEM JAZ IN TAKŠEN SEM………želim dobiti, da lahko vračam(RES SEM STVAR OBRNIL NA GLAVO)…..ampak me razumi…VEDNO SEM DAJAL……zdaj pa želim tudi jaz začutiti….[/quote]Nekam glasen si za nekoga, ki si želi, da bi ga dame kliknile. Daj umiri se, saj jih boš vse preplašil 😉
Dobil boš več kot si lahko misliš, samo dvomim, da na tak način. No vsaj meni je tuja ta tvoja ideja. Malo več pokončne drže bi pa lahko pokazal, pa za začetek kak (neobremenjen) klepet z damami, kar tu na javnem delu, ti ne bi škodil. Saj če jim boš zanimiv te bodo že zvabile na ZS ali vsaj nakazale, da jih smeš tam “zmotit”, nič bat.
Malo si neučakan za toliko starega… 😉
tip misli da ga bo babnca kliklna in komaj čakala da bo ga vzela 😀
no saj po drugi strani pa punce ki iščete tiste moške tu ga mate, verjetno ma šiht pa še otroka ma kar pri vas to ni nič narobe (kao pravite da mamice z otroki niso slabe potem verjetno tudi očki niso) torej GREMO GREMO!
v resnici bi glede na forum moral biti tu NAVAL žensk ki iščejo moške v 30tih po forumih in JAMRAJO
prosim bodi tak dober in nam sporoči kolko in KATERE so kliknile ali pa samo bv jamrajo po forumih.
to je zdaj test za ženske ali res iščejo moškega v 30tih ali samo govorijo da ga iščejo najt pa ga NE ŽELIJO!
Probaj2013, morda pa bi ti pri iskanju prave dame, kakor si jo ti predstavljaš, pomagalo, če bi malce bolj opisal njene lastnosti.
V zgornjem prispevku si zapisal nekaj o sebi, nekaj o tem, česa od žensk ne želiš, skoraj nemogoče pa je razbrati, kaj iščeš. Lahko le ugibamo. Povej nekaj besed o družici, ki bi skupaj s tabo in tvojo hčerkico tvorila prijetno družino, pa se bo morda kakšna predstavnica ženskega spola prepoznala v opisu.
Odločilno je, kako ženske tebe doživljajo.
Na podlagi tvojega pisanja in izkušenj sklepam, da ženske v tebi vidijo nesamozavestnega moškega, ki se ne zna postaviti zase. Zato spoznavaš predvsem takšne, ki bi te le izkoriščale ter posledično iščeš pošteno, ki bo spoštovala tvoje lahko premakljive meje.
Takšne samozavestne pa boš spoznal šele takrat, ko boš sam dajal vtis samozavestnega in psihično zrelega moškega.
Pa kaj je zdaj to ? Ali ste vsi pripadniki moškega spola tle gor nekako “ljubosumni” ? Oz. zakaj toliko črnoglednosti?
Samo toliko v vednost, meni je njegov zapis zelo všečen. Meni ni pustil vtisa nesamozavestnosti ali da želi, da ga ženska “peca”… Meni je pustil vtis osebe, ki pušča svobodo in ne klika vsake samo zato, ker ve, da je samska (in potencialna kandidatka).
Mene vsekakor ne bi motilo, da ima hčerkico od prej, saj imam sama tudi otroke, tako da res ne vem, zakaj bi bil to problem. Pa tudi če otrok ne bi imela, imam rada otroke (samo težave, ki spadajo k življenju z otrokom ne maram ravno 😉 – povedano na splošno).
probaj2013
jaz ti želim vso srečo, da si le najdeš žensko, dekle, ki bo “dobra” partnerka tudi v tistem delu, ki se tiče tvojega otroka.
Bi pa vseeno, če smem vprašati, rada vedela, ali otrok živi pri tebi, ali pa k tebi prihaja samo za vikende oz. določene dneve… Koliko pa je stara tvoje princeska?
@it, ti bi bila krasna v kakem društvu za dvig samopodobe in dobrega razpoloženja, torej v stikih z ljudmi, ki so se na neki točki svojega življenja znašli na dnu in rabijo spodbudo in neko bilko za oprijet.
Ko že vsi ostali odnehajo, je tu vedno it s svojim večnim optimizmom. Vedno se trudiš najt tisto dobro v ljudeh… Srečen tisti, ki te ima! 😉
Ha?
Kaj pa zdaj to pomeni. Da bi vi kandidatko kot žakel moke vrgli preko ramena, pa gremo z njo… 🙂
Ali pa, prvo tožili, kakšne so današnje samske ženske, da nočejo to, se zmrdujejo nad tem, ne razumejo tega… in potem verjeli, da je nekje katera, ki se bo kar “zaljubila” v tako pisanje in to celo tako globoko, da bo ona začela “pecat” … :-/
Ali kakšen pristop si imel v mislih? To bi pa res rada slišala… 🙂
S tem pa se najbrž “moj” ne bi strinjal… 🙂
S tem pa se ziher ne bi strinjal… 😉 (hecam se. … upam vsaj… 🙂 )
Mini pa je všeč spodbudna beseda od @it, ker je vedno pozitivna in vedno da pozitiven nasvet.
Kot samska mislim, da ta opis njegovega življenja in tarnanje, da ne najde nič pametnega in kako
smo vse ženske samo uživačice in movzemo denar za večerje in ostalo, to mi pa ni bilo všeč.
Sej si je sam dovolil da jo je peljal na večerje in zapravljal svoj denar. Lahko bi jo peljal tud
nekam na izlet, na spredoh …. velik je stvari, ki nič ne stanejo.
Opiše pa nas ženske kot da smo grškle Afrodite – boginje lepote in gleda na ženske
pesimistično.
Veliko sreče pri iskanju prave ženske….
Ljubosumni na kaj ?
Verjamem, da je ženskam zapis lahko všeč, ker jim piha na dušo. Vendar se za vsemi temi besedami skriva neka miroljubna prošnja, da naj bodo ženske pridne in poštene. Namesto, da izkoriščajo moške…..
Vendar pa samozavestnega moškega, ženska ne bo izkoriščala in se ne bo počutil finančno zlorabljenega.
Probaj2013, cenim tvojo iskrenost, ker si takoj povedal, da imaš otroka. Ta forum se običajno ne uporablja za iskanje partnerjev/partneric, zato nekega navala ne bo. Strinjam se z It, da je moteča moška črnogledost na forumu in njihovo pikolovstvo. Sicer ne vem, koliko časa si brez partnerice, ampak mogoče forsiranje ni dobro. Prepusti se toku, morda boš kakšno spoznal tudi v reali.
Ha?
Kaj pa zdaj to pomeni. Da bi vi kandidatko kot žakel moke vrgli preko ramena, pa gremo z njo… 🙂
Ali pa, prvo tožili, kakšne so današnje samske ženske, da nočejo to, se zmrdujejo nad tem, ne razumejo tega… in potem verjeli, da je nekje katera, ki se bo kar “zaljubila” v tako pisanje in to celo tako globoko, da bo ona začela “pecat” … :-/
Ali kakšen pristop si imel v mislih? To bi pa res rada slišala… :-)[/quote]No prav, sem mislil nekaj napisat pa ne bom, bom raje prihranil za takrat, ko se srečava in ti bom povedal, da boš slišala 😉
Ti si pa za takrat umi ušesa :)))Črnogledost? Prej bi rekel realnost!
Črnogledi so bolj vaši komentarji, ki vam je namenjen “oglas” 😉
Črnogledost? Prej bi rekel realnost!
Črnogledi so bolj vaši komentarji, ki vam je namenjen “oglas” ;)[/quote]Ah On_ čisto si ga diskreditiral s svojim, kako ‘dvomiš, da mu bo tako zlahka uspelo’, kako je že tisto z darovi danajcev…?? drugi del je pa prispeval matkič s svojim GREMO GREMO cccccc
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Da je stara nekje 30-45, samska, lahko tudi ločena z otroki.Da ima poštimano preteklost.Zaposlena. Da je urejena oseba,čista, da ji dobro kosilo ni odveč narediti. Všeč so mi ženske katere imajo v sebi vsaj malo športnega duha,ker sem tudi sam športnik.Da rada potuje.Da je zrela, samostojna in predvsem, da je iskrena in poštena. Sam sem visok 176 cm,vitke postave,kar seveda pričakujem tudi od ženske, da je vitka.
Evo,toliko.
😉
Forum je zaprt za komentiranje.