Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali obstajajo moški, ki so…

Ali obstajajo moški, ki so…

… kljub vsemu drugačni od večine? Ki se zavedajo, koliko nam pomeni zvestoba, pripadnost…. ki jim je jasno, da lahko nekaj, kar je njim malenkost nam podre pol sveta?

Jaz bi postavil vprašanje, kjer bi bila spola zamenjana!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

to sem jaz

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Najprej porihtajte pri sebi!

Obstajajo. Ampak ne letajo v velikih jatah.

Hec je v tem, da bi babe rade enega modela, ki je lep, postaven, dobro zasluži, zraven pa naj bo še zvest. Ampak zakaj bi bil zvest, če lahko zbira med več ženskami..

Ne bo en dec do smrti jedel paprikaša, če lahko proba še segedin, špinačo, pico, lazanjo…Istega okusa s eprenaješ. Nam moškim zvestoba ni v genih.

neeee!!
pač pa jaz

Obstajajjo, še več jih je, kakor se zdi na prvi pogled.

Za enega vem da obstaja, ne vem pa s cim sem ga zasluzila!

Moj je tudi tak, pa še več:))
In tako bo tudi ostalo, moj bo za vedno;) In ja, se zavedam kaj imam!

Ne. Vsi smo kolektivno zleht in skacemo cez plot. A:p

Tudi jaz:)

Da mi po 25 letih še vedno večkrat pove, kako zelo me ima rad, da mi pomaga pri popolnoma vsaki stvari, za katero ga prosim, da me ceni, spoštuje, objame vsak dan, da ne hodi po gostilnah, da ne hodi po raznih treningih, da mu družina in otroci pomenijo vse, da hodi v službo in skrbi da nam nič ne manjka, da me pokliče po telefonu samo zato da mi pove da me pogreša…….

No ja, mogoče vem zakaj je tako. Tudi jaz sem taka kot on!

Obrabljena fraza, ki pa v tem primeru kar sodi zraven: Upanje umre zadnje.

Osebno bi dala roko v ogenj le za enega, ki se (glede na rosna leta) skorajda se ne steje med moske…. ima pa za sabo tako izkusnjo, ki ga je spremenila za vedno.

Seveda, da obstojamo :))))))

V 10 letih mi ni storil nič žalega, nimam občutka, da me zanemarja ali, da počne, kar
meni ne paše. No, razumeva se kljub temu, da ima tudi ogromno malih napak, ki jih
na račun velikih zaslug pač spregledam. Tudi sama nisem idealna, sem pa zvesta.

Če boš slučajno trofila takšnega kot si ga želiš, te bo začel najpozneje po nekaj letih dolgočasiti. Pa boš začela iskati popestritev tam, kjer je več napetosti, kjer je več pustolovskega duha. In bo šlo vse skupaj v maloro. Žal, ampak tako večina ljudi funkcionira.

zato pa se mora moški “ven spucat” do 35 leta in se šele potem resno vezati….samo z eno in imeti otroke

Če je zelo lep in zelo bogat je že avtomatsko normalno da ima ogromno oboževalk.
Če je zelo bogat in malo manj lep je že avtomatsko normalno da ima ogromno oboževalk.
Če je manj bogat in zelo lep bo iskal ženske, ki dobro izgledajo.
Če je manj bogat in malo manj lep je pa lahko kar si opisala.

so pa odstopanja heheheehehe
ženske iščete na napačnih koncih al pa ne veste kva hočte

če hočte ljubezen je četrta verianta super
če hočte denar je prva in druga zelo super verianta
če hočte zabavo pa tretja

ampak ženske pa hočte štiri različne moške v enega spravt in ne veste kva hočte to je vaš največi problem in nočte plačat ceno

Če obrok ceniš,spoštuješ,da si si ga z trudom pridelal še kako veselo lahko ješ samo paprikaš.

Da ti ne razlagam,da lahko dodaš razne začimbe…..to moški skoraj ne poznajo.Žalostno je tvoje razmišljanje.Zaradi obroka špinače pahneš vse ga si dradil vsa leta?

Mene sploh ne zanima kakšen okus ima špinača.Mah,brezveze

jaz pa mislim, da imajo vsi te lastnosti, samo ženske jih ne znamo obudit :))))

Ženske smo vsega krive, moški so nedolžni.

Jaz nič ne gradim, sem samski in to mislim ostat. Okoli pa se bom gonil, dokler mi bo kita stala.

ja valjda, če vidiš v ženski zgolj kos mesa… ki je za ponucat, potem drugačnega obnašanja od tebe niti za pričakovat ni. ravno tako tudi ženska na dolgi rok s tabo nima kaj počet, ker se te bo naveličala.

tisto o okoli gonjenju je pa tako…. še skoraj vsak gonič z leti žalostno ugotovi, da ga vedno manj žensk pošmirgla in nič ni bolj smešnega kot en ostareli kazanova, ki se matra okoli mladine in misli, da bo imel kaj uspeha…

Sem pe mlad..

In kaj ste ženske drugega, kot kosi mesa?

lubči, cajti, ko si ti lahko rekel, da si še mlad, so že mimo.
morš nekaj vedet. mogoče danes zaslužiš malce nadpovprečno plačo in maš občutek, da jih bi pol padlo pred tabo, ker jim lahko častiš večerjo. premosorazmerno z leti se bo večal tudi kupček denarja, ki bo potreben, da padejo pred tako takšne golddiggerke….. če ga boš imel… super, če ne boš sfolgal… jeba…

Ne gre za gene, gre za privzgojene vrednote. Poznam moške, ki so bili in vedno bodo zvesti. Celo do poroke so počakali glede sexa. Tako da marsikaj se najde, samo v pravih krogih se moraš vrteti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close