Ali obstajajo moški, ki so…
Hec je v tem, da bi babe rade enega modela, ki je lep, postaven, dobro zasluži, zraven pa naj bo še zvest. Ampak zakaj bi bil zvest, če lahko zbira med več ženskami..
Ne bo en dec do smrti jedel paprikaša, če lahko proba še segedin, špinačo, pico, lazanjo…Istega okusa s eprenaješ. Nam moškim zvestoba ni v genih.
Tudi jaz:)
Da mi po 25 letih še vedno večkrat pove, kako zelo me ima rad, da mi pomaga pri popolnoma vsaki stvari, za katero ga prosim, da me ceni, spoštuje, objame vsak dan, da ne hodi po gostilnah, da ne hodi po raznih treningih, da mu družina in otroci pomenijo vse, da hodi v službo in skrbi da nam nič ne manjka, da me pokliče po telefonu samo zato da mi pove da me pogreša…….
No ja, mogoče vem zakaj je tako. Tudi jaz sem taka kot on!
Če je zelo lep in zelo bogat je že avtomatsko normalno da ima ogromno oboževalk.
Če je zelo bogat in malo manj lep je že avtomatsko normalno da ima ogromno oboževalk.
Če je manj bogat in zelo lep bo iskal ženske, ki dobro izgledajo.
Če je manj bogat in malo manj lep je pa lahko kar si opisala.
so pa odstopanja heheheehehe
ženske iščete na napačnih koncih al pa ne veste kva hočte
če hočte ljubezen je četrta verianta super
če hočte denar je prva in druga zelo super verianta
če hočte zabavo pa tretja
ampak ženske pa hočte štiri različne moške v enega spravt in ne veste kva hočte to je vaš največi problem in nočte plačat ceno
Če obrok ceniš,spoštuješ,da si si ga z trudom pridelal še kako veselo lahko ješ samo paprikaš.
Da ti ne razlagam,da lahko dodaš razne začimbe…..to moški skoraj ne poznajo.Žalostno je tvoje razmišljanje.Zaradi obroka špinače pahneš vse ga si dradil vsa leta?
Mene sploh ne zanima kakšen okus ima špinača.Mah,brezveze
ja valjda, če vidiš v ženski zgolj kos mesa… ki je za ponucat, potem drugačnega obnašanja od tebe niti za pričakovat ni. ravno tako tudi ženska na dolgi rok s tabo nima kaj počet, ker se te bo naveličala.
tisto o okoli gonjenju je pa tako…. še skoraj vsak gonič z leti žalostno ugotovi, da ga vedno manj žensk pošmirgla in nič ni bolj smešnega kot en ostareli kazanova, ki se matra okoli mladine in misli, da bo imel kaj uspeha…
lubči, cajti, ko si ti lahko rekel, da si še mlad, so že mimo.
morš nekaj vedet. mogoče danes zaslužiš malce nadpovprečno plačo in maš občutek, da jih bi pol padlo pred tabo, ker jim lahko častiš večerjo. premosorazmerno z leti se bo večal tudi kupček denarja, ki bo potreben, da padejo pred tako takšne golddiggerke….. če ga boš imel… super, če ne boš sfolgal… jeba…
Forum je zaprt za komentiranje.