Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?
No, da ne bo samo tem, v katerih se sprašuje po privlačnejših ženskah, še ena tema za nas, ženske. Tudi ženske smo vizualna bitja. Tema ni namenjena temu, s kom bi bile raje v resni zvezi, prepucavanju in relativiziranju karakterja ter kvalitete moškega, temveč temu, kakšen tip moškega vam bolj požene kri po žičah preprosto takrat, ko ga zagledate, brez da pomišljate kaj drugega (kaj bi raje imele doma)… Brez kompliciranja. No, jaz priznam, da drugo. Kravatarji mi na prvi vtis (se opravičujem, samo na prvi vtis, če bi jih spoznala bolje, bi spremenila mnenje morda) delujejo anti, resni, snobovski in zateženi … Tako so mi delovali od nekdaj. Fizikalci pa bolj preprosti, mišičasti, prepoteni, dostopni …
Mi je pa enkat, ko sem prodajala delnice, pognal kri po žilah en zapet bančnik v kravati in obleki (ta obleka mi je precej anti in aseksualna), a ko sem zagledala, da se pod to zapetostjo skrivajo junaška poraščena prsa … Mmmm. Skrita divjost pod urejenostjo!
Pa ne vzet teme preveč zares … Marko, Matjažko, ne me psihološko analizirat, prosim 🙂 Sadni, brez nesramnih komentarjev, če se da 🙂
Meni tudi prvi delujejo tako kot tebi. Kar odbije me oseba v kravati in vsa uradna. Ne vem zakaj.
Fizikalci pa kaj vem, odvisno katere misliš. Jaz se ponavadi spomnim na delavce ob cesti in ti mi še niso nikoli pognali krvi po žilah, še najmanj tisti žvižgajoči.
Če pa pogledam širše ‘fizikalce’ pa ja, bi se dalo kaj najti. Recimo kmečki fantje znajo biti za pogledat, ko sušijo seno recimo. Razni reševalci (recimo na bazenu) tudi spadajo med fiizikalce?
Bodibilderji mi sploh ne diišijo, tudi razni mišičjnaki ne. Rada vidim, te naše moške pri fizičnem delu (sem pač bolj na slovenski videz udarjena, tako, da mi južnjaki fizično niso privlačni).
Mi je pa zelo privlačno, če je moški recimo zelo izobražen, dobro službo pa vse, pa ga vidiš kako fizično dela na vrtu, polju. Ja, nekak ne morem ostat samo pri videzu, samo res, res mi je všeč to, če je nekdo izobražen, ima dobro službo, pa mu ni pod častjo fizično delat, da je v prostem času v kavbojkah, trenirki…
Sicer pa nazadnje mi je kri pognal po žilah reševalec na bazenu 🙂 pa še prej mimoidoči plavalec pa enkrat kar nek Skandinavec na ulici. Skupno jim je bilo to, da so bili vsi preprosto oblečeni, atletske postave in velik nasmeh na obrazu.
Še nikoli pa me ni pritegnil neznanec v kravati, obleki.
Čvek tema kot nalašč zame, so rekli.
Takle bančnik me lahko kadarkoli dobi na kavo:
Ahhh. Pri Richardu mi je všeč, ker se je z leti polepšal (pustimo tisti vampek, ki ga zdaj krasi, tip ima navsezadnje svoja leta).
Načeloma, ampak res samo načeloma, mi pa očke za hip obstanejo prej na kakem tipu v kavbojkah in navadni beli majici kot na tipu v kravati. Kravatarji se mi zdijo kar nekam vsi isti.
Punce govorijo o fasadi hiše. Kaj pa to, kako je hiša opremljena, urejena in pospravljena od znotraj? Ali to pride s fasado samoumevno? 🙂
Uf če moški izžareva energijo in sexsualnost.
Nekaj dni nazaj sem videla moškega na traktorju brez srajce. Ooooo kako telo in prepoten sem tekla mimo 🙂 prikupen obraz zadovoljen izraz.
Drugače so mi všeč urejeni moški z dobro službo, ker meni to osebno kaže na moč, da hoče več 😉 od lifa. ( pa ni važno ali ima kavbojke ali elegantne hlače ) in da izžareva strast. Tako kot Richard na zgornji sliki :-).
Veš kako je Marko, tudi ženske včasih opravljamo mimoidoče moške glede na videz ali pa gremo kam in si jih ogledujemo in ugotavljamo kdo je fejst in oh in sploh dober za pogledat.
AMpak, vsaj, kar se mene tiče, ostane pri pogledih pa še to diskretnih, nevsiljivih.
Za zvezo si potem zberemo koga čisto drugega :). Za kakega igralca, športnika, rečem, da je fejst pa še to ne pomeni, da bi kaj več imela z njim. To je pač samo za oči. Za kaj več pa mora biti notranjost.
Čeprav vidiš tema naj bila le videz, ampak smo hitro začele mešat še druge zadeve zraven. Recimo meni moški kot ga opisuje Princess ni všeč, ker ta dražja oblačila kažejo že določene značajske poteze, ki pa niso v skladu z mojimi iskanimi.
Recimo bodibilderji: ti mi tudi pod razno niso všeč pa ne gre le za videz, ampak tudi značaj, le katera ženska bi prenašala vse tiste BB fore glede hrane,treningov?
Neeee, važna je izključno fasada. Smo pač plitka.
A bi bilo zate res čisto preveč prebrat uvodna navodila? O čem pravzaprav pišemo?[/quote]
Sem prebral navodila. Pišete o zunanjosti. Ampak, jaz verjamem, da vsak posaemznik zunanjost nekogar povezuje tudi z nekimi značajskimi lastnostmi. Čeprav se tega morda niti ne zavedamo. Že preprostapunca je to recimo ugotovila. Ni se potrebno ozirat name, če se komu zdi, da bi lahko zašli iz teme. Ignorirajte in pišite naprej o zunanjosti, kateri želite.
Ali je greh debato razširit, nadgradit? Nekateri se prav bojite zvedeti kaj več, pogledati še izven svojih lastnih okvirjev, imam občutek. Zunaj ni nevarno, celo obratno je. 🙂
A bi bilo zate res čisto preveč prebrat uvodna navodila? O čem pravzaprav pišemo?[/quote]
Sem prebral navodila. Pišete o zunanjosti. Ampak, jaz verjamem, da vsak posaemznik zunanjost nekogar povezuje tudi z nekimi značajskimi lastnostmi. Čeprav se tega morda niti ne zavedamo. Že preprostapunca je to recimo ugotovila. Ni se potrebno ozirat name, če se komu zdi, da bi lahko zašli iz teme. Ignorirajte in pišite naprej o zunanjosti, kateri želite.
Ali je greh debato razširit, nadgradit? Nekateri se prav bojite zvedeti kaj več, pogledati še izven svojih lastnih okvirjev, imam občutek. Zunaj ni nevarno, celo obratno je. :)[/quote]
Marko, lepo te prosim. Pa od kod tebi take? A ti iz vsakega vica narediš globljo filozofijo? To te morajo prijatelji imeti radi, si duša vsake zabave a ne.
Ali je greh debato razširit, nadgradit? Nekateri se prav bojite zvedeti kaj več, pogledati še izven svojih lastnih okvirjev, imam občutek. Zunaj ni nevarno, celo obratno je. :)[/quote]
Govorimo o prvem vtisu, Marko, ne o resni zvezi. Veliko moškim je seksi Urša Čepin morda (ne vem, dam primer), pa jim na kraj pameti ne pride, da bi jo imeli doma. Opažam naslednje: ljudje res povezujejo videz nekega človeka z značajem (recimo z libidom). Zapeta drobna rjavolaska bo večini moškim delovala, kot da ima povprečen libido, je pa čisto možno, da raztura v postelji.
Spet dve skrajnosti :).Sicer raje kombi, ampak le, če je tehnično varen. Bolj me pritegnejo moški s cenejšimi avti, ampak še vedno takimi, da gredo kadarkoli skozi tehnični pregled brez težav.
Tudi pri BMWjevih voznikih mi takoj pride na misel, da ta je pa snob, da je zanič voznik in tako naprej… to pa na podlagi izkušenj, ker se največkrat dogaja, da izsiljujejo, prehitevajo v škarje in podobni voznikih črnih BMW in podobnih avtih.
In avtomatsko pomislim ta je pa ziher tak in tak, če vidim da ima BMW in se moram prav opomnit, da niso vsi vozniki dragih avtov agresivni, samovšečeni in podobno.
Drugače pa moram priznati, da so mi všeč taki dogodki kot smo si ga pred časom privoščile. Bile smo na nogometni tekmi, nobeno ta šport ne zanima in smo si našle drugo zabavo. Ocenjevale smo brcajoče fante kdo je najbolj seksi :). In tekma je bila zelo zabavna. Saj ne da bi vedele koliko golov je padlo. Pa fantje so bili zelo različnih postav, niso bili športniki, ampak priložnostni igralci, torej eni suhi, drugi bolj okrogli… veliko dela.In lepi pogledi na tekajoče fante, brez kravat seveda 🙂
V bistvu jaz pišem vice, ti vidiš pa filozofijo. 😉 Seveda me imajo radi, sicer ne bi bili prijatelji. Ni logično? A vidiš, potem takole tema hitro zaide stran od rdeče niti, ker se začnejo postavljat osebna vprašanja. 😉
V bistvu jaz pišem vice, ti vidiš pa filozofijo. 😉 Seveda me imajo radi, sicer ne bi bili prijatelji. Ni logično? A vidiš, potem takole tema hitro zaide stran od rdeče niti, ker se začnejo postavljat osebna vprašanja. ;)[/quote]
Ja, čist si me pogruntal. Vau.
Resno, lepo te prosim. Sem preprost človek, ampak tako enodimenzionalen pa tudi ne. Če po babje ocenjujemo tipe, to zgleda tako. Če bomo pa šle reševat svet (ali pa mačke), pa zgleda malo drugače.
Ja, to je drugo, službene ‘uniforme’ so drugo, čeprav če gre za pravo uniformo (torej ne za bančniško, politično, direktorsko ‘uniformo’), bi tudi znale kaj pokomentirat :). Saj veš Top GUn pa tako naprej. Menda tudi pri nas, ko pride v KP kaka mornarica, ženske letijo na kup. Ne vem koliko so policaji zaželeni? Zdravniki so sigurno, samo ne vem ali zaradi uniforme ali zaradi denarcev.
Ferbčna, vidim, da bi gledale podobne moške in podoben pleh.
Forum je zaprt za komentiranje.