Včeraj je moj gledal eno vitko blondinko. Mislila sem, da bom znorela.
Poglej s tega zornega kota. To je enako, kot če bi bila v restavraciji. Torej, če je že naročil hrano, a to pomeni, da ne sme več gledati jedilnika/ponudbe?
…samozavesti punca!!!! Očitno nisi zadovoljna s seboj, pa misliš, da tudi tvoj ni in gleda po drugih. Tudi moj pogleda, pa kaj! To je čisto normalno! Tudi jaz pogledam, pa si ob tem ne mislim, kako bi se z nekom dol dala….
Delaj raje na sebi, na svoji zunanjosti, če nisi zadovoljna in predvsem na samozavesti, pa boš drugič z njim pokomentirala kako vitko bjondo!
Iztok, eno je pogledati, drugo je zjati. če imaš zraven partnerko.
To je skrajno nevljudno in nespoštljivo do partnerke.
Preberite si kak bonton, da ne boste takšni egoistični kreteni.
ena okrogla črnolasa
povej mu, da te to moti in da takšnega nespoštljivega obnašanja tudi ne boš prenašala.
Naj se kontrolira, ko je v tvoji prisotnosti in upošteva tvoja čustva.
Če noče, potem tudi veš, kam sodi.
Na smetišče zgodovine. Pojdi naprej brez njega.
Najlepše je pa skupaj pokomentirati. 🙂 To je povsem človeško. Verjame, da punce gledate tudi moške. Vendar ok, tukaj ste res bolj spretne in naredite to bolj prikrito.
Jaz se s tem popolnoma strinjam. To ni kulturno, niti spoštljivo do partnerice. Meni je najbolj nerodno takrat, ko vidim cele družinice v trgovini, pa žene zraven, dedi pa buljo kot da že 100 let niso vidli ženske, pa zraven verjetno še sanjajo kaj. Saj je res, to je normalno, da pogledaš drugo osebo. Sam sej vidiš tisti look, ki pove nekaj več. No in to je žalosto, vezani možje ki flirtajo. To pa pomeni, da v zakonu verjetno ni vse ok.
Forum je zaprt za komentiranje.