Umrl Robi Erjavec
Ena234, 10.09.2023 ob 17:44
Grozno:(((( Kaj se dogaja?
Ma nič se ne dogaja, kaj zdaj takšna panika? Odkar se vam je zgodil kovid, ste vsi v paniki, prestrašeni ko budale. Česa vas je strah?
Spomnite se 5 let nazaj ali še prej, kako so ljudje umirali, znani, pevci, glasbeniki, ni da ni. Skos bilo v novicah.
Aja, tega spomina pa nimate več?
Naj vas ne bo strah. Nehajte že paničarit.
Srčno-žilne bolezni, nezdrava prehrana, nezdrav način življenja, diabetes, rak, … Ljudje umiramo, nič novega.
Za Robija pa R.I.P.
On že ve pa ne bo povedal. Večni šarmer, navaden bralec vremena ampak živel kot playboy. Nočne izmene, levo desno, verjetno celo swing kokoši orgije. Droge alko. Sej vemo kakšni so novinarji .
Zadnji čas da novice bere AI. Take službe škodujejo KARAKTERJU . Poglejte samo Mišo Movk in Mojco Mavec. Večni frajli obsedeni z kamero.
Grozno!
Ampak Robi je imel težave z zdravjem, najbrž se spomnite kako debel je včasih…. zelo rad je jedel. Potem je šel na dieto in shujšal, ampak holesterol ni rekel zadnje… Pa tudi vreme je te dni zelo čudno, vsi okoli mene jamrajo kako se čudno počutijo, utrujeni… naj počiva v miru, zelo simpatičen napovedovalec je bil.
Groza, 10.09.2023 ob 17:38
Kaj se to dogaja. Rip Robert.
Pijandura, star enako kot Hribar, prepit kot majmun, sem ravno pred kakim tednom govoril z njegovim znancem iz NM, pravi da ga je tip požgal v neomejenih količinah, ni se mu sicer videlo kot Hribarju, kar se pa cepiva tiče, ta dva nista bila cepljena proti kovidu, toliko STA PA JA BILA PAMETNA !
Mediji, 10.09.2023 ob 17:52
NE bluzi. Tisočkrat je bilo povedano, da se Hribar NI cepil. Pa še kar gonite svoje…
Ali je bil R. Erjavec cepljen ali ne ,bodo prav gotovo objavili. Že zaradi vas, da se boste kreteni amticepilski naslajali kljub vsem verodostojnim podatkom.
Se je cepil. 3 x z astra zeneko. Na FB kroži objava iz leta 2021, ko je objavil, da se je cepil. Ne znam prilepit.
Anonimno388, 10.09.2023 ob 18:06
Pijandura, star enako kot Hribar, prepit kot majmun, sem ravno pred kakim tednom govoril z njegovim znancem iz NM, pravi da ga je tip požgal v neomejenih količinah, ni se mu sicer videlo kot Hribarju, kar se pa cepiva tiče, ta dva nista bila cepljena proti kovidu, toliko STA PA JA BILA PAMETNA !
Razlika v letih je točno 10 let. Nista enako stara.
Forum je zaprt za komentiranje.