Umrl Robi Erjavec
joj936, 10.09.2023 ob 17:56
Grozno!
Ampak Robi je imel težave z zdravjem, najbrž se spomnite kako debel je včasih…. zelo rad je jedel. Potem je šel na dieto in shujšal, ampak holesterol ni rekel zadnje… Pa tudi vreme je te dni zelo čudno, vsi okoli mene jamrajo kako se čudno počutijo, utrujeni… naj počiva v miru, zelo simpatičen napovedovalec je bil.
Simpatičen, ampak ob napovedovanju je tako hlastal za zrakom, je bilo kar tezko poslusati
Groza, 10.09.2023 ob 17:38
Kaj se to dogaja. Rip Robert.
Odprte meje so, migrantov za par Evrop pred Evropo čaka, da pride. Menjava prebivalstva se dogaja. Zato pa vam vcepljajo zaroto o kovidu, kemtralijah, da najbolj očitne ne vidite, da so meje odprte, kar je največja zarota, zarota vseh zarot.
Res ste kot čreda ovac, tja greste kamor vas vodijo največji blazneži, brez pomisleka,…
ne govori, 10.09.2023 ob 18:14
Anonimno388, 10.09.2023 ob 18:06
Pijandura, star enako kot Hribar, prepit kot majmun, sem ravno pred kakim tednom govoril z njegovim znancem iz NM, pravi da ga je tip požgal v neomejenih količinah, ni se mu sicer videlo kot Hribarju, kar se pa cepiva tiče, ta dva nista bila cepljena proti kovidu, toliko STA PA JA BILA PAMETNA !
Razlika v letih je točno 10 let. Nista enako stara.
Tudi meni je na uho prišlo, da je imel rad alkohol. Mi je pa znano da na televiziji tri četrt zaposlenih redno uživa kokain. Tako, da mislim da in ni bil izjema. Žalostno
Poznam jih kar nekaj, ki so po 40. letu (poznam podjetnika, po 30. letu, kolega je umrl za možgansko kapjo na službenem potovanju na avionu, star malo čez 40. let …), doživeli srčni infarkt ali možgansko kap. Današnji način življenja, močna hrana, premalo telovadbe in fizične aktivnosti, alkohol, droge, razuzdano življenje, nezdravljen krvni tlak ipd. ali pa samo kronična bolezen, ki v ozadju … Zdravje je samo eno. Treba je paziti na nase.
Mi je pa enkrat ustavil na štop v Novo mesto. Prijeten je bil že takrat, ko je šele začel delati na radiu.
Ena234, 10.09.2023 ob 17:44
Grozno:(((( Kaj se dogaja?
naj recejo zagovorniki cepljenja karkoli hocejo, ce je spet kak infarkt jaz menim, da je to vpliv cepiv… poznam osebo, ki je bila hud zagovirnik cepljenja, 3x cepljena, lani poleti dozivela infarkt, k sreci so ga resili.. no v bolnici na kardio je staknil tudi covid… brez simptomov, samo palcka pozitivna ns redni kontroli ored operacijo lani… po tej izkusnji je rekel da se ne cepi nikoli vec…
Si ti OK, 10.09.2023 ob 18:36
To je bilo pod g. Janšo samo v Sloveniji. To je bilo po CELI EVROPI, še strožje kot v Sloveniji in po celem svetu. Je ja ursula v bruslju naročila samo za EU za 5 MILIJADR cepiva. Cepljenje je bilo pa prostovoljno, ja.
zakaj mislis, da, se zdaj s covidom spet panika dela… ker je pfizer naredil neko novo cepivo za neko novo varianto, eu ga je po hitrem postopku odobrila in zdaj pred jesen zima sezono virusov se dela propaganda strasenja, da se cepivo spravi v promet… upajo, da bo folk nasedel…
posledice tega pa se dogajajo in ne vem zalak bi ljudje to zanikali, to ni stvar anticepilcev, sami so kasneje pri pfizerju priznali, da je povecano tveganje za bolezni povezane s srcem, tudi strdki v pocezavi s cepljenjem niso novost…. kdir si zatiska oci si jih pac zal…
politiki so ceoljeni s placebom in dohtarji tud, zato jim nic ni… samo naivni narod so nafukavali oprostite izrazu in eni so pac slepo zaupali tem neoreverjenim zvarkom, katerih namen je samo zasluzek farmacije
najbolj očitne pa ne vidite, 10.09.2023 ob 18:17
Odprte meje so, migrantov za par Evrop pred Evropo čaka, da pride. Menjava prebivalstva se dogaja. Zato pa vam vcepljajo zaroto o kovidu, kemtralijah, da najbolj očitne ne vidite, da so meje odprte, kar je največja zarota, zarota vseh zarot.
Res ste kot čreda ovac, tja greste kamor vas vodijo največji blazneži, brez pomisleka,…
med drugim imamo pa se nase slovence nekatere, ki jokcajo kako je prevec ljudi in da je brezveze imrti otroke… ni cudn da nas bodo izrinili in bomo izumrli… ce sami za svojo rodnost ne poskrbimo
Joj, premlad je bil. Žal mi je in svojcem sožalje. Roko na srce vsak se lahko zamisli, kaj je krivo, da tako mladi umirajo. Vsakem primeru me zanima, če bodo kdaj odgovarjali tisti, ki so nas prisiljevali k cepljenju. Upam, da se bo nehalo umiranje mladih takšnih, ki se približujejo penziji, to jim je bil cilj, čimveč 50,60 letnikov precepit, zakaj le? Tudi v moji družini so umrli, kar hitro po cepljenju, tako, da sem res nasprotnik cepljenja s takšnimi cepivi, ki niso verodostojna.
Resnica boli341, 10.09.2023 ob 19:06
Joj, premlad je bil. Žal mi je in svojcem sožalje. Roko na srce vsak se lahko zamisli, kaj je krivo, da tako mladi umirajo. Vsakem primeru me zanima, če bodo kdaj odgovarjali tisti, ki so nas prisiljevali k cepljenju. Upam, da se bo nehalo umiranje mladih takšnih, ki se približujejo penziji, to jim je bil cilj, čimveč 50,60 letnikov precepit, zakaj le? Tudi v moji družini so umrli, kar hitro po cepljenju, tako, da sem res nasprotnik cepljenja s takšnimi cepivi, ki niso verodostojna.
Sram vas naj bo golazen smrdljiva zabita z vašim norenjem o cepljenih. Gnoji, ne ljudje, smradovje.
Forum je zaprt za komentiranje.