Umrl Robi Erjavec
po covidu, 10.09.2023 ob 18:13
Pa daj ne, 10.09.2023 ob 17:47
Cepivo deluje. To je rezultat, ko je cepivo testirano in preizkuseno v manj kot letu dni. Za raka pa ga ze 100 let iscejo.
Kaj se dogaja, kaj se dogaja ? Kaj sprasujete bedarije.
Cepivo ni krivo, ampak covid, ki ti uniči žile, srce, možgane.
ja res je, tebi jih je res skurilo…možgane mislim, ovca
Oboje, žalostna sem, pa tako rada sem si pogledala Dolenjska News. Vedno je bil iskriv v zapisih. Nikoli ne pozabim koliko gob je našel in fotke pokazal drugim. Njegova kuhinja je morala biti zanimiv prostor. Delil je tudi super recepte. Pred par dnevi je objavil filmčka, kako si je mama srna z mladičem postregla z večerjo v bližini.
Naj mu bo lepše tam kjer je, vsem tipkarjem, ki o ljudeh pišejo po principu kazala-rekla, pa naj se vam jezik in roka posuši.
anonimno503, 10.09.2023 ob 19:06
najbolj očitne pa ne vidite, 10.09.2023 ob 18:17
Groza, 10.09.2023 ob 17:38
Kaj se to dogaja. Rip Robert.
Odprte meje so, migrantov za par Evrop pred Evropo čaka, da pride. Menjava prebivalstva se dogaja. Zato pa vam vcepljajo zaroto o kovidu, kemtralijah, da najbolj očitne ne vidite, da so meje odprte, kar je največja zarota, zarota vseh zarot.
Res ste kot čreda ovac, tja greste kamor vas vodijo največji blazneži, brez pomisleka,…
med drugim imamo pa se nase slovence nekatere, ki jokcajo kako je prevec ljudi in da je brezveze imrti otroke… ni cudn da nas bodo izrinili in bomo izumrli… ce sami za svojo rodnost ne poskrbimo
Ljudi je preveč na svetu in če ne bo Slovencev, bodo pa Afričani, meni je vseeno.
grenivka neprijavljena, 10.09.2023 ob 17:51
O groza. Ne morem verjet. Karkoli je dečko že imel, naj počiva v miru. Ne pišejo se nam dobro časi.
Spomnim se pred cca 8 ali 9 leti, je umrla njihova novinarka Špela Šipek, stara 40 let, srčni infarkt.
Hm, tedaj še ni bilo kovid cepiv, tako da teoretiki zarote ne morejo okriviti cepiva? Za Erjavca pa mislim, da ni bil cepljen.
mamka Miška, 10.09.2023 ob 19:23
Oboje, žalostna sem, pa tako rada sem si pogledala Dolenjska News. Vedno je bil iskriv v zapisih. Nikoli ne pozabim koliko gob je našel in fotke pokazal drugim. Njegova kuhinja je morala biti zanimiv prostor. Delil je tudi super recepte. Pred par dnevi je objavil filmčka, kako si je mama srna z mladičem postregla z večerjo v bližini.
Naj mu bo lepše tam kjer je, vsem tipkarjem, ki o ljudeh pišejo po principu kazala-rekla, pa naj se vam jezik in roka posuši.
Ja, on je tudi zelo rad jedel. Se ga spomnim, ko je bil še okrogel, kako je razlagal o novoletni pojedini. Zamislil si je morsko hrano, od več predjedi do več glavnih jedi…. Je tudi vse sam skuhal, mislim da je kuhanje obvladal v nulo. Takrat je bil še debel. Sigurno je imel težave s holesterolom in tlakom, ni on zastonj shujšal…. Ampak, evo, ga je stisnilo. Pa še ni bil star…. bolezen je hudič.
Anonimno 2183, 10.09.2023 ob 19:42
Ljudi je preveč na svetu in če ne bo Slovencev, bodo pa Afričani, meni je vseeno.
ce ti je vseeno, potem se pa ne oritozuj ko iz vseh koncev prihajajo v našo drzavo… in se takrat ne pritozuj nad migranti, albanci, africani, ki vsi preplavljajo evropo
Naš NIJZ noče nobenih statistik dat v poročila, ker če bi jih, bi prišli kriminalisto po vse, ki so trdili in jamčili, da je eksperimentalno gensko zdravilo varno (in učinkovito).
Kdor je pismen, pogleda presežne smrti in se zamisli.
Vsi niso od zvarkov umrli, seveda ne. Jih je pa kar precej preveč. Poiščite sami, da ne boste ponavljali varno in učinkovito in pristali z večno krivdo in moralno na nivoju najhujših.
Kako to misliš kaj se dogaja? Ljudje umirajo. Že od nekdaj. Moški v 50ih, 60ih na veliko umirajo. Tudi prej. Vedno so. Mi smo v službi pokopali 27 letnika (možganska kap), 36 letnika (srce odpovedalo), 45 letnika (poškodba). Dva sta možgansko kap preživela. En star 32, drugi 49. Moja kolegica isto preživela možgansko kap pri 32ih. Moj oče je umrl pri 62ih (možganska kap). Mama pri 71ih (rak). Da o raku pri mladih sploh ne govorim, na srečo samo ena umrla – mama od prijateljice (43), prijateljica rak na prsih (24)….ljudje zbolevajo, ljudje umirajo. Vedno so. Vedno bodo.
Drugače pa stres (kar paranoja je) zelo pospeši ta postopek. Mogoče bi se z kakšnimi manj stresnimi stvarmi raje ukvarjali, ker zdravo to ni da si toliko dela z nekimi stvarmi na katere ne morete vplivat date.
Zakaj ne objavijo statistike koliko jih je umrlo za kapjo v zadnjem letu in pol? Počakajte še kako leto ali dve. Zakorakajte do reševalcev pa jih malo povprašajte, kolikokrat na dan so morali leteti kam, ker je nekoga stisnila kap. Prevečkrat. Tisti, ki ste se cepili, priporočam, da ste tiho kot riti. Prejšnji teden je za kapjo pobralo soseda, ki se je norca delal iz nas “teoretikov zarot”. Nisem si mogel kaj, da se ne bi posmehnil novici, da je šel za mavrico. Bedak…
Forum je zaprt za komentiranje.