Umrl Robi Erjavec
Ironija, 10.09.2023 ob 20:26
Zakaj ne objavijo statistike koliko jih je umrlo za kapjo v zadnjem letu in pol? Počakajte še kako leto ali dve. Zakorakajte do reševalcev pa jih malo povprašajte, kolikokrat na dan so morali leteti kam, ker je nekoga stisnila kap. Prevečkrat. Tisti, ki ste se cepili, priporočam, da ste tiho kot riti. Prejšnji teden je za kapjo pobralo soseda, ki se je norca delal iz nas “teoretikov zarot”. Nisem si mogel kaj, da se ne bi posmehnil novici, da je šel za mavrico. Bedak…
Ti si pa čudovit človek res. Kako ti rata ne bruhnit ko se zagledaš v ogledalu? Se ti je dvignil na smrt? No upam da se ti bo tudi na tvojo, glede na to da si moški imaš hudo visoko šanso da te kmalu rukne. Pa necepljen. Kot da te to obvaruje pred kapjo :). Ni da moški že od nekdaj umirajo za tem. In to mladi, ne pri 70+. Imaš pa šanso da tebe ne seveda. Žleht ljudje vedno dolgo živijo.
uau, 10.09.2023 ob 20:33
Ti si pa čudovit človek res. Kako ti rata ne bruhnit ko se zagledaš v ogledalu? Se ti je dvignil na smrt? No upam da se ti bo tudi na tvojo, glede na to da si moški imaš hudo visoko šanso da te kmalu rukne. Pa necepljen. Kot da te to obvaruje pred kapjo :). Ni da moški že od nekdaj umirajo za tem. In to mladi, ne pri 70+. Imaš pa šanso da tebe ne seveda. Žleht ljudje vedno dolgo živijo.
Daj ne seri gluposti…
grenivka neprijavljena, 10.09.2023 ob 17:51
O groza. Ne morem verjet. Karkoli je dečko že imel, naj počiva v miru. Ne pišejo se nam dobro časi.
Spomnim se pred cca 8 ali 9 leti, je umrla njihova novinarka Špela Šipek, stara 40 let, srčni infarkt.
Nemogoče. Saj takrat še ni bilo cepiva za covid…..
Bogdan191, 10.09.2023 ob 22:05
Če je ustavljal štoparjem, je že vedel, zakaj. Homoseksualec. Pobral ga je AIDS.
Frajer daj se izpostavi s pravim imenom in priimkom da te lahko Robijeva družina toži.
Tebi pa iz srca želim da se nek šleper zaleti vate in te zmečka kot pašteto. Klošar ničvredni.
se je cepil, 10.09.2023 ob 18:12
Mediji, 10.09.2023 ob 17:52
Pa daj ne, 10.09.2023 ob 17:47
Cepivo deluje. To je rezultat, ko je cepivo testirano in preizkuseno v manj kot letu dni. Za raka pa ga ze 100 let iscejo.
Kaj se dogaja, kaj se dogaja ? Kaj sprasujete bedarije.
NE bluzi. Tisočkrat je bilo povedano, da se Hribar NI cepil. Pa še kar gonite svoje…
Ali je bil R. Erjavec cepljen ali ne ,bodo prav gotovo objavili. Že zaradi vas, da se boste kreteni amticepilski naslajali kljub vsem verodostojnim podatkom.
Se je cepil. 3 x z astra zeneko. Na FB kroži objava iz leta 2021, ko je objavil, da se je cepil. Ne znam prilepit.
Robert se ni cepil. Se kolumno je pisal o tem.
Sicer pa … Nisem cepljena, pa sem zbolela za hudo možgansko boleznijo, ki me bo pobrala.
Robi vsaj vedel ni, da bo umrl, jaz pa zase vem ….
Meni je Robi zadnje čase izgledal slabo, v njegovih očeh ni bilo več tistega žara. Pred leti je bil zelo simpatičen in karizmatičen, medtem ko mu je zadnja leta le tega manjkalo. Mislila sem, da je zbolel za kakim rakom ali kaj podobnega. In dejansko lahko, da je res bil bolan, ampak tega niso ljudje vedeli, ker eni ne želijo tega deliti z nikomer.
Škoda ga je.
R. I. P.
Anonimno 5252, 10.09.2023 ob 21:23
Celipi so se 10 nov 2021..zahvala jansi beovicevu kreku in ostalim dobickarjem
Ja pa Bog pomagaj, no!! Kot da smo samo v Sloveniji imeli covid, omejitve, cepljenje… Ironija tebe in somišljenikov je v tem, da NIČ DRUGAČE ne bi bilo, ko bi bil takrat PV Golob ali pa magari Kučan. Daj, umiri svoje konje, kar bo najprej dobro za tvoje zdravje….glede na zmazek, ki si ga spisal nad tem, se mogoče umiriš med ponavljanjem OSNOVNE SLOVNICE.
Ah nehaj no. Kaj pa Jernej Šugman? Niti 50 let ni imel. Pa novinarka na pop tv Špela Šipek? Tudi komaj 40. Oba je infarkt nesel kar nekaj let pred covidom. Kako to? Pa mojega sodelavca pri 27 letih, enega pri dobrih 40, tudi mnogo let pred covidom. Kako je to mogoče po tvoji logiki? Infarkt je že dolgo zelo pogost in že dolgo ne kosi samo med starčki v domovih za ostarele. Le da prej niste bili pozorni na to, ker vam še nihče ni opral možganov.
Anonimno 1392, 11.09.2023 ob 01:01
Ja pa Bog pomagaj, no!! Kot da smo samo v Sloveniji imeli covid, omejitve, cepljenje… Ironija tebe in somišljenikov je v tem, da NIČ DRUGAČE ne bi bilo, ko bi bil takrat PV Golob ali pa magari Kučan. Daj, umiri svoje konje, kar bo najprej dobro za tvoje zdravje….glede na zmazek, ki si ga spisal nad tem, se mogoče umiriš med ponavljanjem OSNOVNE SLOVNICE.
o bi bilo drugače, ne pravim, da cepljenja ne bi bilo, zagotovo pa ne bi bilo take prisile vanj z vsemi sredstvi, kot je to pocel Janša in mogoče se zaradi vseh omejitev, ki jih je postavljal Janša z namenom posredne prisile, marsikdo ne bi cepil.
Da cepiva v stranskih učinkih tudi v povezavi s srcno zilnim sistemom niso nedolzna priznava zdaj sam proizvajalec vecih cepiv, tako da ni potrebe po zaničevanja te moznosti vpliva na dogajanja. Nenazadnje je to priznala tudi zdravniska stroka po tem ko so pocepili ze kupe ljudi in so se zacele smrti dogajati, ampak so to zaceli opravicevati kao tveganje je, ampak je korist cepljenja vecja. Meni je to nesprejemljiv izgovor oz. opravicevanja.
Tako da ni potrebe po zanicevanju vpliva cepljenja v tej smeri, saj se tovrstni stranski ucinki priznavajo.
Petra919, 10.09.2023 ob 20:59
Jaz nisem cepljena pa sem ravno tako šla kamor sem hotla (sem se testirala in za razliko od cepljenih ki se jim ni bilo treba bila vsaj ziher negativna). Tako da to da se je bilo nujno treba cepit ste samo vi tako vrjeli.
Bolje sem pregurala kovid čas, kot cepljeni (no, kar jih poznam). Ni nujno, da je od cepiva , je pa precej verjetno. Imamo znanca, ki je po 3.dozi (dobra dva meseca) imel možgansko kap. Živel zdravo, ni kadil, pil, imel idealno težo, nič holesterola. Ja, edino bil je cca 70.
Kako je bilo z Robijem in Sašom, se ne ve.
tudi jaz necepljena, 11.09.2023 ob 08:03
Bolje sem pregurala kovid čas, kot cepljeni (no, kar jih poznam). Ni nujno, da je od cepiva , je pa precej verjetno. Imamo znanca, ki je po 3.dozi (dobra dva meseca) imel možgansko kap. Živel zdravo, ni kadil, pil, imel idealno težo, nič holesterola. Ja, edino bil je cca 70.
Kako je bilo z Robijem in Sašom, se ne ve.
Enako moja babica. Zdrava hrana, nobene pijače ali cigaret, odličnega zdravja in kondicije, nikdar v življenju pri zdravniku, istih let kot tvoj znanec in naenkrat možganska kap. Le da je to bilo pred 30 leti.
anonimno503, 11.09.2023 ob 07:40
o bi bilo drugače, ne pravim, da cepljenja ne bi bilo, zagotovo pa ne bi bilo take prisile vanj z vsemi sredstvi, kot je to pocel Janša in mogoče se zaradi vseh omejitev, ki jih je postavljal Janša z namenom posredne prisile, marsikdo ne bi cepil.
Da cepiva v stranskih učinkih tudi v povezavi s srcno zilnim sistemom niso nedolzna priznava zdaj sam proizvajalec vecih cepiv, tako da ni potrebe po zaničevanja te moznosti vpliva na dogajanja. Nenazadnje je to priznala tudi zdravniska stroka po tem ko so pocepili ze kupe ljudi in so se zacele smrti dogajati, ampak so to zaceli opravicevati kao tveganje je, ampak je korist cepljenja vecja. Meni je to nesprejemljiv izgovor oz. opravicevanja.
Tako da ni potrebe po zanicevanju vpliva cepljenja v tej smeri, saj se tovrstni stranski ucinki priznavajo.
Covid morilci so se sami izdali in dokazali, da so izvajali zločin. Ravno s tem, da zdaj zatrjujejo, da nihče nikogar ni silil v to, da si vbrizga strupene zvarke.
Čemu zdaj spet te laži, če bi bili zvarki res varni in učinkoviti ?
Hočejo se izogniti odgovornosti za storjen zločin. Upam, da jim narod sodi in vse obesi.
Forum je zaprt za komentiranje.