Zgodba treh samskih 40-letnic
Pri tebi je negativen “moški del psihe” (zelo pomembna figura je oče, kako ga je doživljaja oz. kakšen je bil ta do hčerke) , ki je sicer zelo pomemben pri ženski, negativno izražen ali destruktiven (zate, čeprav ga projeciraš na moške “luzerje”) – zato se kosaš z moškimi in jih napadaš (na forumi je izrazito nepopustljiv, ne odneha, napadalen, vpikljiv, agresiven, omalovažujoč, kastrirajoč, zgolj hladno intelektualen, problematičen odnos z moškimi). Skela se mi zdi, da ima podobno težavo, ker z moškimi zahaja v konflikte. Izrazito verbalno dvobojevanje na hladni intelektualni ravni je izrazito “moška funkcija”, ki duši vajino feminilnost.
Ampak po drugi strani pa je ženska s pomanjkljivim “moškimv sebi” nekako pasivna, podredljiva in “medla” ali neizražena, kot recimo kaka gejša, tradicionalna (muslimanska) ženska. V taki ženski pa je onemogočen za delovanje ali akcijo, zato je v takšni ženski izrazit primanjkljaj za pogum, inteligentnost, živahnost, abstraktno mišljenje, spiritualnost, iniciativa, podjetnost… Ženska je samo maternica za rojevanje in roke za kuhanje.[/quote]
Ej, ful se mi ne da prebrat tvojega citiranja kdo ve koga že. Saj ne zameriš, a ne.[/quote]
Na kratko: kastrirala si ga, zdaj mu pa ni ravno po godu.:))
Na kratko: kastrirala si ga, zdaj mu pa ni ravno po godu.:))[/quote]
Saj poznaš matjazkota:). Drgač pa ne hodim naokoli z nožem:). Zakaj bi si mazala svoje roke:).[/quote]
Ne vem če si opazila, potem si dobila še en gratis nasvet, v katerem je Matjažko …. torej, če povzamem… skratka, hotel je reči…. ok, pusti. Bv itak.:))
Saj poznaš matjazkota:). Drgač pa ne hodim naokoli z nožem:). Zakaj bi si mazala svoje roke:).[/quote]
Ne vem če si opazila, potem si dobila še en gratis nasvet, v katerem je Matjažko …. torej, če povzamem… skratka, hotel je reči…. ok, pusti. Bv itak.:))[/quote]
Matjazko je naporen. Že 3 leta se ponavlja kot stara plošča. Na začetku je bilo še zabavno, zdaj je postalo čudno. Pa saj veš, o čem govorim, a ne:). Ti si še ujeta v tej mreži, kmalu boš osvobojena…ampak ok, pustimo to, bz itak:)).
S tabo tudi nimam namena. Te to žre?[/quote]
V bistvu sem ponosen nate, da kljub moji čarobni mamljivosti ostajaš zvesta svojim načelom in ne popuščaš. Karakter pa si.[/quote]
Goldfishka pa zakaj ne daš temu fantu priložnost?
Pa glej kako se žene… Ti bi se morala preimenovati v no-mercy-fish veš…
V bistvu sem ponosen nate, da kljub moji čarobni mamljivosti ostajaš zvesta svojim načelom in ne popuščaš. Karakter pa si.[/quote]
Pa glej kako se žene… Ti bi se morala preimenovati v no-mercy-fish veš…[/quote]
Margot, s katerega planeta prihajaš?:)) Smo v virtuali, saj menda ne jemlješ vsega hudičevo resno:). Kaj ne vidiš, da sem izjemno prijazna, besede kar bruhajo iz mene:). Vsak dobi mojih 5 minut na uro:)))).
Pa glej kako se žene… Ti bi se morala preimenovati v no-mercy-fish veš…[/quote]
Margot, s katerega planeta prihajaš?:)) Smo v virtuali, saj menda ne jemlješ vsega hudičevo resno:). Kaj ne vidiš, da sem izjemno prijazna, besede kar bruhajo iz mene:). Vsak dobi mojih 5 minut na uro:)))).[/quote]
Saj vem, saj vem, samo fant ima res smolo in mu nekako vsakič uspe dobiti tvojih neprijaznih 5 min.
Jbg, baksus pač. Jaz sem pa dobra po srcu – sej veš – pa se mi nekako smili.
Margot, s katerega planeta prihajaš?:)) Smo v virtuali, saj menda ne jemlješ vsega hudičevo resno:). Kaj ne vidiš, da sem izjemno prijazna, besede kar bruhajo iz mene:). Vsak dobi mojih 5 minut na uro:)))).[/quote]
Saj vem, saj vem, samo fant ima res smolo in mu nekako vsakič uspe dobiti tvojih neprijaznih 5 min.
Jbg, baksus pač. Jaz sem pa dobra po srcu – sej veš – pa se mi nekako smili.[/quote]
Baksuz jaaaa:). Ej, imam eno super idejo. Da ne bo tvoja dobrota postala sirota…povabi ga na literček al pa dva, da se baksuz fajn ima:). Go go go:).
Hmm.
1. Direktor, ki spi s študentko, ki dela zanj, izgubi pol kredibilnosti in avtoritete, ko se to razve v kolektivu (praviloma vedno…)
2. V tem primeru postane zelo ranljiv. Če ti njegove odločitve niso všeč, lahko mu daš elegantno vedeti, da bi mogoče ta informacija zanimala njegovo ženo. Če imaš za šefa kakšnega idiota, je vedno dobro imet kakšnega takega asa v rokavu, če se slučajno
3. Če je ta direktor lastnik ali solastnik in ima ženo, ki je solastnica, pomeni taka “avanturica” ponavadi konec zakona in konec podjetja. Ali pa odprodaja deleža in sitnosti za nekaj let…
4. Vsak direktor, ki mu je kaj do svojega položaja, ugleda, podjetja, si išče mlajše meso nekje izven njegovega delovnega kolektiva. Vsaj dokler razmišlja z zgornjo glavo…
Ti sicer karikiraš. A naivno je pričakovati da recimo nek direktor ne bi skušal spraviti v posteljo mlado praktikantko ali študentko, ker to ni higiensko.[/quote]
Misliš, da je nekdo pokvarjen že zato, ker je na položaju? S tem se ne strinjam. Sicer je res, da obstaja precej “slinastih” šefov (in šefic), ampak posploševati se ne sme. Poznam namreč primere, ko je kakšna upala, da se je bo šef “usmilil”, pa nič ni bilo iz tega, niti iz njenega napredovanja ali ugodnosti.
Več je šmiranja med sodelavci, ki so istega ranga. Ti imaš preveč v glavi Clintona in Monico. :)) Ampak Clinton ga je biksal še preden je postal predsednik in bi to počel verjetno ne glede na status. Torej, štos je v značaju in ne v položaju.[/quote]
Ne vem kje ti vidiš biksanje Clintona? Kaj pa je naredil? Prav tako se mi ne zdi nič pokvarjenega če direktor spi z študentko, če je to obojestranska želja.
Jbg, baksus pač. Jaz sem pa dobra po srcu – sej veš – pa se mi nekako smili.[/quote]
Baksuz jaaaa:). Ej, imam eno super idejo. Da ne bo tvoja dobrota postala sirota…povabi ga na literček al pa dva, da se baksuz fajn ima:). Go go go:).[/quote]
A-ja, ti bi mi pa tačas čuvala moža :))) Tudi tebe je sama dobrota :)))
Baksuz jaaaa:). Ej, imam eno super idejo. Da ne bo tvoja dobrota postala sirota…povabi ga na literček al pa dva, da se baksuz fajn ima:). Go go go:).[/quote]
A-ja, ti bi mi pa tačas čuvala moža :))) Tudi tebe je sama dobrota :)))[/quote]
A ni polnoleten?:)) Hmmm, torej mu ne zaupaš:). Frka Margot, kaj naj rečem drugega:). In nimam drugih idej:). Potem le nimaš viška dobrote v sebi:).
A-ja, ti bi mi pa tačas čuvala moža :))) Tudi tebe je sama dobrota :)))[/quote]Boljš da ga GF čuva kot da ti ga baksuz spelje…. 😀
A-ja, ti bi mi pa tačas čuvala moža :))) Tudi tebe je sama dobrota :)))[/quote]
A ni polnoleten?:)) Hmmm, torej mu ne zaupaš:). Frka Margot, kaj naj rečem drugega:). In nimam drugih idej:). Potem le nimaš viška dobrote v sebi:).[/quote]
Ravno zato ker mu zaupam nočem, da bi naslednji dan odpirala teme, da si nesrečno zaljubljena do škrg. No-ja, dobra plat tega je, da bi ti marihuanca ziher ponudil svojo ramo za jokanje… :)))
Ti sicer karikiraš. A naivno je pričakovati da recimo nek direktor ne bi skušal spraviti v posteljo mlado praktikantko ali študentko, ker to ni higiensko.[/quote]
Misliš, da je nekdo pokvarjen že zato, ker je na položaju? S tem se ne strinjam. Sicer je res, da obstaja precej “slinastih” šefov (in šefic), ampak posploševati se ne sme. Poznam namreč primere, ko je kakšna upala, da se je bo šef “usmilil”, pa nič ni bilo iz tega, niti iz njenega napredovanja ali ugodnosti.
Več je šmiranja med sodelavci, ki so istega ranga. Ti imaš preveč v glavi Clintona in Monico. :)) Ampak Clinton ga je biksal še preden je postal predsednik in bi to počel verjetno ne glede na status. Torej, štos je v značaju in ne v položaju.[/quote]
Kaj je v tem “pokvarjenega”. Naravno ne more biti pokvarjeno. :)))
Za direktorja je pomembno, da je dober menedžer, da podjetje stoji solidno, da so delavci zadovoljni, da je klima dobra v firmi… Njegovo spolno življenje pa res ne vpliva na njegovo vodenje. 😉
A ni polnoleten?:)) Hmmm, torej mu ne zaupaš:). Frka Margot, kaj naj rečem drugega:). In nimam drugih idej:). Potem le nimaš viška dobrote v sebi:).[/quote]
Ravno zato ker mu zaupam nočem, da bi naslednji dan odpirala teme, da si nesrečno zaljubljena do škrg. No-ja, dobra plat tega je, da bi ti marihuanca ziher ponudil svojo ramo za jokanje… :)))[/quote]
Zaljubljena v tvojega moškega?:))) Joj Margot, čuvaj ga ja, njegov pivski trebušček, da mu kam ne pobegne:)).
Forum je zaprt za komentiranje.