Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zgodba treh samskih 40-letnic

Zgodba treh samskih 40-letnic

A-ha in potem iz tega sledi, da smo ženske za vse krive? :)))

…in spet najde, samega sebe:). Kdo si želi izgubljenega moškega:).

…in spet najde, samega sebe:). Kdo si želi izgubljenega moškega:).[/quote]
Pa saj, ko (če) ga ženska vodi, sploh ne deluje več izgubljeno. 🙂

Nadzor s sabo prinese odgovornost. Tak to je. :)))

ma ja, kaj ti bo mar.
živi in naužij si življenja, ki je v vsakem pogledu jeba. takšna (delo) ali drugačna-ta prava jeba

ta druga je božja, če hočeš vesoljska nagrada za prvo.

nič. fajn. ni kaj. dobro je to zrihtano.
by

En star čebelji pregovor pravi: Ko prideš do obale nikar ne vpij Prišel sem na konec sveta, četudi se tebi tako zdi. Ker lahko da si v Kopru.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

malo sem prebiral tvojo temo. mogoče je pa samo tema (kot noč)

tukaj nam monu si s temi svojimi predstavami nabijaš svoj brezvezni ego, ki nikomur ne koristi.
.
predvčerajšnjim si natikal “ono”
včeraj “ti dve”
danes “to”
.
jutri boš skupaj s prijateljicami Clintove hčere
“nah” se bo nad teboj navdušila sama Chelsea Clinton…pa njena mama..

ti ne poveš nič koristnega. recimo:
daj napotek ženskam kako bi one osvajale in osvojile tebe in takšne super tipe kao “što si ti”.

napiši en priročnik: kako se naj obnašajo ženske v partnerstvu, pa da obdržijo zvezo, pa to zgoraj, kako osvajati.
to lepo specificiraj po petletkah od 25-tega leta naprej.

priročnik lahko pišeš tudi tukaj. javno. sproti pa ti bomo postavljali vprašanja in ti boš kot neki big-boss odgovarjal.

Potem pa se ozri za forumskimi Markoti. 🙂

Osvajanje je en velik lari fari. Ko si nekdo, ko izstopas, ko imas videz in obnasanje, potem se dogaja. Povprecje pa fehta. Pri 20-ih, 30-ih, 40-it, …

Ful se ti dogaja in sem vesela zate,da se vse najhujše bejbe grebejo zate, ker imaš tako velicga.

Velik EGO sem mislila…

Ful se ti dogaja in sem vesela zate,da se vse najhujše bejbe grebejo zate, ker imaš tako velicga.

Velik EGO sem mislila…[/quote]
In? A za tebe se tudi kdo grebe? Sami najhujsi tipi, a ne? Imas tudi ti kaj velikega? Surlo? lol

Velik EGO sem mislila…[/quote]
In? A za tebe se tudi kdo grebe? Sami najhujsi tipi, a ne? Imas tudi ti kaj velikega? Surlo? lol[/quote]

Ne, jest mam bolj mejhno.
Surlo.

Ki se oblačijo ženstveno in imajo kariero ne sicer na vodilnem položaju, ampak zazihrano plačo malo nad povprečjem, hkrati pa mislijo, da se ves svet vrti okoli njih, imajo tudi vedno neke prijateljice, ki z njimi visijo, imajo tudi moža in otroka. Manipulirajo z vsemi, hkrati pa so te ženske največje žrtve oz tako se predstavljajo v očeh drugih, v bistvu pa so največje lisice in jim nič ne manjka. Opravljajo pa vse po tekočem traku, prijateljice, kolegice, sodelavke, moža. Skratka gre za sprevržene osebe, ki jih družba sploh ne spregleda.

https://www.youtube.com/watch?v=p9zKVpbXg00

Google/YT – where good men gone mgtow

o bože. nujno rabimo naborništvo tako za fante kot punce. nihče niti z eno besedo ne omeni zdravja. žalostno. dnar dnar dnar dnar, samo dnar. najbolje poerban. ničvredne osebe z luliko. možgani od deca, torej lezbe. večina bab je negnusnih. karieristke so zelo viosko v tem opisu. pa si človek ne bi mislil, ampak je tako. nagnusne nemarne nesramne nadute in imajo raka pol pa crknejo. pol pa imam raje kmetico zdravo in normalno.

Zgoraj ke opisanih tričetrt 40 letnic. Kariera -dela v pisarni. Poročema ali ločena ,dala bi vsakemu da si pumpa ego. Zapufana do amena. Otroc samo za izsiljevanje moža, sedaj že tolk stari da starejši skrbojo za mlajše. Če seveda ima več kot enega…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close