Zgodba treh samskih 40-letnic
Na odru igraš. Izstopi iz njega in opazuj svojo igro. Vsaj meni, ki sem orlov K iz roba Sl. goric in ne potrebujem tvojega komentarja, si zelo smešen, prepotenten in zakompleksiran filutek iz odra. Figurica si. Figurice smo, nič posebnega. Tudi tvoj tič je nekje vmes.
.
in: Zgodba treh samskih 40-letnic………..in ostale tvoje zgodbe.
.
predlagam:
“malo naprej” imaš sosednji forum Sex v mestu, pa tam opisuj te tvoje štorije in poučuj folk.
Fiši pa saj on ne govori o (tvojih) očeh. Neke druge organe ima v mislih…. 😉 :))[/quote]
Pa dobro no, to je bila prispodoba:). Ne mi rečt, da si dejansko pomislil na moje oči?:))) Kakšno barvo imam?:)[/quote]
A je pomembna barva ali to da se kaj najde v njih/da niso prazne? 😉
Saj res, samo (u)slišane želite biti. 🙂 Ni pomembno, kaj se skriva za to željo.:)[/quote]
Pišeš kot da imaš slabe izkušnje z ženskami:)). Saj te razumem po svoje, ker zdaj si z zmajevko:)).[/quote]
Le zakaj imam občutek, da bi bilo s tabo še veliko težje. 🙂
Sem pa pisal bolj na splošno, kot dobim vtis, ko berem zgodbe o tem, kako je ženskam težko najti primernega moškega.
In naštevanje takšnih in drugačnih pogojev, kaj vse mora imeti in kakšen mora biti….
Pišeš kot da imaš slabe izkušnje z ženskami:)). Saj te razumem po svoje, ker zdaj si z zmajevko:)).[/quote]
Le zakaj imam občutek, da bi bilo s tabo še veliko težje. 🙂
Sem pa pisal bolj na splošno, kot dobim vtis, ko berem zgodbe o tem, kako je ženskam težko najti primernega moškega.
In naštevanje takšnih in drugačnih pogojev, kaj vse mora imeti in kakšen mora biti….[/quote]
Z mano je nemogoče:))). Ja, pišeš na splošno, a še vseeno malo izhajaš iz svojih izkušenj, a ne:). Torej, je pri vas kaj bruhanja ognja?:)))
…v kateri bi se neveden človek lahko celo izgubil… 😉
Calypso si jih je raja kar zakrila s podvezico….. le kaj bi naj to pomenilo? :)[/quote]
Ali si pričakoval, da bom rekla, da skrivam praznino v svojih globokih modrih očeh ? :)))[/quote]
Neeeee….. 🙂
Sploh pa si s tem skrivanjem, če je že bilo, precej neuspešna… 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.