Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zgodba treh samskih 40-letnic

Zgodba treh samskih 40-letnic

Na odru igraš. Izstopi iz njega in opazuj svojo igro. Vsaj meni, ki sem orlov K iz roba Sl. goric in ne potrebujem tvojega komentarja, si zelo smešen, prepotenten in zakompleksiran filutek iz odra. Figurica si. Figurice smo, nič posebnega. Tudi tvoj tič je nekje vmes.
.
in: Zgodba treh samskih 40-letnic………..in ostale tvoje zgodbe.
.
predlagam:

“malo naprej” imaš sosednji forum Sex v mestu, pa tam opisuj te tvoje štorije in poučuj folk.

Kaj je sedaj to? Zbor “smesnih” povprecnezev?
A mislis, da mi je kaj mar, da ti delujem prepotenten? Jebi ga, ne moremo vsi ziveti zivljenje po normi slovenskega srednjega razreda. Nekdo se mora zrtvovati in zivljenje zajeti z veliko zlico. lol

Veliko žlico:)))). V mojih očeh je tvoj lajf prav tako prazen.

Še dobro, da ga ne živi s tvojimi. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Fiši pa saj on ne govori o (tvojih) očeh. Neke druge organe ima v mislih…. 😉 :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Saj res, samo (u)slišane želite biti. 🙂 Ni pomembno, kaj se skriva za to željo.:)

Saj res, samo (u)slišane želite biti. 🙂 Ni pomembno, kaj se skriva za to željo.:)[/quote]

Pišeš kot da imaš slabe izkušnje z ženskami:)). Saj te razumem po svoje, ker zdaj si z zmajevko:)).

Fiši pa saj on ne govori o (tvojih) očeh. Neke druge organe ima v mislih…. 😉 :))[/quote]

Pa dobro no, to je bila prispodoba:). Ne mi rečt, da si dejansko pomislil na moje oči?:))) Kakšno barvo imam?:)

Fiši pa saj on ne govori o (tvojih) očeh. Neke druge organe ima v mislih…. 😉 :))[/quote]

Pa dobro no, to je bila prispodoba:). Ne mi rečt, da si dejansko pomislil na moje oči?:))) Kakšno barvo imam?:)[/quote]
A je pomembna barva ali to da se kaj najde v njih/da niso prazne? 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Saj res, samo (u)slišane želite biti. 🙂 Ni pomembno, kaj se skriva za to željo.:)[/quote]

Pišeš kot da imaš slabe izkušnje z ženskami:)). Saj te razumem po svoje, ker zdaj si z zmajevko:)).[/quote]
Le zakaj imam občutek, da bi bilo s tabo še veliko težje. 🙂

Sem pa pisal bolj na splošno, kot dobim vtis, ko berem zgodbe o tem, kako je ženskam težko najti primernega moškega.
In naštevanje takšnih in drugačnih pogojev, kaj vse mora imeti in kakšen mora biti….

Pa dobro no, to je bila prispodoba:). Ne mi rečt, da si dejansko pomislil na moje oči?:))) Kakšno barvo imam?:)[/quote]
A je pomembna barva ali to da se kaj najde v njih/da niso prazne? ;)[/quote]

Barva je res nepomembna, globina šteje:).

Pišeš kot da imaš slabe izkušnje z ženskami:)). Saj te razumem po svoje, ker zdaj si z zmajevko:)).[/quote]
Le zakaj imam občutek, da bi bilo s tabo še veliko težje. 🙂

Sem pa pisal bolj na splošno, kot dobim vtis, ko berem zgodbe o tem, kako je ženskam težko najti primernega moškega.
In naštevanje takšnih in drugačnih pogojev, kaj vse mora imeti in kakšen mora biti….[/quote]

Z mano je nemogoče:))). Ja, pišeš na splošno, a še vseeno malo izhajaš iz svojih izkušenj, a ne:). Torej, je pri vas kaj bruhanja ognja?:)))

Tudi v globini je lahko ena sama velika praznina. 🙂

Če je, potem samo ogenj uporabimo za kuhanje. Energijo je treba koristno uporabiti. 🙂

Hahaha… Matjažko, tvoje replike so me nasmejale do solz.[/quote]
Ne dvomim. Sta na istem nivoju.[/quote]

To sploh ni tako slabo, zase celo menim, da nivoja nimam (ga ne rabim).

Ti ga drugi zato podelijo in podarijo, ker so tako prijazni. 🙂

Če je, potem samo ogenj uporabimo za kuhanje. Energijo je treba koristno uporabiti. :)[/quote]
A za kuhanje ?
Me menda ne kuhanje mule? :)))

Tudi v globini je lahko ena sama velika praznina. :)[/quote]…v kateri bi se neveden človek lahko celo izgubil… 😉

Calypso si jih je raja kar zakrila s podvezico….. le kaj bi naj to pomenilo? 🙂

Ti ga drugi zato podelijo in podarijo, ker so tako prijazni. :)[/quote]

Boli me đoko za forumsko (ne)prijaznost, še bolj za nivoje 🙂

Tudi v globini je lahko ena sama velika praznina. :)[/quote]…v kateri bi se neveden človek lahko celo izgubil… 😉

Calypso si jih je raja kar zakrila s podvezico….. le kaj bi naj to pomenilo? :)[/quote]

Da mi ni treba vsega videti/vedeti 🙂

Calypso si jih je raja kar zakrila s podvezico….. le kaj bi naj to pomenilo? :)[/quote]
Ne želi, da se kateri moški izgubi v njeni globini. 🙂

Ali si pričakoval, da bom rekla, da skrivam praznino v svojih globokih modrih očeh ? :)))

…v kateri bi se neveden človek lahko celo izgubil… 😉

Ne želi, da se kateri moški izgubi v njeni globini. :)[/quote]

Normalno, le kateri si želi biti izgubljen (zaradi ženske)? :)))

Jaz sem mislil, da si ženske želite, da se moški izgubi v vaših očeh. 🙂 To je neke vrste hipnoza, da je potem lažje vodljiv. 🙂

…v kateri bi se neveden človek lahko celo izgubil… 😉

Ali si pričakoval, da bom rekla, da skrivam praznino v svojih globokih modrih očeh ? :)))[/quote]
Neeeee….. 🙂
Sploh pa si s tem skrivanjem, če je že bilo, precej neuspešna… 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close