Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ŽENSKI IDEAL

ŽENSKI IDEAL

Rit pa noge. Kar je pa dovolj imo

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Rit pa noge ima tudi tista debeluška, ki si jo prilimal na prejšnji strani.

Pa k si že pr pižamah.

[youtube]Lsgs0qSybIA&list=FL4g0_2uTffeq26tEHtsRy0Q&index=76&feature=plpp_video[/youtube]

Aja, pa ne bit preveč jelly.

napačn link

[youtube]Lsgs0qSybIA&feature=related[/youtube]

cheers!

lol

Pa imaš tako samo za 1 noč ali še kaj več?

Kaj ma to veze. Jst sm mislu, da je ta tema namenjena samo zunanji lepoti. Kakšna je pa po karakterju me pa po resnici povedano bk.

Pa še enkrat, ne bit preveč jelly.

men je lustna bejbika Špelca(Atomik harmonik prej) iz radi hit….., ma je sladka,ko slastna čokolada……drugač pa na svetovni sceni Ana Ivanović, Šarapova….. tako na oko….

Zgleda, kot neka kurbica…:)

Zgleda, kot neka kurbica…:)[/quote]
Zato ker je predobra zate ?

Glede na tvoje komentarje, sadni, gre za enga mozoljavega debeluštnega najstnika, ki se punce še dotaknil ni. Po moje še niti polnoleten nisi. S svojim alteregom spajderjem vred. No, skupaj imata mogoče lih 18, lol

Frau Krivokljunova, kako se ti da s “sadjem” ukvarjati…le kako…sicer pa who cares, če je debel in poln mozoljev ter še najstnik in blablabla…who cares? Obviously you do 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

To mi pravi ženska, ki se je še par dni nazaj važla kolikokrat na dan športa pa kako bi se lahko znesla nad mano, če bi hotela. Pa še to po tem, ko mi je že napisala naj odjebm.

Na bolj zakompleksano žensko še nisem naletel na tem forumu.

Sej teb sm tud čist kul, samo priznt si bo treba počasi.

Samička, tak dan je :)))

Sadni, boš lizičko?

Tak dan…ok, tudi jaz imam tak, da bi se tolažila s Chupa Chups, a mi je nihče ne ponudi :-)))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Zgleda, kot neka kurbica…:)[/quote]
Zato ker je predobra zate ?[/quote]
Preveč popolna…:) Ne samo popolna..:)

Pa si sama postrezi..:)

Zato ker je predobra zate ?[/quote]
Preveč popolna…:) Ne samo popolna..:)

Pa si sama postrezi..:)[/quote]

Ni isto, če ti nekdo ponudi ali pa si sam vzameš, v mojih očeh ne 😉

Sadni, a ti še ni jasno, da si Krivokljunko “zamikal” :-))))) ti si pa nazaj tako hladen in grob…jao!

Tak dan…ok, tudi jaz imam tak, da bi se tolažila s Chupa Chups, a mi je nihče ne ponudi :-)))[/quote]

Ah, Chupa Chups ni L od lizike. Jaz sem imela v mislih tiste gigantske pisane okrogle, ko jih ližeš cel teden XD

Tak dan…ok, tudi jaz imam tak, da bi se tolažila s Chupa Chups, a mi je nihče ne ponudi :-)))[/quote]

Ah, Chupa Chups ni L od lizike. Jaz sem imela v mislih tiste gigantske pisane okrogle, ko jih ližeš cel teden XD[/quote]

Sem bolj skromne sorte, ti si pa kar privošči ta “luksuzno”…čeprav po nekaj dneh se že verjetno začne kaj gor nabirati, tako da te zaenkrat res ne bi, hvala…morda takrat ko mi bo vseeno kaj dam v usta :-))))

Predvidevam, da bo to takrat, ko ne boš več mela lastnih zob in boš tudi protezo pozabila not vtaknit :)))))))))

Nah, že zdaj imam umetne oz hvala, da si me spomnila, da si moram protezo sčistit…ob vikendih si jo ponavadi spucam, vsako nedeljo ob 22h zvečer…oh, kako hitro čas gre.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close