Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske so za fukat

Ženske so za fukat

qwa se pa ti v to temo siliš … ti si zrela za prižgane sveče

qwa se pa ti v to temo siliš … ti si zrela za prižgane sveče[/quote]

Kje pa! To mogoče ti potrebuješ stimulanse. Jaz ne potrebujem posebnega romantičnega vzdušja 😀

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Na primer tukaj:

[/quote]

Joj, a ta z/s manija še kar traja ? :))) No, zaradi tega in Sadnega sem na počitnicah uničila fotoaparat. :)))[/quote]

Margot, fant je vprašal, jaz sem samo odgovorila.

…še toliko sem bila prijazna, da niti smeška nisem dodala.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

qwa se pa ti v to temo siliš … ti si zrela za prižgane sveče[/quote]

Kje pa! To mogoče ti potrebuješ stimulanse. Jaz ne potrebujem posebnega romantičnega vzdušja :D[/quote]
vsa tvoja romantika bo v tem, da boš imela pizdo namesto vaze za rože

ti si toliko zagovedna, da si temo kiksnila .. kle je o fu.ku babnic tipkarija .. ne o vašem samodrku

ti si toliko zagovedna, da si temo kiksnila .. kle je o fu.ku babnic tipkarija .. ne o vašem samodrku[/quote]

Boš že prebolel.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Na primer tukaj:

[/quote]

Spet narobe Senza, ker prirejaš, kje je v zgoraj omenjenem prispevku napaka ki ga je citiral Robi (mojega)

Da ti pomagam, v spodaj citiranem stavku (mojem) mi pokaži napake s/z

Hvala Senza

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Na primer tukaj:

[/quote]

Spet narobe Senza, ker prirejaš, kje je v zgoraj omenjenem prispevku napaka ki ga je citiral Robi (mojega)

Hvala Senza[/quote]

Kakšne cheap fore imaš…

Ko ti odgovor ni všeč, pa spet malo dodatnih pravil uvedeš, a ne? 🙂

Hvala Senza[/quote]

Kakšne cheap fore imaš…

Ko ti odgovor ni všeč, pa spet malo dodatnih pravil uvedeš, a ne? :)[/quote]

pa kakšne cheap fore no, jaz sem točno CITIRAL markota da naj mi v TISTEM citatu ki ga je pokazal, najde eno s/z napako ker je bil glasn, ti se pa spet štuliš zraven, ker ne moreš brez mene kot že zadnjih nekaj mesecev če ne več.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close