Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske so za fukat

Ženske so za fukat

Meni se zdi ok, da se odpoveš potomstvu, ker si ocenil, da nisi oz. ne boš kos situacijam. Saj te nihče ne sili. Še vedno bodo ljudje, ki gledajo drugače in zaradi katerih obstaja človeštvo.
Že delaš zaloge?

Matkic, tole je pa zate, da si očistiš zastrupljeno dušo.

http://www.svetloba.si/prispevki/1262-4-razlogov-zakaj-je-imeti-otroka-najbolj-duhovna-izkusnja-na-zemlji%5B/quote%5D

Torej hočeš da smo kot v Indiji glede na prebivalstvo, tista Sveta reka je ful čista in uporabna, in konstantno večanje prebivalstva bo prineslo to v Slovenijo in Evropo 🙂

Nima veze to z mojo dušo ampak z realnostjo kaj se dogaja……. če si se ti odločla da teh problemov pač ni po Svetu in da vsi živijo tako bogato kot ti pa jaz pa še kdo, potem naj bo, ampak to ne pomeni da tega ni 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Še enkrat si preberi, kaj sem ti poslala. Otroci so ljubezen, zakaj bi se temu odpovedoval?

zato ker če uničim edini prostor kamor jih lahko spravim, potem to kar bi naj ljubil TRPI, tega pa ne želim…. je to tako težko razumet?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Si ti že na ladji?

Še nekaj. Če gledaš tako enostransko, zakaj ne bereš o raziskavah, ki jih delajo že 20 let in več, kako živeti pod vodo, v vesolju ipd. Te stvari sploh niso tako nemogoče in oddaljene.

Sploh se ne ubadaj s temi kokoškami. Ženska si želi imet otroka, zato, da se bo imela s kom za igrat, ker so jim dojenčki kjut, pa si potem še sama zaželi imet enega. Samo to je sebično dejanje, mislijo samo kaj bodo one imele od tega, kaj bo imel otrok, ko enkrat odraste, se jim pa fučka…

EB, projeciraš iz svojih lastnih izkušenj, kaj ti je naredila lastna mati. Niso vsi ljudje v tem kalupu, a veš.

ali so tebe glih kar birmali?

[img]http://shrani.si/f/T/12e/PBOgV9V/55269817.jpg[/img]

Sadni in Matkic imata še eno skupno lastnost – oba imata rada hudo “kredibilne” vire.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

ali so tebe glih kar birmali?[/quote]

Ne, pripravljam se na prvo sveto spoved. Zakaj?

Otroci niso samo ljubezen. Zato nekih pravljic vseeno ni treba prodajati. 🙂
Zahtevajo veliko truda, časa, denarja….Zato je za tistega, ki se ne čuti dovolj sposobnega, res bolje, da jih nima.
Ne vidim smisla, da se koga prepričuje in širi neko napačno predstavo.

Otroci so ljubezen, pika. Nihče pa ne pravi, da je enostavno. Robi, je frka, ko spoznavaš sebe ob svojih otrocih, a ne?:))

Zahtevajo veliko truda, časa, denarja….Zato je za tistega, ki se ne čuti dovolj sposobnega, res bolje, da jih nima.
Ne vidim smisla, da se koga prepričuje in širi neko napačno predstavo.[/quote]

Otroci so v tem času, ko bi vsi radi imeli “nekaj” od življenju, kar velika preizkušnja. Potrebno je veliko odrekanja, spremembe načina življenja – če nisi na to pripravljen, te lahko udari po glavi. Sploh moški kao ugodijo ženski, da ima otroka, oni pa isti lajf naprej furajo. Služba, šport, prijatli, gostilna … šele potem žena in otroci. Poznam kar nekaj vez, ki so po rojstvu otroka končali vezo ali pa so se odnosi spremenili do neprepoznavnosti, seveda v nekgativno smer. Tako da otrok je šok, tisti ki ni sposoben, naj ga raje nima. Kaj šele, če se rodi s kakšno napako, takšnih pa je v tem norem svetu vedno več – potem pa nimaš več svojega življenja ampak le še življenje prilagojeno otrokovemu. Zmorete to?

Ribici biološka začenja igrat, pa jo malo meče, ah ja, saj boš našla oplojevalca 🙂

Ne vidim smisla, da se koga prepričuje in širi neko napačno predstavo.[/quote]

Otroci so v tem času, ko bi vsi radi imeli “nekaj” od življenju, kar velika preizkušnja. Potrebno je veliko odrekanja, spremembe načina življenja – če nisi na to pripravljen, te lahko udari po glavi. Sploh moški kao ugodijo ženski, da ima otroka, oni pa isti lajf naprej furajo. Služba, šport, prijatli, gostilna … šele potem žena in otroci. Poznam kar nekaj vez, ki so po rojstvu otroka končali vezo ali pa so se odnosi spremenili do neprepoznavnosti, seveda v nekgativno smer. Tako da otrok je šok, tisti ki ni sposoben, naj ga raje nima. Kaj šele, če se rodi s kakšno napako, takšnih pa je v tem norem svetu vedno več – potem pa nimaš več svojega življenja ampak le še življenje prilagojeno otrokovemu. Zmorete to?[/quote]
Gazela je to realno napisala kako v resnici je.
In ker zaradi velikih pričakovanj marsikdo tega ne zmore, pa prihaja do težav. Odnos razpade, otrok je žrtev propadlega odnosa, ločenih staršev ali celo nasilja…..

Lahko še petstokrat napišeš pika in se poskušaš prepričevati, pa dejstvo ostaja, da niso samo ljubezen. 🙂
Res je, da preko otrok spoznavamo sebe in mi prav tako nismo samo ljubezen.
Tvoje samodokazovanje o neki popolnosti in ljubezni je podobno dokazovanju EB. 🙂
Resnica pa je seveda onkraj te popolnosti.

Obstaja pa tudi varianta, da jo meče že celo življenje.

Misliš ali veš?:)

Obstaja pa tudi varianta, da jo meče že celo življenje.[/quote]

Mi ti pomagaš?

Obstaja pa tudi varianta, da jo meče že celo življenje.[/quote]

Mi ti pomagaš?[/quote]

Vse je možno. Zakaj pa ne?

ali so tebe glih kar birmali?[/quote]

Ne, pripravljam se na prvo sveto spoved. Zakaj?[/quote]In ravno sedaj iščeš primernega spovednika? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Mi ti pomagaš?[/quote]

Vse je možno. Zakaj pa ne?[/quote]

Saj sem postavila vprašanje. In kakšna bo tvoja pomoč?

Ne, pripravljam se na prvo sveto spoved. Zakaj?[/quote]In ravno sedaj iščeš primernega spovednika? :)[/quote]

Ah ne, posvečenih je vedno dovolj.

In ravno sedaj iščeš primernega spovednika? :)[/quote]

Ah ne, posvečenih je vedno dovolj.[/quote]To že…. ampak jaz sem pisal o “primernem” 😉
Torej posvečen in še primeren hkrati, teh je pa malo manj, a ne? :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close