Ženske so za fukat
Matkic, tole je pa zate, da si očistiš zastrupljeno dušo.
Torej hočeš da smo kot v Indiji glede na prebivalstvo, tista Sveta reka je ful čista in uporabna, in konstantno večanje prebivalstva bo prineslo to v Slovenijo in Evropo 🙂
Nima veze to z mojo dušo ampak z realnostjo kaj se dogaja……. če si se ti odločla da teh problemov pač ni po Svetu in da vsi živijo tako bogato kot ti pa jaz pa še kdo, potem naj bo, ampak to ne pomeni da tega ni 🙂
zato ker če uničim edini prostor kamor jih lahko spravim, potem to kar bi naj ljubil TRPI, tega pa ne želim…. je to tako težko razumet?
Otroci niso samo ljubezen. Zato nekih pravljic vseeno ni treba prodajati. 🙂
Zahtevajo veliko truda, časa, denarja….Zato je za tistega, ki se ne čuti dovolj sposobnega, res bolje, da jih nima.
Ne vidim smisla, da se koga prepričuje in širi neko napačno predstavo.[/quote]
Otroci so v tem času, ko bi vsi radi imeli “nekaj” od življenju, kar velika preizkušnja. Potrebno je veliko odrekanja, spremembe načina življenja – če nisi na to pripravljen, te lahko udari po glavi. Sploh moški kao ugodijo ženski, da ima otroka, oni pa isti lajf naprej furajo. Služba, šport, prijatli, gostilna … šele potem žena in otroci. Poznam kar nekaj vez, ki so po rojstvu otroka končali vezo ali pa so se odnosi spremenili do neprepoznavnosti, seveda v nekgativno smer. Tako da otrok je šok, tisti ki ni sposoben, naj ga raje nima. Kaj šele, če se rodi s kakšno napako, takšnih pa je v tem norem svetu vedno več – potem pa nimaš več svojega življenja ampak le še življenje prilagojeno otrokovemu. Zmorete to?
Otroci niso samo ljubezen. Zato nekih pravljic vseeno ni treba prodajati. 🙂
Zahtevajo veliko truda, časa, denarja….Zato je za tistega, ki se ne čuti dovolj sposobnega, res bolje, da jih nima.
Ne vidim smisla, da se koga prepričuje in širi neko napačno predstavo.[/quote]
Otroci so v tem času, ko bi vsi radi imeli “nekaj” od življenju, kar velika preizkušnja. Potrebno je veliko odrekanja, spremembe načina življenja – če nisi na to pripravljen, te lahko udari po glavi. Sploh moški kao ugodijo ženski, da ima otroka, oni pa isti lajf naprej furajo. Služba, šport, prijatli, gostilna … šele potem žena in otroci. Poznam kar nekaj vez, ki so po rojstvu otroka končali vezo ali pa so se odnosi spremenili do neprepoznavnosti, seveda v nekgativno smer. Tako da otrok je šok, tisti ki ni sposoben, naj ga raje nima. Kaj šele, če se rodi s kakšno napako, takšnih pa je v tem norem svetu vedno več – potem pa nimaš več svojega življenja ampak le še življenje prilagojeno otrokovemu. Zmorete to?[/quote]
Gazela je to realno napisala kako v resnici je.
In ker zaradi velikih pričakovanj marsikdo tega ne zmore, pa prihaja do težav. Odnos razpade, otrok je žrtev propadlega odnosa, ločenih staršev ali celo nasilja…..
Lahko še petstokrat napišeš pika in se poskušaš prepričevati, pa dejstvo ostaja, da niso samo ljubezen. 🙂
Res je, da preko otrok spoznavamo sebe in mi prav tako nismo samo ljubezen.
Tvoje samodokazovanje o neki popolnosti in ljubezni je podobno dokazovanju EB. 🙂
Resnica pa je seveda onkraj te popolnosti.
In ravno sedaj iščeš primernega spovednika? :)[/quote]
Ah ne, posvečenih je vedno dovolj.[/quote]To že…. ampak jaz sem pisal o “primernem” 😉
Torej posvečen in še primeren hkrati, teh je pa malo manj, a ne? :))
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://shrani.si/f/T/12e/PBOgV9V/55269817.jpg[/img]