Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske so za fukat

Ženske so za fukat

Ta komentar iz youtuba bom prilepil, ki več ali manj pove vse :

“Women are for sex. and if you want to have kids then that too. Today’s times, marriage and having kids doesn’t make sense, its just a financial drain. Makes life hard. She will lose her looks once she hits 40, if not sooner. And you will always be looking at the young 20 something ass at the supermarket, and you will be in a prison mentally.”

Sadni, koliko si ti star? Kakšnih 14 – to pove ta komentar, o piscu največ in njegovi čustveni zrelosti.
Enako lahko tudi potem sklepaš tudi za svojo mater, zakaj te je rodila, če to nima smila, najbrž zato, ker je nezaščitena f** z nekim cepcem, ki je podobno razmišljal kot ti, če sklepam glede na naslov? Pa grda je kot smrtni greh, ker je +40?

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Slaba tolažba za današnje razvajenčke in mehkužneže, ki niso sposobni sprejeti odgovornosti za svoje življenje.
In zato takšni ljudje drugega ne bi delali, kot samo ženske izkoriščali kot seksualne objekte, ker nekega globljega odnosa niso sposobni ustvariti.

Saj se ne dajo izkoriščati, potem bi morale biti neumne, saj pa je Sadni pred leti tudi imel punco 1 mesec in 2 dneva. In od takrat so vse ženske k***, ne vem za kaj je bila potem dobra njegova mati, če so ženske za f***. 🙂

Saj se ne dajo izkoriščati, potem bi morale biti neumne, saj pa je Sadni pred leti tudi imel punco 1 mesec in 2 dneva. In od takrat so vse ženske k***, ne vem za kaj je bila potem dobra njegova mati, če so ženske za f***. :)[/quote]
Verjemi, da se tudi najdejo takšne, ki so naivne in se pustijo izkoristit.

Saj se ne dajo izkoriščati, potem bi morale biti neumne, saj pa je Sadni pred leti tudi imel punco 1 mesec in 2 dneva. In od takrat so vse ženske k***, ne vem za kaj je bila potem dobra njegova mati, če so ženske za f***. :)[/quote]
Verjemi, da se tudi najdejo takšne, ki so naivne in se pustijo izkoristit.[/quote]

Saj če sta oba za isto stvar, se temu ne reče izkoriščanje, ampak “vzajemna povezanost”. :)))
Ampak Sadni s temi umetnimi proteini verjeno zavira testosteron, tako da ni za eno ne za drugo. 😀

Umetnimi proteini LOOOOOOOOL

In potem naj bi jaz imel 14 let, haha 😀

Če sta..Vendar pa uvodni post nima s tem veze, ker posplošuje in ženske na splošno označuje, da jih je najbolje imeti le za seks, ker je ostalo le izguba časa in denarja. 🙂
Ker se ženske postarajo, moški pa smo vedno mladi in popolni. 🙂

Smešno je to, da jih v bistvu nimaš. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če sta..Vendar pa uvodni post nima s tem veze, ker posplošuje in ženske na splošno označuje, da jih je najbolje imeti le za seks, ker je ostalo le izguba časa in denarja. 🙂
Ker se ženske postarajo, moški pa smo vedno mladi in popolni. :)[/quote]

No, saj njegova mati je tudi ženska. 😀 Če tako misli, prav. :)))

@ Za “načitanega” mulčka Matjažkota

The possible health benefits of consuming whey protein include:

– Losing weight – according to one study, published in Nutrition & Metabolism, people who took a specialized whey fraction (Prolibra™, high in leucine, bioactive peptides and milk calcium) “lost significantly more body fat and showed a greater preservation of lean muscle compared to subjects consuming the control beverage”4

– Anti-cancer properties – Promising results were published in the journal Anticancer Research for the use of whey protein concentrate (WPC) and glutathione modulation in cancer treatment5

– Lower cholesterol – according to a study published in The British Journal of Nutrition, “there was a significant decrease in total cholesterol and LDL cholesterol at week 12 in the whey group compared with the casein (group)”6

– Asthma – whey protein could improve immune response in children with asthma. One study, published in the International Journal of Food Science and Nutrition, found that children with asthma who were supplemented with whey for one month had an improved cytokine response7

– Lowering blood pressure and reducing risk of cardiovascular disease – research published in the International Dairy Journal found that beverages that were supplemented with whey protein significantly reduced blood pressure in patients with hypertension, their risk of developing heart disease or stroke was also lower.

Drugo pa, jaz sem za razliko od tebe vsaj bil v zvezi 😀 Moja bivša je resnična, iz mesa in krvi, dejansko obstaja, a veš ? 😀

Zeh.

Sadni, koliko si ti star? Kakšnih 14 – to pove ta komentar, o piscu največ in njegovi čustveni zrelosti.
Enako lahko tudi potem sklepaš tudi za svojo mater, zakaj te je rodila, če to nima smila, najbrž zato, ker je nezaščitena f** z nekim cepcem, ki je podobno razmišljal kot ti, če sklepam glede na naslov? Pa grda je kot smrtni greh, ker je +40?[/quote]

V obzir je potrebno vzeti čas v katerem ga je rodila, in tisti čas, četudi predpostavljava da je Sadni star (tvojih) 14 let je bistveno bolj optimističen kot današnji…..

dejansko meni osebno res ni jasno, kakršnakoli nosečnost po letu 2012…. ker zdaj še samo cepec ne vidi da bo rodil otroka v večje trpljenje kot karkoli drugega (proti temu kar smo meli mi in še starejši od mene) v 70tih, 80tih, 90tih in začetku 20tih…………..

Pa ni hudo to, da bodo materialno na slabšem, ampak to da bodo v svetu polnem vedno večjih vojn in terorja, bolezni, pomanjkanja verjetno celo pitne vode ipd…………

jaz vem, da si tega za svoje otroke ne želim, si vi?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matkic, ne širi krive vere:). Želja po potomstvu je nekaj naravnega. Razmišljanje o vesoljnem potopu, destruktivne misli, negativne podobe za prihodnost…to ni normalno. Potrebuješ pomoč.

+1

Zaprita se v zaklonišče.

kake destruktivne misli? To je resnica, poglej si samo problem vode, na youtubu malo, čez 20-30 let bo vojna za vodo, ne nafto…. če ti živiš v svojem balončku prav, samo ne govorit da nekaj ni res, če nimaš prav

Ni to neki vesoljni potop iz fantazijski filmov ali Mars napada, ampak dejansko vedno manj zemlej za obdelovat, vedno več širjenja sahare oz. nerodovitne zemlje, pomanjkanje pitne vode nizki nivoji podtalnice po velikivečini Sveta itd…..

Pomoč potrebuje vsakdo ki je v zadnjih 24 mesecih spočel otroka tisti ki pa v zadnjih 3 mesecih pa rabi urgentno pomoč v stilu splava 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Na za tebe fišika, saj vem da ti kao nimaš časa to pogledat, ker tipkaš itd. ker si ful zaposlena, ampak vseeno, mogoče bo pa kdo drug pogledal:

https://www.youtube.com/watch?v=B1a3tjqQiBI

Razturaš model ! 😉

To je bolno, kar pišeš. Postavlja se vprašanje, zakaj ti še živiš? Kaj če dočakaš 80, 90 ali 100 let? Bz, da ti sploh karkoli razlagam, ker si tako površinski.

Kopipejst.

In, kako boš pomagal?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Matkic, tole je pa zate, da si očistiš zastrupljeno dušo.

http://www.svetloba.si/prispevki/1262-4-razlogov-zakaj-je-imeti-otroka-najbolj-duhovna-izkusnja-na-zemlji

Živim, ker še nisem umrl, ampak se zavedam, da ni smiselno producirat še enega zraven mene…. ne govorim da bi zdaj morali it v vrsto pa se fentat, ampak da enostavno moramo zmanjšat število ljudi, ki se bodo rojevali v prihodnosti

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close