Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske so za fukat

Ženske so za fukat

Ah ne, posvečenih je vedno dovolj.[/quote]To že…. ampak jaz sem pisal o “primernem” 😉
Torej posvečen in še primeren hkrati, teh je pa malo manj, a ne? :))[/quote]

Na kaj misliš ob besedi primeren? Vsak, ki je posvečen je primeren. No, dobro je če je že malo naglušen in podobno, ker je hitreje konec:)).

Poenostavljeno, da se ognemo filozofiranju:
-topla in
-hladna

Tolele je šele filozofiranje, z drobnim tiskom.

To že…. ampak jaz sem pisal o “primernem” 😉
Torej posvečen in še primeren hkrati, teh je pa malo manj, a ne? :))[/quote]

Na kaj misliš ob besedi primeren? Vsak, ki je posvečen je primeren. No, dobro je če je že malo naglušen in podobno, ker je hitreje konec:)).[/quote]No ja, pol si ti izjema, ker drugač znate ženske mal bolj zakomplicirat… 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Pa ne pri spovedi človek:)). Malo si zašel iz teme, a ne:).

Veliko je odvisno od razmer, vzdušja in odnosa doma. Če moški dobi občutek, da ima vlogo le osnovnega sredstva ali bognedaj celo potrošnega materiala, potem zna biti tako, ja. Odrekanje pa je odrekanje – seveda če to tako jemlješ.

Potem mi gre pa komentar pobrisat, hahaha 😀

Ni ti pomoči deda 😉

Saj kdo pravi, da je življenje lahko. Ampak, da bi se odpovedal vsem stvarem že vnaprej, ker bi se lahko zgodilo to in to…kr neki.

pa še to ne vse !!!!!!!!!!!!!!!!

Res je 😀

Saj tut vse ženske ne bi vas. Napihnjene, prepotentne žabe.

In potem točno taki dobimo fu*at, tisti tapridni si ga pa še naprej mečejo na roko. Resnica boli ja, babe ste glupe, k točak 😉

Mečeš si pesek v oči. Pazi, da te ne pokoplje.

Zanimivo, da imaš tako mnenje o ženskah katerim si TI všeč. A tiste, ki ti pa ne nasedejo, so pa pametnejše? Imaš pa res slabo mnenje o sebi.

Točno ti, ki tako razmišljajo, jih potem najbolj naokrog prinesejo ženske. Zato jih je bolje spoštovati. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zanimivo, da imaš tako mnenje o ženskah katerim si TI všeč. A tiste, ki ti pa ne nasedejo, so pa pametnejše? Imaš pa res slabo mnenje o sebi.[/quote]
Nasedejo gor ali dol, meni je to normalno, da ne morem bit vsaki všeč. Zdej pa, če je ženska glupa, ker ne izbere mene, ker kao ne mara dolgolascev z izklesano postavo in raje izbere tebe, pa to nima nič s tem. Pač personal preference. Ampak s tem ne izpade prav nič boljša, kot ostale. Dejstvo je, da ženske privlačijo barabe, pa to ti lahko še same povejo. Eni so večji zajebanci kot drugi, so pa še vedno zajebanci. Tako, da če ti to žensko, na katero jaz ciljam, prej dobiš od mene, samo pomeni, da imaš tudi sam tist x-factor, v njenih očeh si mogoče za odtenek boljši od mene, si pa še vedno isti pacient. Tu se gre samo za karakter in nič drugega. Medtem ko taki, kot so Marko, Robi, On bi že v štartu pogoreli, ne bi jih niti spoznat želela. Bi se pač morali zadovoljit z eno kategorijo slabšo, ponavadi vizualno povprečno/podpovprečno, manj inteligentno, neambiozno. Top babe pa vemo kje končajo, pri tapridnih, prijaznih, dolgočasnih, neambicioznih, sramežljivih nikdar in nikoli, pa pika 🙂

…je prišlo iz ust napihnjenega žabarja brez vsebine, s švoh lupino. Naj mu že nekdo kupi veliko ogledalo, da se bo lahko spravil vanj.

Oklicuješ me za žabarja, ker sem Ljubljančan. Toliko o tvoji inteligenci… 🙂

Zanimivo, da imaš tako mnenje o ženskah katerim si TI všeč. A tiste, ki ti pa ne nasedejo, so pa pametnejše? Imaš pa res slabo mnenje o sebi.[/quote]
Nasedejo gor ali dol, meni je to normalno, da ne morem bit vsaki všeč. Zdej pa, če je ženska glupa, ker ne izbere mene, ker kao ne mara dolgolascev z izklesano postavo in raje izbere tebe, pa to nima nič s tem. Pač personal preference. Ampak s tem ne izpade prav nič boljša, kot ostale. Dejstvo je, da ženske privlačijo barabe, pa to ti lahko še same povejo. Eni so večji zajebanci kot drugi, so pa še vedno zajebanci. Tako, da če ti to žensko, na katero jaz ciljam, prej dobiš od mene, samo pomeni, da imaš tudi sam tist x-factor, v njenih očeh si mogoče za odtenek boljši od mene, si pa še vedno isti pacient. Tu se gre samo za karakter in nič drugega. Medtem ko taki, kot so Marko, Robi, On bi že v štartu pogoreli, ne bi jih niti spoznat želela. Bi se pač morali zadovoljit z eno kategorijo slabšo, ponavadi vizualno povprečno/podpovprečno, manj inteligentno, neambiozno. Top babe pa vemo kje končajo, pri tapridnih, prijaznih, dolgočasnih, neambicioznih, sramežljivih nikdar in nikoli, pa pika :)[/quote]

lol sem ženska…

On tako šajna v špeglu, da se nitu sam ne upa pogledat vanj…. 😉
Bolje rečeno, ne zmore. 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Nasedejo gor ali dol, meni je to normalno, da ne morem bit vsaki všeč. Zdej pa, če je ženska glupa, ker ne izbere mene, ker kao ne mara dolgolascev z izklesano postavo in raje izbere tebe, pa to nima nič s tem. Pač personal preference. Ampak s tem ne izpade prav nič boljša, kot ostale. Dejstvo je, da ženske privlačijo barabe, pa to ti lahko še same povejo. Eni so večji zajebanci kot drugi, so pa še vedno zajebanci. Tako, da če ti to žensko, na katero jaz ciljam, prej dobiš od mene, samo pomeni, da imaš tudi sam tist x-factor, v njenih očeh si mogoče za odtenek boljši od mene, si pa še vedno isti pacient. Tu se gre samo za karakter in nič drugega. Medtem ko taki, kot so Marko, Robi, On bi že v štartu pogoreli, ne bi jih niti spoznat želela. Bi se pač morali zadovoljit z eno kategorijo slabšo, ponavadi vizualno povprečno/podpovprečno, manj inteligentno, neambiozno. Top babe pa vemo kje končajo, pri tapridnih, prijaznih, dolgočasnih, neambicioznih, sramežljivih nikdar in nikoli, pa pika :)[/quote]

lol sem ženska…[/quote]
That would explain everything 🙂

Tudi to je pri ženski uporabno

Ne ne. Navezovala sem se na prejšnji kontekst, ko sem te označila za napihnjeno, prepotentno žabo in zato si zdaj avtomatsko žabar, kar se nikakor ni nanašalo na opis predstavnikov prestolnice Slovenije. Vem, da težko razumeš. To je tvoja neinteligenca.

lol sem ženska…[/quote]
That would explain everything :)[/quote]

Točn sem vedla, da boš to napisu.

Omg ker emo XD

Si ti zih, da nis v resnici aseksualc?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close