Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske so za fukat

Ženske so za fukat

Sej sploh nisem dolgolasec, nekaj vmes imam narejeno. Kakorkoli že, še ena intelektualna izjava everybody “dolgolasci so aseksualni emoti”. Aplavz !

Omg ker emo XD

Si ti zih, da nis v resnici aseksualc?[/quote]

Hej, men so pa dolgolasci kul. Še posebej, če imajo še bradico. 😀

Obcutljiv si ze dovolj za emota. Pa suh si verjetn. Ni kej, emo emo emo!

To ne moreš verjeti, da obstajajo taki bedaki in še očitno resno verjamejo, da so nam ženskam taki bedaki všeč. Samo kaki totalno obupani ženski, ki nima kančka pameti. Vsaka druga se bi takoj obrnila stran od teh bedakov.

Sej tok neumni pa tud nismo, da bomo o takih stvareh govorili pred vami 🙂

In RL itak vsaki izpadem srček, haha 😀

Glede na to,da se imaš za srčka, me zanima, če si še v plenicah ali mogoče celo že v šolo hodiš?
Pod srček si namreč predstavljam dojenčka ali malega otročka. Odraslemu moškemu reči srček? Ne, to pa ne.

http://www.youtube.com/watch?v=ATL6FCtvDpc

🙂

Itak, ker se skrivaš za masko. Če bi vedele, kaj tukaj pišeš in kaj si v resnici misliš, se jim sploh ne bi zdel srček.

To ni maska. To je samokontrola. Saj nismo otroci, da bi govorili vse kar mislimo na prvo žogo.

A si tu ubogi bog sploh že kdaj seksal z žensko? Veš tisto seks s tvojo lastno roko to ni seks, to je samozadovoljevanje.

Kaj pa je po tvoje maska?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Itak, ker se skrivaš za masko. Če bi vedele, kaj tukaj pišeš in kaj si v resnici misliš, se jim sploh ne bi zdel srček.[/quote]
Evo, tu se pa lahko komot strinjava 🙂

Sej tko kot nam ženske večkrat zamolčite kakšno stvar, tako se tudi jaz lahko delam neumnega, če čem. I’m just playing your favorite game 🙂

Kaj pa je po tvoje maska?[/quote]

Id.

Potem se pa čudiš/pritožuješ, da ne spoznaš nobene pametne.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Saj jo nočem spoznati. Rabim jo samo za praznjenje.

A zato ga nabijaš v krtino ali kako drugo luknjo?

A zato ga nabijaš v krtino ali kako drugo luknjo?[/quote]

Trenutno nabiram zaloge, če te že zanima firbec babji.

Nočeš, res je, ampak odvreči maske, posledično pa spoznati pametne. 😉

Nočeš, res je, ampak odvreči maske, posledično pa spoznati pametne. ;)[/quote]

Samo pametna njega noče spoznati.
Sadni, praznih se lahko tudi v toplo moško ritko. Bolje kot luknje v tleh in kam še vse ga tlačiš.

Nočeš, res je, ampak odvreči maske, posledično pa spoznati pametne. ;)[/quote]

Samo pametna njega noče spoznati.
Sadni, praznih se lahko tudi v toplo moško ritko. Bolje kot luknje v tleh in kam še vse ga tlačiš.[/quote]

Kaj je pa tebe pičilo? A si kuverto najdu ali zgubil?

Ko pa berem tole temo pa vidim, da ima enostavni bog še manj izkušenj z ženskami kot jaz z moškimi.
Ni čudno, da je tako obupan.

Najbrž ima samo probleme z osciloskopi. Mu boš že razložila kako si ti to predstavljaš, da bi rada videla.

Zanimivo, da imaš tako mnenje o ženskah katerim si TI všeč. A tiste, ki ti pa ne nasedejo, so pa pametnejše? Imaš pa res slabo mnenje o sebi.[/quote]
Nasedejo gor ali dol, meni je to normalno, da ne morem bit vsaki všeč. Zdej pa, če je ženska glupa, ker ne izbere mene, ker kao ne mara dolgolascev z izklesano postavo in raje izbere tebe, pa to nima nič s tem. Pač personal preference. Ampak s tem ne izpade prav nič boljša, kot ostale. Dejstvo je, da ženske privlačijo barabe, pa to ti lahko še same povejo. Eni so večji zajebanci kot drugi, so pa še vedno zajebanci. Tako, da če ti to žensko, na katero jaz ciljam, prej dobiš od mene, samo pomeni, da imaš tudi sam tist x-factor, v njenih očeh si mogoče za odtenek boljši od mene, si pa še vedno isti pacient. Tu se gre samo za karakter in nič drugega. Medtem ko taki, kot so Marko, Robi, On bi že v štartu pogoreli, ne bi jih niti spoznat želela. Bi se pač morali zadovoljit z eno kategorijo slabšo, ponavadi vizualno povprečno/podpovprečno, manj inteligentno, neambiozno. Top babe pa vemo kje končajo, pri tapridnih, prijaznih, dolgočasnih, neambicioznih, sramežljivih nikdar in nikoli, pa pika :)[/quote]

.. to bi te pa rada vidla 🙂 čupa in še mišići za povrh.. mmmm 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close