Ženske so za fukat
Zanimivo, da imaš tako mnenje o ženskah katerim si TI všeč. A tiste, ki ti pa ne nasedejo, so pa pametnejše? Imaš pa res slabo mnenje o sebi.[/quote]
Nasedejo gor ali dol, meni je to normalno, da ne morem bit vsaki všeč. Zdej pa, če je ženska glupa, ker ne izbere mene, ker kao ne mara dolgolascev z izklesano postavo in raje izbere tebe, pa to nima nič s tem. Pač personal preference. Ampak s tem ne izpade prav nič boljša, kot ostale. Dejstvo je, da ženske privlačijo barabe, pa to ti lahko še same povejo. Eni so večji zajebanci kot drugi, so pa še vedno zajebanci. Tako, da če ti to žensko, na katero jaz ciljam, prej dobiš od mene, samo pomeni, da imaš tudi sam tist x-factor, v njenih očeh si mogoče za odtenek boljši od mene, si pa še vedno isti pacient. Tu se gre samo za karakter in nič drugega. Medtem ko taki, kot so Marko, Robi, On bi že v štartu pogoreli, ne bi jih niti spoznat želela. Bi se pač morali zadovoljit z eno kategorijo slabšo, ponavadi vizualno povprečno/podpovprečno, manj inteligentno, neambiozno. Top babe pa vemo kje končajo, pri tapridnih, prijaznih, dolgočasnih, neambicioznih, sramežljivih nikdar in nikoli, pa pika :)[/quote]
.. to bi te pa rada vidla 🙂 čupa in še mišići za povrh.. mmmm 😀
Forum je zaprt za komentiranje.